TOSHIBA 47Z3030D Téléviseur LCD 119 cm (47") / 100 Hz
TFT IPS panel Aspect (ratio) : 16:9 Surface visible : 119 cm (47") Résolution : 1920 x 1080 Temps de réponse : 8 ms Luminosité : 500 cd/m² Taux de contraste : 15000:1 (Dynamique / Max) Angle de vision Horiz. : 178° Angle de vision Vert. : 178°
100 Hz : Active Vision M100 HD Görüntü işlemcisi Full 10 Bits Processing DCF 3D (Digital Comb Filter) Digital Noise Reduction Cross Color noise suppression Color Management Chroma bug correction Backlight control
Onkyo 2x30W Slim Speaker(SRS WOW)
1 tuner TNT (DVB-T / Tuner
RESİMLER
BBC'nin Hazırladığı ||| PLANET EARTH HDDVD ||| ile görüntüleri kareledim ve bu tvnin en büyük özelliği olan 100HZ in faktörünü en iyi şekilde algılamanız için çok uğraşarak 100HZ demo bölümünü açtım.
RESİMLERDEDE ANLAYACAKSINIZ HIZLI VE UFAK NESNELERDE 100HZ FAKTÖRÜ CİDDİ BİR ŞEKİLDE GÖZÜKÜYOR...
hayırlı olsun. hd fotolar güzel,ancak forumda öncelikle sd performansı önemli. her marka panel, hd görüntüleri bu kalitede verebilir. öncelik sd ve dvd performansı.bu konuları paylaşırsanız daha iyi olur. tv'nin fiyatı biraz yüksek,çoğu kişi için.
hayırlı olsun. hd fotolar güzel,ancak forumda öncelikle sd performansı önemli. her marka panel, hd görüntüleri bu kalitede verebilir. öncelik sd ve dvd performansı.bu konuları paylaşırsanız daha iyi olur. tv'nin fiyatı biraz yüksek,çoğu kişi için.
Hep beklediğim tv modeliydi.Hem 100 hz hemde full Hd.Maalesef geç geldi bu arada bizde başka tv yi aldık.Yeni alacak olsam ve fiyatıda biraz daha uygun olursa alınır..