Arkadaşlar Sharp marka buzdolabı aldım.Şimdilik kutusunda duruyor.Bir iki ay içerisinde evime taşınınca servis arayıp açtıracağım ve garantisini başlatacağım.Fakat Sharp beyaz eşya ile ilgili kim servis veriyor nereden nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varmı acaba?
Teşekkürler Buzdolabı sharp olupta servis ile ilgili sorunu olan arkadaşlar varmı acaba aramızda bizimle tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.Dolabı aldık ama inşallah servis konusunda kötü değillerdir...
Ben çanakkaledeyin SHARP'ın plasma Cluster özelliğii olan no frost buzdalabını aldım, SHARP Buzdolabı için İklimsa ve BOSCH-Profilo servisleri ikiside yetkili servis olarak ilgileniyorlar ben BOSCH-Profilo servisi çağırdım çok ilgili bir şekilde gelip buzdolabını kutusundan çıkardılar yerine koyup çalıştırdılar ve tanıtım yapıp garanti kartını imzaladılar gayet iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 6 Şubat 2008; 22:54:12 >
Ben çanakkaledeyin SHARP'ın plasma Cluster özelliğii olan no frost buzdalabını aldım, SHARP Buzdolabı için İklimsa ve BOSCH-Profilo servisleri ikiside yetkili servis olarak ilgileniyorlar ben BOSCH-Profilo servisi çağırdım çok ilgili bir şekilde gelip buzdolabını kutusundan çıkardılar yerine koyup çalıştırdılar ve tanıtım yapıp garanti kartını imzaladılar gayet iyiydi.
Hmm çok iyi teşekkür ederim bu bilgileri bizimle paylaştığın için.Peki dolap nasıl güzelmi? Valla ben aldım kutusunda duruyor öyle :D evlenmeden açamıyoz...
hasskabal arkadaşım, dolap gayet güzel, eski no frost arçelik dolabımdan sonra şahinden inip mercedes otoya binmişim gibi geldi, diğer buzdolabıma göre oldukça sessiz, buzluk kısmı çok geniş, gayet memnunum
hasskabal arkadaşım, dolap gayet güzel, eski no frost arçelik dolabımdan sonra şahinden inip mercedes otoya binmişim gibi geldi, diğer buzdolabıma göre oldukça sessiz, buzluk kısmı çok geniş, gayet memnunum
Güle güle kullan dostum bende bu dolabı seçtim bence şuan piyasadaki dolapların en F/P olan modeli budur.
Arkadaşlar bende sharp buzdolabı almayı düşünüyorum. Modelleri ve kalitesi çok hoşuma gidiyor. İstanbul' dan nereden alabileceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Bir de alan arkadaşların memnuniyetini buzdolabı fiyatını ve modelini bildirmelerini rica ediyorum! SAYGILAR!!!
www.beyazesyam.com Adresinden alabilirsiniz oradaki yorumlarıda okuyup öyle karar verin.Ben oradan aldım piyasadan çok daha iyi bir fiyata satıyorlar ayrıca hiçbir sorun olmadan 2 günde kapıma geldi teslimatı yapıldı çok güvenilirdir.Tavsiye ederim.