Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Zen 4 gb/Problemler(ANA BAŞLIK)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> Zen 4 gb/Problemler(ANA BAŞLIK) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Death666

31 Ocak 2008; 0:12:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 20 tane konu çoğu kişi aynı şeylerden bahsediyor şu aletin sorunlarını burda tartışalım burda çözüm bulalım.Çünkü çok fazla kirlilik yaratıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldiablo -- 11 Mart 2008; 20:06:07 >
Death666

31 Ocak 2008; 12:48:56 

Evet arkadşlar size bir kıyak geçeyim.Orjinal şeffaf kılıf hepsiburdaya gelmiş.Ben aldım.Sizede öneririm
vozer

31 Ocak 2008; 15:02:24 

Ben de ekrana ufak bir cizik aldım, o yüzden en kısa sürede kılıf almayı düşünüyorum fakat sormak istediğim bir iki soru var. Şarj ederken kılıfı çıkartmak gerekiyor mu? Ayrıca kılıf görüntüyü engelliyor mu? Yani kılıf yokkenki kadar net mi ekran görüntüsü?

Death666

31 Ocak 2008; 16:02:06 

Şefaf kılıf görüntüyü engellemez.Plastik kaplara benzemez.Ayrıca yanında girişler için açıklıklar mevcut.Şarj ederken falan çıkarmaya gerek yoktur.Ben 18,90 a aldım.
Death666

3 Şubat 2008; 1:08:22 

Arkadaşlar sorunları burda konuşalım bir sürü creative ürünü var.Arkadaşlar başlık açıyor arada kaynıyor.En azından en çok konuşulan ürünü burda tartışalım diğer arkadaşların konuları göz ardı olmasın.
reydab

9 Şubat 2008; 14:27:46 

bendede zen var daha önceden bilgisayara cd'yi kurdum gayet istediğimi yapıyordum fakat şuan Vista tanıyor ondada yazılım yüklemek gerekmiyor.Yeni laptop aldım ve laptopa xpyi kurduk şuan direk xp çıkıo neyse benim zeni görmüyo normal aygıt olarak görüyo ondada soru işareti "?" çıkıyor.CD sini yükledim yine tanımıyor internetten yazılımı indiriyorum yüklüyorum yine olmuyor arkadaşın laptopa takıyorum Vista var görüyor ne yapayım ZENli olan arkadaşlar yardım ederlerse çok iyi olur

celebrian

12 Şubat 2008; 18:09:39 

Birkaç gün önce aldım zeni, radyosuz olanı. Firmware'le radyonun çıkarılabileceğini okumuştum, henüz hiç çıkarabilmiş birine rastlamamış olsam da yine de denemek istedim ve bir firmware yükledim. Yükleyemedim daha doğrusu, alet recovery modeda kaldı.

Clean up seçeneğini denedim, reload firmware dedim sonra ama olmadı.
Creative in player recovery tool unu denedim, yine de "uprade failed" şeklinde bir hata alıyorum.
Başka firmwareler indirdim, başka sitelerden de indirdim. Ama hiçbiri bir işe yaRamıyor.
Format All seçeneğini bile denedim ama bir türlü firmware yüklenmiyor doğru bi şekilde.

Sorunun ne olduğunu anlamış değilim, niye kabul etmiyor? Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

(Açtığım konu için kusura bakmayın, bu başlığı daha önce de görmüştüm, özellikle aradım buraya yazmak için ama gözümden kaçmış aceleden.)

her şey yenir.
Death666

14 Şubat 2008; 17:41:30 

Aynı sorun bendede oldu.Tekrar firmware yüklemeyi denemiştim ve rocovery moddan kurtulmuştu.Sende tekrar firmware yüklemeyi dene.olmuyorsa garantiden başka seçenek yok.
scaniaperest

14 Şubat 2008; 19:39:14 

Zen derken, Vision M,W falan da geçerli mi peki :)? Cahilliğime bağlayın :).

AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.)
UrTrDesign

14 Şubat 2008; 22:49:49 

arkadaşlar creative zen 16 gb almayı düşünüyorum.
çok sorun çıkartıo diye duydum acaba doğrumu???
ses ve görüntü kalitesi nasıl???
avi oynatmıo diye duydum doğrumu???
bass boost var mı???
gören,duyan,kullanan varsa lütfen yardımcı olun bu sorular aklımı çeldirio

scaniaperest

14 Şubat 2008; 23:19:20 

quote:

Orjinalden alıntı: UrTrDesign

arkadaşlar creative zen 16 gb almayı düşünüyorum.
çok sorun çıkartıo diye duydum acaba doğrumu???
ses ve görüntü kalitesi nasıl???
avi oynatmıo diye duydum doğrumu???
bass boost var mı???
gören,duyan,kullanan varsa lütfen yardımcı olun bu sorular aklımı çeldirio

Zen'de Akıllı ses seviyesi ve bass güçlündirme var diye biliyorum. Yeni Creative'lerde var galiba bu iki özellik. Bunun yanında da grafik ekolayzır var. Zen'de var mı, bilmiyorum, ama ZVM'de var.

AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
DAİMA AMD (Benim için.)
chiper

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Şubat 2008; 0:27:13 

Sorun çıkartması şansa bağlı :) Benimki tamamen sorunsuz mesela :)

avi dosyalarını da oynatıyor ve bass güçlendirme var

scaniaperest

15 Şubat 2008; 0:41:45 

quote:

Orjinalden alıntı: chiper

Sorun çıkartması şansa bağlı :) Benimki tamamen sorunsuz mesela :)

avi dosyalarını da oynatıyor ve bass güçlendirme var

Maaşallah de hacı. Başlarına bişey gelmez inşallah aletlerin. Uuzn süre kazasız belasız kullanırız inşallah :).

DAİMA AMD (Benim için.)
tugrul82

15 Şubat 2008; 14:03:28 

arkadaslar bu cihazda dosya şifrele özelliği var ama nasıl kullanılıyor bilen varmı acaba?

Death666