Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.240.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takım günaydın hayırlı işler bol kazançlar
  • günaydın doblo team

GRANDE yeni buluşlar yapacam

birde aklıma gelmişken motoru ve jantlarıda bir temizlikçiye gidip yağ ve kir çözü karıştırtıyoruz daha sonra bunu kaba koyup sulandırıyoruz ve janta püskürtüp yıkıyoruz

motor içinde motorasda aynı şekilde püskürtün ve güzelce yıkayın sonra durulayın mis gibi ilk günkü gibi temiz oluyor

iyi günler team
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROSEFALCON

Herkese iyi forumlar ...
    Babama 2009 model granit gri 1.3 multijet doblo dynamic aldık.
    Aracı 4 ağustosta teslim alıcaz.Kasko hediyelisinden.
    Dikkat etmemiz gereken neler var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ayrıca 10.000 km bakımından önce servise gitmemiz gerekiyormu???(kontrol amaçlı falan)

kontrol amaçlı 1500-2000 km arası bir servise götürsen iyi olur yağını kontrol ediyorlar eksiltme olup olmadığına bakılıyor;ben 4000 km de başka bir sorun için gittiğimde yağını kontrol ettiler 1lt eksilme cıktı oda sıfır dizel aracta ilk etaplarda normal dediler

• multijet hocam beim şu jantlardaki çizikler için ne tasiye istersin.
  • teşekkürler geremy . evrakları 2 hafta önce tamamladım bizzat :D muayeneside yeni yapıldı 60bin bakımıda dün yapıldı sorun yok yani.lastiklere önlere 34 arkalara 36 bas dedi bi arkadaş sizce iyimidir.

quote:

Orjinalden alıntı: geremy

İSORC İLK ÖNCE HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM.

yola çıkmadan tüm evrakların eksizsiz olsun
    lastik havalarına bakıt
    hava filitreni temizle yada değiştir.
    yağını-suyunu kontrol et.
    en ekonomik sarfiyat için 90 km/ hızı geçmemeye çalış.
    bu arada dönüşde doblo takımınıda bekleriz.
  • s.a. doblo takımı tekrar aranıza girersem cok mutlu olacağımı düşünüyorum.

yaptığımız bazı yanlışlıklardan da tekrardan özürdilerim.

eger aranıza tekrar alırsanız paylaşımlarıda da seve seve yaparız.

saygılar.
  • bende 1.9 multijet var bu araba sadece şehirler arası yolda tasarruf edersin şehir içi oldumu ocağına incir ağıcı diker
    önerilerime gelince
    1 yol bilgisayarını 110 u geçince ikaz edicek şekilde ayarla
    2 100 ni altına inme bayır aşağı olmadığı sürece 110 un üstüne çıkma
    3 yolların boş olacağı saatte yola çık
    4 camları açma klimayı kullan
    5 2000 devirin altına asla inme vitesleri 3000 devirde değiştir düz yolda 2000 2200 devir arasında git
    ben bu şekilde kullanarak 5.5 ortalama yaptım ama forumdaki tüm arkadaşlar benim arabada bir sorun olduğunu düşünüyor benim araba çok yakıyor ama bir türlü servise bunu istaplayamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: isorc

arkadaşlar bizde 1.9 multijet doblo var perşembe günü uzun yola çıkıcaz en ekonomik nasıl gidilebilir ilk uzun yolumuz olcak dobloyla kaç bin devir ve hızda gitmemizi tavsiye edersiniz.birde lastik havalarını kaç basmak gerekiyor arabada 5 kişi ve 2kişi sayılabilecek kadar yük olcak.birde uzun yola çıkmadan yapılabilcek başka neler vardır şimdiden teşekkürler .

• doğru diyorsun şehir içinde incir ağacı değil tarlası dikiyor resmen çok yakın iki yer arası örneğin bakırköy ataköy arasında bi gidip gelmede yakıt ibresi insafsızca aşşağı iniyor yol bilgisayarını o şekilde ayarlamayı bilmiyorum kolay bişise anlatırsan sevinirim .klimadan rahatsız olan kişiler olcak arabada bu yüzden açamayabiliriz camlarıda çok açmadan aralarız biraz .1.9 gerçekten çok yakıyor gerçekten

quote:

Orjinalden alıntı: 1atasoy

bende 1.9 multijet var bu araba sadece şehirler arası yolda tasarruf edersin şehir içi oldumu ocağına incir ağıcı diker
    önerilerime gelince
    5 2000 devirin altına asla inme vitesleri 3000 devirde değiştir düz yolda 2000 2200 devir arasında git
    ben bu şekilde kullanarak 5.5 ortalama yaptım ama forumdaki tüm arkadaşlar benim arabada bir sorun olduğunu düşünüyor benim araba çok yakıyor ama bir türlü servise bunu istaplayamadım

teşekkürler verdiğin fikirler için 1atasoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isorc -- 23 Temmuz 2008; 14:25:22 >

• göstergenin yanında mode + - tuşları var benim ki ingilizce olduğu için kısaca anlatıcam mode tuşuna bastıktan + - ile menüde gezine bilirsin bende speed limit diye geçiyor ordan bir seçenekte uyarı yapıcağı hızı ayarlıyorsun bir seçenekte ise açıp kapatıyorsun kurcalayarak bulursun ayrıca hareket halinde iken mode tuşuna basıp + veya - tuşlarına basarsan sadece hız limit ayarları ile ilgili seçenekler çıkar diğerleri çıkmıyor senin için daha kolaylaştırıcı olur bir seçenek 110 diğeri ise on olducak sonra istersen trip tuşu ile direk yada menüden menü exit yaparak çıkabilirsin
    quote:

doğru diyorsun şehir içinde incir ağacı değil tarlası dikiyor resmen çok yakın iki yer arası örneğin bakırköy ataköy arasında bi gidip gelmede yakıt ibresi insafsızca aşşağı iniyor yol bilgisayarını o şekilde ayarlamayı bilmiyorum kolay bişise anlatırsan sevinirim .klimadan rahatsız olan kişiler olcak arabada bu yüzden açamayabiliriz camlarıda çok açmadan aralarız biraz .1.9 gerçekten çok yakıyor gerçekten

quote:

Orjinalden alıntı: 1atasoy

bende 1.9 multijet var bu araba sadece şehirler arası yolda tasarruf edersin şehir içi oldumu ocağına incir ağıcı diker
    önerilerime gelince

teşekkürler verdiğin fikirler için 1atasoy

• quote:

teşekkürler geremy . evrakları 2 hafta önce tamamladım bizzat :D muayeneside yeni yapıldı 60bin bakımıda dün yapıldı sorun yok yani.lastiklere önlere 34 arkalara 36 bas dedi bi arkadaş sizce iyimidir.

quote:

lastik havalarına bakıt

FORUMA YİNEDE SORALIMDA 36 DA ZIP ZIP ZIPLAR

• Geremy Hocam Herkes sana Şehir içi-dışı yaktığı yakıtı litre hesabı yazsın pm atsın (Dürüstçe)

Baş sayfaya onuda ekle hem bizde kıyaslayalım

Atasoy abim çok dert yanıyor bu konuda zaten Bir görsün kim kaç lt yakıt tüketiyor...
  • quote:

quote:

teşekkürler geremy . evrakları 2 hafta önce tamamladım bizzat :D muayeneside yeni yapıldı 60bin bakımıda dün yapıldı sorun yok yani.lastiklere önlere 34 arkalara 36 bas dedi bi arkadaş sizce iyimidir.

quote:

lastik havalarına bakıt

FORUMA YİNEDE SORALIMDA 36 DA ZIP ZIP ZIPLAR

benim dördüde 33 ama sert oldu 32 ye indiricem 32 ön 30 arkaydı bir ara gayet iyiydi 34 e yükselttim sert oldu şu anda 33 oda biraz sert gibi 32 en ideali sanırım benim için

• 32-33 lastik havaları iyi gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_rider

Geremy Hocam Herkes sana Şehir içi-dışı yaktığı yakıtı litre hesabı yazsın pm atsın (Dürüstçe)

Baş sayfaya onuda ekle hem bizde kıyaslayalım

Atasoy abim çok dert yanıyor bu konuda zaten Bir görsün kim kaç lt yakıt tüketiyor...

şimdiye kadar forumda yazan arkadaşların dürüstlüğünden şüphe etmedim
    isteyen yazsın yakıtları toplarız.

• 32-33 ya da 33-34 basarım o zaman.farımda açık yolumda saolun arkadaşlar
  • uzunyolda 5,2 şehiriçi pek kullanmadıgımızdan şehir içi yok
  • Takım ben 1 hafta filan yokum küçük bir tatile çıkıyorum..

Kendinize iyi bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Takım ben 1 hafta filan yokum küçük bir tatile çıkıyorum..

Kendinize iyi bakın

iyi tatiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Takım ben 1 hafta filan yokum küçük bir tatile çıkıyorum..

Kendinize iyi bakın

iyi tatiller
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.