Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung J700 ---Kızaklı Dizaynda Sade Güzellik---

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Samsung J700 ---Kızaklı Dizaynda Sade Güzellik--- Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TuRaN.z

1 Şubat 2008; 14:26:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samsung J700

Cep telefonu özelliklerinin yanında yeterli ölçüde(foto-video-müzik-radyo v.b) fazla özellik peşinde olmayan vede hesaplı sayılabilecek şık bir cihaz arayanlar için yeni ve bence oldukçada güzel bir alternatif daha yakında piyasaya çıkıyor...

Özelikler:

Çift Hatlı Yok
Genel Özellikleri
Boyutlar 48 mm x 99,5 mm x 14,8 mm
Ağırlık 92 g
Şebeke 900 / 1800 / 1900
Ajanda ? Var
Alarm Var
Titreşim ? Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteği Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri ? Var
Ses Kayıt ? Var
Sesli Arama Var
Ortam Sesleri Kayıt ? Var
Kronometre Var
Bas Konuş ? Yok
İşletim Sistemi Standart
Zil Tipi Polifonik , MP3
Telefon Tipi Kayan Kapaklı
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi ? Maks 250 saat
Konuşma Süresi ? Maks 3 saat
Pil Türü Li-Ion
Bağlantı Özellikleri
Bluetooth ? Var
Wi-Fi. ? Yok
Bağlantı Özellikleri
Dahili Modem Yok
GPRS ? Class 10
GPRS ? Var
GPS ? Yok
EDGE ? Var
3G ? Yok
Bağlantı Özellikleri
Push E-mail Yok
E-mail Desteği Var
WAP ? Versiyon 2.0
Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
PC Senkronizasyonu ? Var
Kamera Özellikleri
Görüntülü Konuşma Yok
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel
Kamera Zoom 4x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Yok
Eğlence
MP3 Çalma Var
Radyo Var
MMS Var
Melodi Programlama Yok
Oyun var
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 10 mb
Telefon Rehberi Hafızası 500 adet
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi Micro SD
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Ekran Çözünürlüğü 120 x 160 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk

Bilgiler Hepsiburada.com dan alıntıdır...

http://telpa.com.tr/?s=gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 7 Mart 2008; 0:21:09 >

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 14:32:19 

Samsung'un bu klasik tasarım anlayışını değiştirmesi lazım artık. Aynen bu görünümde ya da çok benseyen en az 10 tane modeli var. Hatta daha fazla.
Kullanıcı orjinallik ister. Hepsi birbirinin aynı gibi sanki.

TuRaN.z

1 Şubat 2008; 15:13:39 

Samsung dizayndan çok genelde özelliklerde ufak tefek oynamalar yapmayı daha çok benimsediğini düşünüyorum, nispetende dizaynlardada ufak tefek değişiklikler yapıyor yeni ve farklı şeyler yapsa güzel olur o ayrı ama özellikle kızaklı dizaynlarda çok da fazla değişiklik yapılacak bir şekil yok gibi ha bar tipine ağırlık verse bazı şeyler değişik olabilir ama bu şekilde önemli bir cep telefonu üreticisi durumuna geldiyse bu çizgisindende kolay kolay vazgeçeceğini sanmam, demekki genelde bir memnuniyet var ayrıca dizayn konusunda zaman zaman farklı çizgide ürünlerde çıkarmıyor değil ama oda fazla değil,
Aslına bakarsan diğer önemli markalarda bence dizayn ve çizgilerinde çokta oynama yapmıyor gibime geliyor...

sungur 13

1 Şubat 2008; 16:55:27 

quote:

özellikle kızaklı dizaynlarda çok da fazla değişiklik yapılacak bir şekil yok

size aynen katılıyorum.farklı dizaynlar denedi.F300dü sanırım bir tarafı telefon bir tarafı mp3 player.Bu gibi farklı dizayna sahip modelleride mevcut ancak tutulmayınca üzerine pekte düşmüyor.Bu açıdan en çok tutulan dizayn kayar kapak ve istiridye kapak olduğu için onların üzerinde yoğunlaşıyor doğal olarak.ancak daha ne kadar değiştirebilir ki ?
bu sefer kayar veya istiridye kapaklı dizaynının doğasına aykırı olur ve şekli bozulur.

aliass

1 Şubat 2008; 17:48:19 

sade ve hoş

kara_eylül

1 Şubat 2008; 18:27:07 

hepsi burada da 309ytl fiyat vermis iyi de ben bu fiyata bu ozelliklerde tel alacagima 20-30lira fazla verip L760 alirim

aslinda her tel uretici aynisini yapiyor. kapakta iki dugme degistiriyor bir ozelligi ekliyor bir ozelligi kaldiriyor.

Körler görmesede yıldızlar vardır

udtk35@hotmail.com
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Şubat 2008; 18:33:02 

Samsung marka telefonları birbirinden ayırmak gitgide zorlaşıyor. Firma, farklı tasarımlara yönelmeli.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
..Knight..

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 15:19:54 

Samsung J700 fotoğrafları (Phone Arena):

Devamı: http://www.phonearena.com/htmls/The-MWC-2008---Live-Report-article-image-a_2427-p_3-i_15128.html

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
TuRaN.z

20 Mart 2008; 13:17:20 

bugün biryerde gözüme çarptı cihaz, biraz inceledim, açıkcası malzeme kalitesi beklediğimin üstünde, gorunumu fotolarindan daha iyi, tuş takımı harika, rengi çok hoş, kızak mekanızması ve ergonomisi çok iyi, radyo güzel müzik çalarında birçok ekolayzer ayarı var ses seviyesi iyi, orta seviyede bence oldukça başarılı bir cihaz ama en büyük handikapı ekran kalitesi,biraz düşük, çözünürlüğü 176*220 olsa gayette güzel olurmuş bu sınıfta, yinede bana göre sınıfında alınabiliecek oldukça iyi tellerden birisi, özellikle dizayn ergonomi ve malzeme kalitesi açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Mart 2008; 23:30:23 >

Ř€ẄoL£Я

25 Mart 2008; 12:13:01 

şık değilki ben pek sevmedim e840 daha şık bence

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
coco76

25 Mart 2008; 13:08:25 

65k ekran bu devirde biraz mantıksız olmuyor mu?

Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Logitech V450 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
brave5213

25 Mart 2008; 22:40:29 

arkadaslar samsung'un telefonlarina yabanciyim, bu alette hafiza karti girisi var , aldigim telefona hafiza karti da taktim fakat bir turlu ne resim atabildim ne de baska birsey... hafiza karti nasil kullaniliyor, bu telefonda ne ise yariyor?

Révølvér