Aslında bu durumun temel kaynağı DPI ve yazılım ile alakalı. K800i'nin çektiği resimler 72 DPI olarak kaydedilirken Nokia N73'ün çektiği resimler 300 DPI olarak kaydediliyor. Doğal olarak N73'ün inç başına düşen nokta sayısı daha fazla. DPI sayısı ne kadar fazla olursa o kadar kalite demek. (Baskıda önemli rol oynamaktadır)
Resim kalitesinden memnun değilseniz o zaman cam driver atmalısınız. Resim kalitesini bayağı artırıyor. Renk, keskinlik vs.
Teşekküer ederim Katze. Cam Driver atmak istiyorum farukk topiğne baktım ama fazla birşey anlamadım açıkcası. Anlamadım derken kafam karıştı. Senin önerebileceğin var mı Cam Driver?
Önerebileceğim, Ultimate Standart v2.11 vivid colour cam driver var kesinlikle öneririm. Bu sürümde renkler ve keskinlik daha iyi.
Telefona atmak çok basit. Elimizde USB kablo varsa bu iş tamamdır. Nasıl mı?
1-)İlk önce SeTool programını bilgisayarımıza yükleriz. 2-)Daha sonra yüklenilen programı açarız. 3-)Açtığımız programda;
"Phone Type" (en üstte) bölümünden telefon modelini seçeriz.
son olarak "FLASH" seçeneğine bastıktan sonra telefonumuzu kapalı şekilde "c" tuşuna basılı tutarak bağlar ve en sonra "elapsed" ile ilgili bir yazı çıkarsa başardınız demektir.
NOT: İLK ÖNCE USB FLASH SÜRÜCÜSÜNÜ YÜKLEMELİSİNİZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 4 Şubat 2008; 0:47:12 >
sözleşme 1 yıllık paralar peşin 12 taksit yapıyoruz bonusunuz varsa hiç taksit yok.. kayıt için tc kimlik no + 24 tane vesikalık... ikametgah.... .... değil sadece bir TIK kadar uzak size.....
ya arkadaslar K850i nin 3 dokunmatik tusu bende deyip deymeme yapıo servise mi goturiyim yoksa aldıgım yere mi gotiriyim naapmalıyım?servise goturuceksem de hangi servise goturiyim SE nin hangi servisleri var bi yardım?nerdeki servise vermeliyim eger servise derseniz?
K850 de k790 ve k810 gibi camera kapağı yok. Ve objektifin önünde sadece bir koruyucu cam onun altında bir kapak var sanırsam. Şimdi o boş cam ile sorun yaşayan oldu mu hiç. Çizilmedir falan filan, ilerde belki alabilirim de bu telefondan