arkadaslar creative zen 4gb ürünüm bugün geldi ürünü dıştan biraz inceledim hafıza kart girişinde kart var. acaba bu kartla beraber mi hafıza 4gb.yoksa harici hafıza 4gb mı ?(ürünün arkasında zen yazısının altında 4GB yazıyor)
hehehe çok komiksin dostum yavv o üstünde ki plastik bi madde :)
arkadaşlar bende bu gün zen 2 gb aldım yanında 2 gb sd kart hediyeli ama kartı bi türlü tanıtamadım alete hafızası 2 gb görünüyor 2 gb doldurdum daha fazla almadı elimdeki başka bir sc kartı bilgisayardan dolsurdum onu taktım yine olmadı yardım edebilirmisiniz acaba
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce radyolu 4b zn aldım amerikadan.yaklaşık 100 dolar civarı.
aletten memnunum yalnız merak ettiğim bir şey var.şarkıları dosya halinde atıyorum kendime göre dosyalamıştım.ama zen bütün şarkıları tek dosyadaymış gibi görüyor.yani dosya dosya göremiyorum.istediğim şarkıya ulaşırken ya bütün parçalardan yada sanatçıdan ulaşmaya çalışıyorum.daha önce creative muvo vardı onda dosya dosya görebiliyordum.
bir diğer konuda karışık çal dememe rağmen aynı şarkıları tekrar karşıma çıkarıyor alet.günün albümü diye.
bi diğer sorum ise youtube dan indirdiğim videoları çeşitli formatlara çevirmeme rağmen atamadım zen e.eşitle diye bir uyarı çıkıyor karşıma.yada atıyorum ama çalarken hata oluştu diyor çalmıyor.
bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir(i yazan) için "stigmata_" ya teşekkürler
e$itle mi? yahu sen bildigimiz "creative zen" aldiysan creative zen video converter (zen explorer'da var) ile cevirebilirsin, bahsettigin ba$ka bir model olmasin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman_ -- 21 Mayıs 2008; 19:37:57 >
Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman_ -- 21 Mayıs 2008; 19:46:53 >
Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..
yooo hocam aynı zen 4gb olan aynı model 2 gb arttırılabilir hafıza radyolu ses kayıtlı olan dan bahsediyoruz sanırım.
ya youtube tan vidyoyu indiriyorum.kabul etmiyor.'atılan şey aygıttan desteklenmiyor.dosya bir ortam dosyasıysa windows media player ı kullanarak aktarmadan önce dönüştürebilirsiniz.diye bir uyarı veriyor.'
quote:
Orjinalden alıntı: x--treme
@PETERSBURG
e$itle mi? yahu sen bildigimiz "creative zen" aldiysan creative zen video converter (zen explorer'da var) ile cevirebilirsin, bahsettigin ba$ka bir model olmasin?
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir(i yazan) için "stigmata_" ya teşekkürler