Şimdi Ara

Megane2 1.5 dci vs Astra 1.3 cdti uzun yol için hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kesin olmamakla beraber günlük ortalama 130 km yol için size danışmak istedim.
    İş icabı ev ile fabrika arası 65 km hafta içi hergün gidip gelmek gerekicek.Neyse ki yolun 30 km si otoban diğer kısmında 7-8 km si dışında çift şerit allahtan.
    Evi taşımaya kalksam kira zaten 500 yakıt ekeltrik derken 750 olur.
    Benim merak ettiğim konu şu hangi aracın bakım masrafları daha düşüktür,daha konforludur,sürücüsünü yormaz,arıza çıkartmaz gibi konular.
    Aslında ben wv almayı cok isterdim fakat biraz iri olduğum için poloda rahat edemiyorum temiz golf 4 neredeyse yokyenisinede param yetmez.Bir arada cordoba veya ibiza baktım onlarda dar araç
    Araçlar için astra njoy spor paket ve meganda da dynamik modellerini düşünüyorum.
    Fakat astra lar 2-3 bin ytl daha pahalı tabi daha yeni modelli (astra 2005-2006 megane 2004 olabilir)

bana kullanıcıları genel olarak araçlarını anlatırlarsa çok sevinirim yardımcı olmuş olucaksınız

örnek olarak ben baktığım araçları yazayım tabiki pazarlıkla ve daha cok cok araştırarak alıcam tabi alabilirsem yani bu arabalar hakkında yorum yapmanıza gerek yok genel olarak modelleri yorumlayın,gerçi şikayetvar.com da astra lar için çok fazla sorun ve eksik belirtilmiş ya astra kullanıcıları çok duyarlı hemen şikayet etmiş yada gerçekten bir kusur olabilir mi üretimlerinde?

megane
    http://www.sahibinden.com/dizel_masrafsiz_kis_bakimi_yapilmis_aracWQQaXQQ5889699WQQpXQQdisplayitem

astra
    http://www.sahibinden.com/full_donanimli_astra_njoy_ctdiWQQaXQQ6229375WQQpXQQdisplayitem

• daha dolu olduğu için megane derim astra da digital klima bile yok ama megane da mesela tüm tavan cam ve ORJİNAL xenon var
    bndeki sedanı ve izlenimlerimi anlatıyım bi kere zaten çift şerit yol diosun çok rahat gidersin meganeII yolda rahattır yedek parça zaten renault biliosun konforu iidir yol tutuş olarak astra daha iidir megane dan ama megane ın donanımı fazladır rahat edersin bnce cruise control(hız sabitleyici) olanını al daha rahat olur hızlanırken nazlanmaz ii gider yani bu aracın uzun yolu baya rahattır anlıcaınastra yıda astracı arkadaşlar açıklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 30 Ocak 2008; 22:20:54 >
  • sağolasın gerçi bu megane2 lerin parçaları içinde çok pahalı olduğunu söylüyorlar
    alıntı şikayetvar.com
    "Hem sonra biz bu aracı parça fiyatı ucuz diye aldık, birde bakıyoruz ki 115'er YTL'lik rot millerinden sonra bir amortisör takoz kiti 179 YTL (işçilik hariç fiyatlarımız). Parçalar fiyatlı olabilir bir noktada kabul edebiliriz fakat dayanıklı değiller. "
    gerçi belki de sunroofsuz temiz bir model bulucam ama dinamik olmasına dikkat edicem bakalım ne kadar uyguna bulabilirsek

astra yı daha cok beğenmeme rağmen gözüm korktu biraz
    birde magane kullanıcılarına sorayım ne zaman göstergeler beyaza döndü hangi modellerde var?daha önce turuncuydu sanırım
  • Uzun yolda ekonomi olmasını istiyosan tabiki büyük motor daha az yakacaktır ortalama bi hızda konfor bakımından megan daha iyidir diye düşünüyorum ancak şikayet var a bakıpda kafan karışmasın kısmet diorm kimine sorunlu araba gelio kimine doru düzgün gelio hatta 0 km arabaların bile hatalıları oluyo
  • bence OPEL
  • quote:

Orjinalden alıntı: extecher

sağolasın gerçi bu megane2 lerin parçaları içinde çok pahalı olduğunu söylüyorlar
    alıntı şikayetvar.com
    "Hem sonra biz bu aracı parça fiyatı ucuz diye aldık, birde bakıyoruz ki 115'er YTL'lik rot millerinden sonra bir amortisör takoz kiti 179 YTL (işçilik hariç fiyatlarımız). Parçalar fiyatlı olabilir bir noktada kabul edebiliriz fakat dayanıklı değiller. "
    gerçi belki de sunroofsuz temiz bir model bulucam ama dinamik olmasına dikkat edicem bakalım ne kadar uyguna bulabilirsek

astra yı daha cok beğenmeme rağmen gözüm korktu biraz
    birde magane kullanıcılarına sorayım ne zaman göstergeler beyaza döndü hangi modellerde var?daha önce turuncuydu sanırım

2006 ya mart ya da mayıstan itibaren araba makyaj gördü ön tampon ibreler ön konsol koltuk döşemesi arka far grubu ön far grubu makyaj gördü gösterge ışıklarıda kırmızıdan beyaza döndürüldü ekstra olarak 1.5dci 100 bg motor ürün gamına eklendihocam parçaları evet ucuz deildir ama unutmaki c sınıfı bi araç alıosun haliyle çokta ucuz olması beklenemezki zaten artık kullanıcılar servis hizmetine ve yaygınlığına bakıyor çünkü her markada parça pahalı ama renault yani nereye elini atsan bi servisi çıkar servisten kastımız o başka sorun varsa araçla ilgili cevaplayabilirim hb sedan farketmezbide unutma dynamic full unu al boş dinamik alma cd changer hız sabitleyici mutlaka olsun bunlar uzun yol konforunu çok büyük ölçüde etkiler saygılar

• Arkadaşım mrb biz 1.5 senedir düşündüğünüz astra 1.3 cdti kullanıyoruz yorumlarımı daha önce yazmıştım. Şehir içi için biraz performansı zayıf kalıyor ancak uzun yolda son derece ekonomik ve konforlu bi araç kesinlikle tavsiye ederim(ben 200 gördüm yani gidiyor). şikayet.com da o yorumların artmasının yegane nedeni opelin o siteyi dikkate almasıdır. Biz aracımızı satmayı düşünüyoruz bu arada başka bi yatırım yapıcaz yoksa son derece memnunuz beni bu forumdan bilen bilir arabamızın, yorumlarımızın arkasındayız ancak 30 istiyoruz 2006 cdti astra ya boya dahi yok eğer düşünürsen görüşürüz. ayrıca illa bu aracı düşünmen şart değil daha fazla merak ettiğin şeyler varsa araç hakkında yazabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.