İş uygulamalarınızı çalıştıran gücüyle, 4 inç dokunmatik ekranıyla ve 802.11 b/g kablosuz ağ özelliği 1 ile işinizi mobilize etmenizi ve sonuçlarınızı mükemmelleştirmenizi sağlayan kurumsal düzeyde bağlantı sunar.
Özellikler • Şık tasarımı, büyük 4 inç dokunmatik ekranı ve planlı üç yıllık ömrü ile iPAQ 200, kurumsal uygulamalar için mükemmel bir dağıtım platformudur.
• Entegre 802.11b/g kablosuz ağ ile Internet'e ve e-postalarınıza erişin. Kulaklık ve klavye gibi Bluetooth çevrebirimlerine bağlanın. HP Smart Connector ile çevrebirimler ekleyerek benzersiz çözümler üretin 1.
• Kurumsal uygulamalar için dağıtım platformu olarak kullanın. Ya da Word, Excel ve PowerPoint içeren Office Mobile gibi alıştığınız uygulamaları kullanın.
• İşinizle ilgili önemli bilgileri yüksek kapasiteli SDIO ve Compact Flash ile saklayın.
• Kurumsal uygulamalarla çalışmaya hazırdır. Ayrıca uygun global hizmetler ve HP desteği sunar. Spesifikasyonlar
Yüklü işletim sistemi Microsoft Windows Mobile 6.0 Classic Edition Ekran özellikleri 4,0 inç transflektif TFT, 260K renk, LED aydınlatmalı 640 x 480 piksel dokunmatik ekran Klavye Seçenekler: Bluetooth katlanır klavye Kablosuz teknolojileri Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR Ürünle gelen yazılım Özel HP uygulamaları: HP iPAQ Yardım ve Destek, HP iPAQ Hızlı Tanıtım Turu, HP iPAQ Kurulum Yardımcısı, Sertifika Kaydedici, Varlık görüntüleyici, iPAQ Kablosuz Yöneticisi, HP Photosmart Mobile, Bluetooth® Yöneticisi, Today Panel Lite, HP Kurumsal Mobilite Aracı, HP Mobil Baskı Ekran özellikleri 4,0 inç transflektif TFT, 260K renk, LED aydınlatmalı 640 x 480 piksel dokunmatik ekran Ağırlık, metrik 192 g
Bellek türü Çalışan uygulamalar için 128 MB SDRAM ana bellek, 256 MB flash ROM Güç özellikleri Pil: çıkarılabilir/yeniden şarj edilebilir 2200 mAh Lityum İyon (kullanıcı tarafından değiştirilebilir) Klavye Seçenekler: Bluetooth katlanır klavye İşaret aygıtı Dokunmatik Ekran ve Stylus
Kablosuz teknolojileri Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR Senkronizasyon araçları Mini USB masaüstü senkronizasyon kablosu
Genişletme yuvası SDIO ve CF kart yuvaları G/Ç Bağlantı Noktası Senkronizasyon ve şarj için 1-24 uçlu yerleştirme konektörü ve 1 mini USB konektörü Bellek yuvaları SDIO ve CF kart yuvaları - bellek genişletmek için
Önceden kurulu yazılımlar Outlook® Mobile (Takvim, Kişiler, Mesajlaşma, Görevler), Office Mobile (Word Mobile, Excel® Mobile, Powerpoint® Mobile), Internet Explorer® Mobile, Windows Media® Player 10 Mobile, Oyunlar, Hesap Makinesi, Ses Kaydedici, Dosya Yöneticisi, MSN Messenger Ürünle gelen yazılım Özel HP uygulamaları: HP iPAQ Yardım ve Destek, HP iPAQ Hızlı Tanıtım Turu, HP iPAQ Kurulum Yardımcısı, Sertifika Kaydedici, Varlık görüntüleyici, iPAQ Kablosuz Yöneticisi, HP Photosmart Mobile, Bluetooth® Yöneticisi, Today Panel Lite, HP Kurumsal Mobilite Aracı, HP Mobil Baskı Güvenlik yönetimi HP Kurumsal Mobilite Aracı
Dahili ses Entegre mikrofon, alıcı, 2 hoparlör ve bir 3,5 mm 4 uçlu stereo kulaklık jakı Çoklu ortam HP Photosmart Mobile Yazılımı, Windows Media Player 10 Mobile
Güç gereksinimleri AC Gücü - AC Girişi: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Giriş akımı: 0,5 Aac maks, Çıkış Voltajı: 5,2 Vdc (tipik), Çıkış akımı: 2 A (tipik) Ergonomik özellikler Basarak etkinleştirilen 9 yönlü navigasyon, 4 programlanabilir tuş, ses kaydedici, 1 güç düğmesi, 1 sıfırlama düğmesi Garanti 1 yıllık teslim alma ve iade hizmeti, yazılımlar için 90 günlük teknik destek, bölgeye göre değişebilir Kutudakiler Çıkarılabilir/şarj edilebilir Lityum-İyon 2200 mAh pil, AC adaptörü ve 1,83 m güç kablosu, 1 smart bağlantı senkronizasyon/şarj kablosu, stylus, çanta, HP iPAQ Companion CD'si, belgeler
Fazla profesyonel, tamamen işe yönelik ama donanım gayet iyi... Telefon özelliği olmamasını bir arkadaş eleştirmiş ve'':S'' yapmış. Bunun yerine nereye, ne için yazdığını belirtseydi daha iyi olurdu
Zaten konu da ''copy / Paste'' fazla birşey beklemek hata...
merhaba ben bu cihazdan aldım..ve bugun 3. sü ile degiştirildi onuda kargodan alıp kontrol edip aynen firmaya geri gönderdim. Cihazda kronik bir ekran sorunu var.Ekranın üzerindeki koruma tabakası ekran hassasiyetini azaltmış.Kenarlarda dokunmaya verdiği tepki ile ortasındaki tepki farklı.stylus a karşı ekran farklı bölgelerde farklı tepkiler veriyor.
Not alırken ortaya gelince biraz daha bastırmak zorunda kalıyosunuz.2. si geldiğinde aldım hp servisine gittim.Problem orda da onaylandı ve arızalı belgesi aldım.3.de de aynı problemi görünce iade alınması için geri gönderdim.
ürünü test etmeden almayın derim.
Bu arada orjinal pilin uzun ömürlüsünü getirtmiştim 4400 mha lik.isteye nolursa uygun fiyata satabilirim (gg sitesine ilan verdim oradan alinabilir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 5 Temmuz 2008; 21:00:02 >
bu cihaz ilk ciktigindan beri bende var. tel. ozelligi yok. ama gercekten bir pda olarak cok performanslı. arkadasın dedigi gibi ekranın hassasiyeti biraz dusuk, mesela dell axim e gore. onun dısında bir sorun yok bence. ben almanyadan aldım, ingilizce isletim sistemini yukleyebilmek icin bekliyorum halen bi hareket yok bu işle ugrasanlarda :(
alet pda olarak cok iyi ama tek sorunu ekran bir cok sitede satisi yapiliyor ortalama fiyati 600 ytlik
el ile kullanımda sorun yok simgeler parmak ile kolay seciliyor ama yuksek cozunurlukte stylus ile kullanimi zorlasiyor birde dedigim gibi not alırken bastırmak zorundasınız youtube da izledigim videolarda aslinda boyle bir sorun yok gibi.. buraya gelen serilerde mi var anlamadım. hp teknik servisindekilerle konustugumda bu bir sorun ve hepsinde olmamasi lazim dendi ama sanki ekranin mekanik yapisi bu soruna musait gibi..koruyucu tabaka ile ekran arasinda bir bosluk var.
benim okuduguma gore tum cihazlardaki ortak ozellik ekranın hassasiyeti. urunlere gore degistigini sanmıyorum, boyle bisey de okumadım hiçbiyerde. herkes tam tersine tum cihazlardaki fazla bastırma sorunundan ya da ozelliginden bahsediyor. zaten bi sure sonra da insan alısıyor biraz fazla bastırmaya sanırım. benim icin cok sorun teskil etmiyor