enoman arkadaş adi kameradır demiş ama bu paraya ne bekliyordu acaba Bende ve bütün arkadaşlarımda tarafımdan alınmış en az 20 adet farklı mp'lerde piranha var bendeki 2.0 olanı ve herkes memnun amaç nedirki msn'de görüntülü konuşmaksa zaten hepsi bu işi aynı kalitede yapıyor bu kalitenin üzerine çıkmak içinse en az 150-200ytl üzeri para ödemek lazım
elimde a4 pk 635i arkadasa kaptırınca bende kendıme bundan almayı dusunuyorum ozellıkle yuz takıp ozellıgı cok ilgimi cekdi a4 pk 635 ile karsılastırınca performansı nasıl? birde m ve x modelleri arasında kaldım m modelınde resım cekme tusu var artı olarak sadece ama gorunusu daha bi hosuma gitti. kullananlar deneyimlerıni paylasabilirmi
kardeş 10 mp bunlar hikaye inanma aldanma göz boyamak için üzerine 10 mp yazıyolar a4 wepcam aldım 350k işini hayli hayli görürrr 1,3 mp ama gerçek değer yaniii bide bu yüksek mp pc kasıyo msn donuyo bilgin olaaa
ben tarantula x type 6,0 kullanıyorum msn'de görüntü net/yani çok kötü değil) 1,3 mp ye eşdeğer sanırım. bence bu fiyata yeterli,350k kameralar zaten bunun fiyatındayken iii yaw.... arkadaşlar ben kameramın mikfafonunu kullanamıyorum(xp) yardımcı olabilirmisiniz,,,,?
Boşverin piranha gibi teneke kameraları gidin A4-tech pk635m veya pk636ma gibi ucuz kamera alın rahat edin. Fiyatını hakeden en ucuz kamera a4-tech'tir
Edit- İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 24 Şubat 2008; 19:57:54 >
Çok merak ettiğim bir şey var... Kamera çözünürlüğünün 1.3 mp. olduğunu iddia eden arkadaşların cevap vermesi daha makbul olur. 1.3 Mp. çözünürlükte web cam ile akıcı görüntülü sohbet yapabiliyorlar mı? Şahsen ben 350 k'lık kamera ile ancak kabul edilebilir akıcılıkta görüntülü sohbet yapabiliyorum da... Bir de 1.3 Mp. kamera sahipleri acaba mümkün ise kameraları ile fotoğraf çekip ekleyebilirler mi ? Almaya değer cihazlar mı bir ip ucu olur alacaklar için.
Gecelere isyan ettim aklıma her gelişinde.Kendime isyan ettim seni her sevişimde.Her ağladığımda göz yaşıma lanet ettim.Senin uğruna dökülüyorlar diye.Uyandığım her günde güne isyan ettim.Seni aklıma her getirişinde.Her aynaya bakışımda gözlerime isyan ettim.İçinde seni saklıyorlar diye