trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 13 günü kaldı.
31 Ocak 2008; 13:37:19
en son çıkanı D diye biliyorum.fiyat farkı dükkanların fiyat politikasındandır.bi de vatanda bu gün son olmak kaydıyla %18 indirim kampanyası var.belki bundan dolayıdır.
ss2 kim ne derse desin en çok desteğe sahip kart öyle ki dvb-s programları ilk ss2 baz alınarak kodlanıyor daha sonra dierleri ekleniyor
bundan emin misim? ağ kartı olarak üretilen bir kartın kodlama için tercih edilmesi pek inandırıcı gelmedi bana ayrıca benim skyvisionun desteklemediği ve ss2 nin desteklediği tek bir program bile yok bence insanlara yanlış bilgi veriyorsun bu kartların tamam software kartlardır ve çoğu kart çıkan yazılımları destekler
-İnsan Yok, Sorun yok- Joseph Stalin 13 kasım itibariyle sigarayı bıraktım bünye oksijen manyağı oldu herkese tavsiye ederim oh be!!! celeron 2.13 / 256 mb ATI Rodeon 9550 /1 gb ddr ram/ skyvision dvb-s pcı kart
ss2 kim ne derse desin en çok desteğe sahip kart öyle ki dvb-s programları ilk ss2 baz alınarak kodlanıyor daha sonra dierleri ekleniyor
bundan emin misim? ağ kartı olarak üretilen bir kartın kodlama için tercih edilmesi pek inandırıcı gelmedi bana ayrıca benim skyvisionun desteklemediği ve ss2 nin desteklediği tek bir program bile yok bence insanlara yanlış bilgi veriyorsun bu kartların tamam software kartlardır ve çoğu kart çıkan yazılımları destekler
arkadaş aslında doğru bir tabir yapmış, en kabul gören kart ss2 , ss2 ile her türlü software ıle calısıyor, ben hıc skyvısonda calısıp ta veya avermedıa , ıncada calısıpta ss2 de calısmayan bır dvb-s programı gormedım ama tam tersınını her zaman gordum
mesela? yani ss2 de çalışacak ama skyvision aver vs de çalışmayan hangi program var söyleyin bizde öğrenelim
-İnsan Yok, Sorun yok- Joseph Stalin 13 kasım itibariyle sigarayı bıraktım bünye oksijen manyağı oldu herkese tavsiye ederim oh be!!! celeron 2.13 / 256 mb ATI Rodeon 9550 /1 gb ddr ram/ skyvision dvb-s pcı kart
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 13 günü kaldı.
4 Şubat 2008; 12:06:15
ben de skyvison usb 2.0 var.ve progdvb ile kullanıyorum.zaten progdvb dışında dvd-s kart sahipleri başka program pek kullanmıyorlar benim bildiğim.o yüzden pek de bir anlamı yok yani destek verip vermemelerinin diğer programların (en azından benim için progdvb yeterli...onun haricinde zaten programı da var)...ayrıca progdvb ile microsoftun kumandası mükemmel bir 2'li..çünkü microsoftun kumandası ile hem laptopımı hem de progdvb programını mükemmel bir şekilde kontrol edebiliyorum.gerçi şuan satıyorum..bana tv+receiver en iyisi.
skystar 2.8d piyasadaki son surummu acaba birde kart takmak istedigimde nasil olcak modullu olanları flan varmi. digiturk izleyebilirmiyim mesela zaten dt uyesiyim kartim war ama pc de izlememe olnak sagliyormu bu tvkarti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimklc -- 5 Şubat 2008; 17:55:34 >