Şimdi Ara

Usb pic programlama kartı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pic öğrenmeye başlıyacağım ve bir adet usb pic programlama kartı lazım..Alttaki adresteki programlayıcıyı almak istiyorum.Acaba uygunmudur.Bir de bu programlayıcıların fiyatları nedir? Linteki aletin fiyatı nasıldır acaba...
    http://urun.gittigidiyor.com/USB-2-0-PIC-Programlayici-Garantili-Orjinal_W0QQidZZ7935917

edit: Bu programcıdaki tüm devre elemanları DIP kılıftır yaani bacaklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 3 Şubat 2008; 17:55:37 >

Saygılar...

Orjinalden alıntı: ElektroEmre

Evet bende Brenner8i şiddetle tavsiye ediyorum.Aylardır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı...
    Vistada da çalışıyor...

Saygılar...

Hocam kullandığın vista 32 bitlik sürümmü 64 bitlik tam sürümmü acaba?
    Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdur.
    M.Kemal Atatürk
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

quote:

Evet bende Brenner8i şiddetle tavsiye ediyorum.Aylardır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı...
    Vistada da çalışıyor...

Saygılar...

Hocam kullandığın vista 32 bitlik sürümmü 64 bitlik tam sürümmü acaba?

32 bitlik Orjinal Vista kullanıyorum.

Devreyi bilgisayara ilk taktığımda bir türlü çalıştıramamıştım ama sonra sorunu buldum.Vista güç tasarrufu sağlamak için cihazı kapatıyormuş, bende aygıt yöneticisinden ilgili ayarı düzeltince çalışıverdi alet.
    Bu dediğim dizüstü bilgisayardı...Eğer aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilir diye yazdım...

Saygılar...

• Vista'nın problemi o. Tüm Vista kullananlar bu tür cihazlar için USB güç tasarrufunu kapatmalıdır.
    Arduino Serial Print Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bundan almayı düşünüyorum laptop da bir sorun olmaz değil mi?
    bir de pic bunun neresine takılıyor :D

32 bitlik Orjinal Vista kullanıyorum.

Devreyi bilgisayara ilk taktığımda bir türlü çalıştıramamıştım ama sonra sorunu buldum.Vista güç tasarrufu sağlamak için cihazı kapatıyormuş, bende aygıt yöneticisinden ilgili ayarı düzeltince çalışıverdi alet.
    Bu dediğim dizüstü bilgisayardı...Eğer aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilir diye yazdım...

Saygılar...

Bu arada arkadaşlar söylemeyi unuttum programlayıcıyı Vista'da çalıştırmak için Us-Burn programını da XP uyumluluğunda çalıştırmak gerekiyor...

@gokhan1500 40 YTL'ye çok iyi.Ben zamanında 79 YTL+Kargo ödemiştim bu programlayıcıya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektroEmre -- 7 Şubat 2008; 14:28:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1500

Arkadaşlar bu programlayıcıyı Ankara Konya Sokaktan 40 ytl ye aldım.

hocam hangi dükkandan aldın yazarmısn banada
    ••A64 3200+ 0526APEW Venice@Titan Vanessa L-Type••Epox 9NAPAJ-SLI••Twinmos 512x2 MB RAM@Titan RAM Heatsink ••Leadteak Winfast 6600GT XTR PCI-X@Zalman VF700 LED••120 GB SAMSUNG SATA II••Hyundai B70A••Technisat Skystar II 2.6c••NEC 3540A••FEEL HURCANE II••HiPer Type-R Modular 580w PSU
  • Gema Elektronik.
    Konya Sokaktaki Elektronikçiler Pasajında ikinci katta.

Orjinalden alıntı: gokhan1500

Gema Elektronik.
    Konya Sokaktaki Elektronikçiler Pasajında ikinci katta.

saol hocam.. yarın gidiim oraya... pazarlık fln yaptın mı?
    ••A64 3200+ 0526APEW Venice@Titan Vanessa L-Type••Epox 9NAPAJ-SLI••Twinmos 512x2 MB RAM@Titan RAM Heatsink ••Leadteak Winfast 6600GT XTR PCI-X@Zalman VF700 LED••120 GB SAMSUNG SATA II••Hyundai B70A••Technisat Skystar II 2.6c••NEC 3540A••FEEL HURCANE II••HiPer Type-R Modular 580w PSU
  • USB PIC programlayıcıların kullanımı kolay ve günümüzde USB'nin yaygınlığından dolayı avantajlı görünmeleri yanında bir dezavantajları olabilir: Eğer programlayıcı devre doğrudan USB'den besleniyorsa, C serisi PIC'leri programlayamazsınız. JDM'den PROPIC2'ye, PICSTART'a kadar birkaç programlayıcı kullanan birisi olarak şunları öneriyorum:
    1) Programlayıcı, hem USB ve hem de seri portdan (comm, RS232) kullanılabilsin,
    2) Eğer C serisi PIC'lerle de çalışmayı düşünüyorsanız mutlaka harici beslemesi bulunsun,
    3) Eğer LVP denilen düşük voltajlı programlamayı da kullanmak istiyorsanız programlayıcının LVP desteğine bakın,
    4) Programlayıcınızın mutlaka ICSP soketi olsun.

Bu linktede güzel programlama kartları var bunu hem sipariş üzerinden getirtebilirsin hemde bayisi istanbulda. Eğer İstanbulda ikamet ediyorsan çok güzel pic programlama kartları var.

Bu linkede bakmanı tavsiye ederim bu sitedede güzel pic programlama kartları var hemde bu bayi istanbulda. internettende sipariş verebilirsin gidip kendinde alabilirsin

Brenner8'i Vista'da çalıştırabilmek için yapılması gerekenleri A'dan Z'ye anlatabilir misiniz?

Teşekkürler...
  • kolay gelsin arkadaşlar ben 1 hafta önce gtp-ufs summer 2005 almak zorunda kaldım. ama bu alet laptop larda çalışmıyor daha doğrusu cihazı kuruyorsun winpic800 v3.55 ile açıyorsun pic i tanı diyorsun tanıyor. sil diyorsun siliyor.oku diyorsun %69 da kalıyor yaz diyorsun %97 de kalıyor . 2 tane laptop da denedim aynı sonuç . ama masa üstü bilgisayarda hiç sorunsuz çalışıyor satan şahıs da söyledi bazı laptoplarda ççalışmaz diye ....

evde sadece diz üstü pc var her proğram için arkadaşların masa üstüne takmak zorunda kalıyorum.

internette çözümünü çok aradım ama bi neticeye varamadım. çözümü(karta eklemeler çıkarmalar veya %100 laptoplarda çalışan usb proğramlayıcı ve proğramları ) olan arkadaşlar varsa bekliyorum(tabi yardım etmek isterlerse)..

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum artık internetten pıc diye arama yapmaktan bıktım...

• bu ara heralde pıc le uğraşan 2006 dan sonra fazla yok heralde yada internette yeterince bilgi var çok gezdim 2008 ve üstü pic proğramlama kartları ile ilgili sayfa çok az tuhaff
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.