Şimdi Ara

3870x2 yi iade ettim yerine 8800gts(g92)+ C2D E8400 aldim cok az farkla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar ATInin driver sakasina artik daha fazla tahamul edemedim ve karti Eksaya geri goturdum ustunden
    vakit gecmeden. Uzerine 50ytl civari bir fark verip E8400 3.0gz islemci ve Zotac 8800 gts (g92aldim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 3 Şubat 2008; 2:22:13 >

• Hayırlı olsun en doğru kararı vermişsin gerçi işlemci için boşuna harcama yapmış oldun ama olsun neticede e8400 çok iyi bir işlemci ve e6420 ye göre oc kabiliyetide daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Şubat 2008; 18:45:12 >
  • Hayırlı olsun, imzanı değiştirmeyi de unutma
  • Bence iyi yapmışsın hem yeni işlemcin olmuş oldu o kartta harika.
  • AllahAla Ati driveri bu kadarmı kötü yapıyor.8.1 ile bütün testlerde ultaryı geçiyor.Yinede senin kararın.3 yıldır Ati kullanıyorum hiç driver problemi çekmedim.Nitekim driver sadece stabilite sağlar herhangi bir fps artışı sağlamaz sağlasa bile çok az olur..
  • bekleseydinde olurdu ama bir ekran kartına okadar para vermek yerine cpu vga almak daha mantıklı.
  • e bari bir kaç test sonucu yazsa idinde insanlar kullanıcı testlerini görselerdi, donanımhaber test yapmayacak galiba bari kullanan arkadaşlar karşılaştırmalı sonuç verselerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

Evet arkadaslar ATInin driver sakasina artik daha fazla tahamul edemedim ve karti Eksaya geri goturdum ustunden
    vakit gecmeden. Uzerine 50ytl civari bir fark verip E8400 3.0gz islemci ve Zotac 8800 gts (g92aldim)

hayırlı olsun doğru karar vermişsin imzanı değiştir bence
  • Bugün eksadan 3870X2 aldım yeni sürücüyle ultraya iki katı fark attı Crysiste 1680X1050 çözünürlükte Ultra high 8XAA 16X AF ortalama 85 FPS oynuyom süper bişe yaw iyiki almışım.

Derrrmişimmmmm. Şaka bir yana hayırlısı olsun bence de doğru karar.

• en güzelini yapmışın hayırlı olsun güle güle kullan
  • l3 sorunlu phenomlar driversız 3870x2 ler dierek isyan etmek lazım ama AMD ciyiz çekeriz cefa
  • Hayırlısı olsun doğru karar
  • imzamdaki sisteme ve 06 puanına bak bu puan benm için gayet yeterli bir puan, en iyisini yapmşsn kardeşim pişman olmayacaksn eminim bundan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 2 Şubat 2008; 19:22:05 >
  • zotac 8800gt ile 8800 gts modelinin arasındaki performans farkı ne kadar acaba?
  • Arkadaşlar bende ZOTAC AMP sipariş ettim Pazartesi gibi elimde olacak E8400 ile testlerini forumda paylaşmayı düşünüyorum bakalım, bende çok merak ediyorum performansı sonuçlarını. Donanım profilimde sistem mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

Evet arkadaslar ATInin driver sakasina artik daha fazla tahamul edemedim ve karti Eksaya geri goturdum ustunden

benim anlayamadıgım bir sey var ! oncelikle hayırlı olsun ! fakat bi firmayı yerin dibne vurcaksanız haklı sebeplerden vurun kendi sorunalrınızdan deil !

bana kim gelirse gelsin driver sorunu die bisi kabu letmem ! ya siz sakamısınız ? ben bugune kadar su akrtları kullandım !

9200se, 9600, x1600pro, x1950xt, hd3870 !

ben 1 kere dahi driver la alakalı bir sorunla karsılasmadım siz nasıl karsılasıyosunuz cok merak ediorum gercekten bunu merak ettigim icin yazım dedim !

simdi kullanıcı daha driver kuramıyor yada farklısebepelrden olan hatayı bilgisiz oldugu ici ndriver a yukluyorsa ben buna gulerim !

sen bana sadece sunu sole kabulumdur driver sorunu dediginiz sey ! driver la ilgili yasadıgı nsorun udetaylı bir acıklarmısın ?

2 ncisi driver la bırakın sorun yasamayı perf.artısı yada azalısı bile anca 10 fps bile etmeyecek kadar gordum ! bunalr hikaye gecin kartın fiziksseli nese perf.odur! ii optimize etmek onemli tabi ama duru mfarklı !

bi acıklarsanız bugune kadar yasadıgınız driver sorunalrını bende aydınlaniimde bende savunam su teorinizi ! nasıl ati nin nvidia ya gore goruntu kalitesi teorisi dogruluk payı nedir ise bu driver sorununkide aynıdır ! yani herkes bisiler cıkarıo ! yarında sole bisi duyarsam sasmam ! ati directx sorunu ! :D:D:D

• Kutlarım en ii kararı vermişsin forza Nvidia
  • hatta senide gectim bu isin ustadları kimse bi acıklasınalr bana ya gercekten meraklandı msu driver osrunu denen sey ne ya kuramamk mı performans kaybımı ? crossfire icin driver onemli olabilir bisi diemem bizzat tecrube edinemedim ama tek kart icin 3870x2 haric driver sorunu ne anlamıs deilim ! bi acıklası nbilenler yahu ?
  • driver sorunu zaten yok kullanmasını bilmeyenlerin kendi sorunları. bu güne kadar kullandıgım hiç bir ati radeon e.kartında driver sorunu ve vpu recover hatası ile karşılaşmadım. yurtdışındaki kullanıcılar 3870x2 ile rekor üstüne rekor kırarken oyunlarda yüksek performans dan söz ederken burada 3870x2 sahibi olanlar demekki e.kartını kullanmasını bilmiyorlar. @antiyoba hariç.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.