Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.240.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

arkadaşlar tabelacılar veya wan wajın denilen sistem var onlar yapar ama maliyetini bilemem belki yüksek olabilir

ABİ TEK BİR TANE İÇİN SÖYLÜYORUM EN FAZLA 10YTL TUTAR FAZLA TUTMAZKİ
  • calışmaları bekliyoruz
  • çalışmalr bitsin bakalım 2 bir arad olunca nasıl olcak merak ettim yaqrın sabah bursadayım allahın izniylen
  • DobLo TeaM bu stıckerLeri biri hesap numarası aLsın postane yada bi bankadan örnek oLarak..geremy aLsın bizde masraf neyse o hesaba yatıraLım..geremy sonra stıckerLeri bize postaLasın...

burda önemLi oLan bir defada herkese ıLaşır ve birLik beraberLik oLur hemde sorana takımdan geLdi deriz....

NE DERSİNİZ BEYLER YORUMLARINIZ BEKLİYORUM...........
  • DobLo TeaM herkese iyi geCeLer..........
  • şimdilik benden bu kadar. olmazsa yarın devam ederiz
    bayrak değişti.çizgiler biraz düzeltildi vs.
    gidenlere iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kecevik -- 10 Mart 2008; 0:41:59 >
  • böyle nasıl olmuş acaba??
    kenarlar bilgisayara kaydedince düzgün görünüyor. burda niyeyse kalite düşük gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kecevik -- 10 Mart 2008; 0:40:44 >
  • arkadaşlar bu sticker işini güzel düşünmüşsünüz..kecevik arkadaşın yaptığıda ii olmuşş..ama bunları kim bastırcak ve para toplama nasıl olcak??
  • günaydın doblo team artık heralde bi karara varıcaz sticer işinde malesef ben artık hafta içleri çok aktif olamıyorum
  • günaydın arkadaşlar

bence 2 numaralı resim güzel gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

arkadaşlar bu sticker işini güzel düşünmüşsünüz..kecevik arkadaşın yaptığıda ii olmuşş..ama bunları kim bastırcak ve para toplama nasıl olcak??

asıl bu nokta önemli.3-5 tane basmıyorlar maliyet biraz yüksek olacak.
    yinede reklamcılara bir soralım ama sanmıyorum yapacaklarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2008 doblo premıo

sayfada niye 88 üye yazıyor 92 değilmiyiz

valla bende anlamıyorum bazen oluyor normalde o kısmda 92 yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alinity

Arkadaşlar merhaba;benim doblo arada sırada yüksek devirde ıslık çalar gibi bir ses çıkartıyor bir kaç saniye sonra kesiliyor nedendir acaba karşılaşan varmı ?

turbo sesi olabilir yağsız kalmış olabilir birde kayışlarda yapabilir.servie bir göster istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisx3

sahibinden.com a ilan verdim evet :) 1 günde 10 kişi aradı yaw arkadaslar vergısı felan agır gelmeye basladı pug 106 dusunuyorum ya ne dersınız :S

bizi üzmeye nehakkın var.

• stiker işini bu gün bitirelim

1-yapılacak olan resim şeçilsin.
    2-yaptıracak arkadaş seçilsin
    3-kaç tane yapılacak sayılsın
    4-maliyet nedir öğrenilsin.
    5-para transferi nasıl olacak belirlensin.

ben internetten isteyen arkadaşın hesabına eft yapabilirim banka fark etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DobloJTD

öncelikle hepinize slm arkadaşlar ş.dışından geliyorum
    araç yakıtı 100 km 4.6 lt benim istatistik düzeltilsin geremy

tamam ayarladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alihan434

arkadaşlar iyi akşamlar.
    doblosuna alarm taktıran var mı acaba,ben düşündüm de;hem UK var hem de immobilizer.yine de ihtiyaç olur mu,taktıran arkadaşlar,ne dersiniz?

imbolizer aracın çalışmasını engelleyen bir sistem.
    alarm ise araç içi hırsızlık için önemli.
    2008 doblo premio yeni yakın taktırdın yanlız onunkinde şimdi çift kumanda var.
  • bu m tec beyaz ampuller hakkında bi bilginiz var mı acaba bunlardan mı alsam sizce nasıl olur orjinalden iyi olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DobloDoblo

1)Çok soğuk havalarda sürgülü kapıların buz tutup yapışması ve akabinde açılmaması

2)Yine çok soğuk havalarda ABS arızası vermesi(muhtemelen önemsiz .sensörün soğuktan etkilenmesi)3,,,,5 saniye sonra normala dönüyor

3)Ön cam fitillerinden 120 yi geçince uğultu gelmesi yada kimi leri ıslık sesi diyor(serviste fitillerin köşede birleşen yerlerinin altına silikon sıkıyorlar, bunada fitil besleme diyor servistekiler. fabrikaya bu şikayeti bildirmiş servisler, fabrikada böyle yapın demiş)

4)Arka koltuklar çok zıplatıyor (makasların sertliğinden malum ticarı olarak düşünülüp yapılmış bi araba)

5)Yol bilgisayarındaki yakıt göstergesi değerleri doğru değil .

örnek:1 depo yakıtı bitirin diyelimki 5.4 gösterdi 5.4 ile kaç km yol gidilir hesaplayın birde o bitirdiğiniz bir depoyla gerçekten gittiğiniz km yi karşılaştırın gerçekten gittiğiniz km daha az en azından bir depoda 4.....5 litre yakıt kayıp
    (bu benim fikrim ben bi kaç defa denedim böyle gördüm sizde deneyin ve fikir şeydelim :)
    Evet şu an aklıma gelen eksiklikler böyle veya kronikler böyle arkadaşlar

1-lastiklerin tamamına gliserin sür kış boyunca problem kalmaz.
    2-abs arıza ışığının problem olmadığı halde soğuk nedeni ile yanması kronik bir arıza sanırım.
    buna arka bagaj amartisörlerinide ekleyebiliriz.
    3-olmaması gereken bir konu servisde hallediyorlar.
    4-doğru yapılacak pek bir şey yok alışmak lazım lastik hava ve markaları ağırlık etkili oluyor.
    5-yol bilgisayarı bana göre 2 kısımdn ibaret biri depo biri enjektörler
    anlık tüketim enjektörlerden okunuyor menzili depodan hesaplıyor.
    depodaki benzin miktarını net olarak ölçemiyor ölçmezde.en sağlıklı yakıt ölçümü full + full depo

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.