Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
D900i de hafıza kartı yavaş çalışıyor...Normal mi sizce?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> D900i de hafıza kartı yavaş çalışıyor...Normal mi sizce? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
telo

3 Şubat 2008; 17:14:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yeni aldığım D900i telefonda bir sorun yok.Yalnız hafıza kartında ki resimleri felan görüntülediğim zaman yavaşlama(bekleme yapıyor).E250 kullanmıştım böyle bişey yoktu.HAfıza kartı 1 gb sandisk.İçinden çıkan kart yani.Teşekkürler...

sungur 13

3 Şubat 2008; 17:33:34 

samsunglarda bir miktar yavaşlama olması gayet normaldir.aynı şey e900'de de mevcuttur.Önemli bir şey değil yani...

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Şubat 2008; 19:14:12 

Forumda bir kaç D900i kullanıcısı hafıza kartı okuma performansı konusunda memnun değildi.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
telo

3 Şubat 2008; 19:25:06 

Teşekkürler arkadaşlar...Demek ki bu telin de bu tarz bir sıkıntısı var...

thompson

3 Şubat 2008; 19:29:26 

ben ilk facıamı d600 de yasadım cok yavasdı.w700i den sonra bı heves u600 aldım ondan sonra töbe ettım samsung kendını işlem ve işlemci hızı konusunda acil düzeltmesi lassım.

The club of Walkman phones
W900i
Askerdeyim
Hakkari-Otluca(DAĞ KOMANDO)
e.eker_55

3 Şubat 2008; 19:38:58 

SAMSUNG D900 DE HAFIZA KARTINDA YAVAŞLAMA OLMASI NORMAL Bİ DURMDUR. 6 AYA YAKIN D900 KULLNDM. FOTO KALİTESİ İİ FAKAT İŞLETM SİSTEMNDEN HİÇ MEMNUN KALMADIM DENİLEBİLİR...

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Şubat 2008; 20:15:20 

Samsung telefonlar hafıza kartını çok ağır okuyor. Resim açmak için bayağı bekletiyor.

Nikon D300 D-SLR / Nikon Nikkor AF-S 17-55 F/2.8G DX IF-ED Zoom Lens / Nikon SB-800 Speedlite
Pek yakında...
telo

3 Şubat 2008; 22:45:58 

E250 modelinde bu durum yok yalnız...Tıkır tıkır açıyor ne istenirse...

sungur 13

4 Şubat 2008; 12:55:59 

o hafıza kartının kapasitesinin azlığından ve kullanılan hafızanın düşük olması ile alakalı bir durum olabilir.e900de ayrı bir sıkıntıda şöyle yeri gelmişken söyleyeyim;
bazen hafıza kartını okuyamıyor ve formatlansın mı diye soruyor evet dersen başarısız diyor ancak bellekteki bilgilerin hepsini siliyor.Bu durum başka modellerde var mı bilemiyorum.işin garibi kart okuyucundan da biçimlendirseniz durum değişmiyor

Magnex

4 Şubat 2008; 13:33:27 

gayet normal..hafıza kartımda 240*320 boyutunda 700küsür tane duvarkağıdı war,herhangi bir duvarkağıdını açmk yaklaşık 5dakika sürüyo!d900i'min bi bu özelliğinden bide media player'ın 120 şarkı almasndan acayip şikayetciyim

Sen gitme diye hep haksız oLsaydım,
bugün yokLuğunu taşıyor oLmazdım.
Sen gitme diye gururumu yaksaydım;
bgn yaLnızLığa sövüyor oLmazdım..
Eski nick:FtLRhyMeR
telo

4 Şubat 2008; 17:48:33 

5 dakika mı sürüyor.Benim ki iyimiş o zaman.O kadar dolu değil gerçi hafıza kartım ama 3-5 sn de açılıytor resimler.

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 15:06:27 

Samsung artık bu hafıza kartı sorununa bi çözüm getirmeli. Pİyasa artık değişti. Samsung hala aynı sorunlarla uğraşıyor.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|||Ore wa omae ga suki da|||Dh Opel Takımı|||Astra Kullanıcılarının Yeri|||Ore wa omae ga suki da|||
Ř€ẄoL£Я

27 Haziran 2008; 20:02:22 

normal biraz yavaş olabiliyor e250 güzel telefondu hızlıydı o ama şunu söliyim d900i o kadar yavaşlama çok iyi arkadaşlımın nokıa sı (modelini bilmiyorum) kitleniyor hafıza kartında hozlı işlemde kapatıp açman lazım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
LiveForSpeed

2 Eylül 2008; 14:41:55 

o yavaşlama normal bende de oluyor bu tür yavaşlamalar n73 gibi telefonlarda da oluyor

TTNet Şaşı Videofon Kedisi
CdrcX

3 Eylül 2008; 19:09:15 

Yavaslama var d900i lerde. 5120 kingston da cok yavaslamıstı...

farukkk

4 Eylül 2008; 0:54:31 

hafıza kartından fotolara bakınca evet çok yavaşlıyor e 250 de yavaşlama daha az çünkü e 250 vga boyutunda çekiyor d 900i 3,2 mp

tabiki d 900 de bu olay daha uzun sürüyor

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Ç