BenQ sessiz sedasız uzakdoğuda üretime devam ediyor. t60 adında görsel olarak oldukça iddialı bir modelin fotoğrafları yayınlandı. t60 hakkında çok fazla bilgi yok. bilinenler 3.2mp kameraya sahip olduğu, 9.5mm'lik kalınlığı ve benq arayüzü kullandığı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synan -- 21 Nisan 2008; 16:53:58 >
Yoo kim sessiz dedi ki Hala satılıyor EF71, T33 en cok satan listelerine girmeye yakın
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Vaay güzel haberr hadi görelim seni Benq Siemens in bıraktığı yerden devam et de... ilk çnce duyurduğun modelleri getiri ver E72 yalan oldu yaa hala çıkacak. Bu T60 da güzel bişeye benziyo Benq arayüzü kullanıyo ayrıca son resimlerdekiyse eğer bende EF-51 var ondan biliom aynı hemen hemen. Neyse inşallah Avrupa da ve özellikle Türkiyede satışa çıkar ortalık Nokia ya kaldı telefon piyasasının içine etti Benq gel de kurtar Bizii
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
OZAN E 72 ÇIKTI BİLE AMA GEÇ GELDİ 1 SENE T60 NİYE GELMESİN DEĞİLMİ BENCE BENQ SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR DAHA NİCE MODELLER YOLDA 2008 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYORLAR BİLGİNE TAYVANLILARIN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ
OZAN E 72 ÇIKTI BİLE AMA GEÇ GELDİ 1 SENE T60 NİYE GELMESİN DEĞİLMİ BENCE BENQ SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR DAHA NİCE MODELLER YOLDA 2008 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYORLAR BİLGİNE TAYVANLILARIN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ
Ben o mesajı yazdığımda hiçbir haber yoktu telefondan ondandır. Benq dan pek de ümitli değilim Türkiye için insanların güvenleri kayboldu bizimkilerin de güveni kayboldu mu bi daha tutmaz bence Benq telefonlar