Evlenmek üzereyim 10 günüm kaldı. Seg LCD almak istiyordum. 899-YTL bütçeme uygun olduğu için. Bir türlü nasip olmadı. En son Carrefour da adam gözümün önünde sonuncuyu aldı. Migrosta 100-YTL zam yapınca vazgeçtim. İzleme mesafem 3-4 m. olacak. 37"-42" düşünüyorum. İçimde yatan tabiki 37R81 fakat bütçe yok. Bütçemi zorlayarak şu aralar kampanyada olan Toshiba 37C3500P yi 1.800-YTL ye almak istiyorum.
Laptop um var. Elimde 50 ye yakın 720p HD film var. Hergün de sayı artıyor. Lost, Prison Break,Heroes uda HD olarak izliyorum. Bir kaç dizi ve bazen de maç seyretmek dışında TV izlemiyorum. (Receiver de karar kıldım Next YE 2000 CX)
Bu televizyonu alma konusunda beni ikna edecek veya caydıracak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Ekran Boyutu : 37 inch (94 cm) Aspect Ratio : 16:9 Widescreen Parlaklık : 500 cd/m2 Kontrast : 5000:01:00 Renk : PAL,SECAM,NTSC, DVB-T İzleme Açısı : 178 derece Panel : IPS LCD Panel Technology Tepki Süresi : 8 ms. Aktif Çözünürlük : 1366X768 PC Sinyal Algılama : 1024X768 Video Sinyal Uyumluluğu : 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, High Definition : HD Ready Scart : Var (2 Adet) Component : Var Tuner : Var Composite Video : Var Audio : Var (Stereo) HDMI : Var (2Adet) S-Video : Var Bilgisayar : Var D-sub 15pin PCMCIA : Var (DVB Tuner için) Kulaklik Çikisi : Var 3,5 mm Ses : Var Optik Ses : Var SubWoofer Out : Var Progressive Scan DCDi Faroudja PIXEL Processing IV Real Digital Picture 3D Colour Management HD Ready / HDTV 3D Digital CombFilter Panel Overdrive Exact Scan Mode Active Backlight Control MPEG Noise Reduction Cross Color Noise Suppression Chroma Digital Bug Correction Adaptive Color Enhancement True Image Active Contrast Enhancement 500 Sayfa Teletext 100 Program Hafızası + 6 AV Intelligent Tuning System On Screen Display (OSD) Off Timer Automatic Format Menu Zoom Automatic Blue Screen Electronic Programme Guide Panel Lock Integrated Signal Amplifier Hoparlör : 50 W (25W+25W) (L,R) SRS WoW Surround : Var Auto Volume Adjustment : Var NICAM Stereo : Var Internal Speaker On/Off : Var Stable Sound : Var Bass Boost : Var Stand by : 0,9 W Çalışırken : 173 W Ağırlık : 18,9 kg Genişlik : 920 mm Yükseklik : 614 mm Derinlik : 124 mm Renk : Siyah Uzaktan Kumanda : Var Enerji Kablosu : Var Masa Üstü Ayak : Var Koaksiyel Kablo : Var Garanti : 2 Yil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 29 Ocak 2008; 23:59:23 >
Merak ettiğim şeylerden birisi çözünürlülüğü 1280*532 olan bir film 1024x768 olarak LCD ye gönderildiğinde, laptop ayrıca bir işlemci gücü harcayarak görünütünün çözünürlülüğünü azaltmaya çalışıyor mu?
900-YTL den ikiye katlayarak 1.800-YTL ye çıktık. Korkuyorum durduk yerde 3'e katlayıp 2.700'e 37R81 alacağım.
buyuk ekran deyip kalitesi dusuk bir model alacagina 32" kaliteli bir LCD al. Mesela Samsung LE32R82. Piano black. Odul alan bir model. Bir arkadasim oturma odasina alacak. Hatta bir magaza ile 1650 YTL /12 taksit anlasti
arkdaşım bence hiç kaçırma al ben geçtiğimz pazar aldım çok memnunum.bence ekran büyüklüğü daha önemli çünkü 82 ekran gerçekten küçük görünüyr 94 ekranın yanında,renk kontrast vs belki tv leri yanyana gördüğünde ufak farklar olabiliyyor ama evde izlerken herşey güzel görünüyorbence normal bir ev kullanıcısna fazlasıyla yeter ama param çok dersen bunun ucu zaten yok
+1 buyuk ekrana salonda 32 kucuk kalır ne kadar kaliteli olsada gonul isterki buyuk ve kaliteli olsun ama butce kısıtlı ise 37 toshiba iyi bir alternatif
Arkadaşlar TOSHIBA 37C3500P- 37" LCD TV Migrosta 1490 YTL.Sadece SD yayın için kullanılacak,DVD bile seyredilmeyecek desek yeridir.SD performası açısından bu fiyata alınabilir bir tv midir?Yoksa sadece bu amaç için PANASONİC TH-37PX80E plazma için fiyat düşmesini mi bekleyim.Teşekkürler.
37pv7 1.200 e dün elektroworld e kapış kapış satıldı ....ankarada... fakat panasonic lerde ki bir tkım sorunlardan dolayı uzun vadeli önermem ... c3500 için migrosun fiyatı mükemmelmiş ... o fiyata alınır ...
c3500 ün 32' kullanıyorum ve çok memnunum.ALırsan kesinlikle pişman olmazsın.Devir ekonomi devri.Merak etme tv ye gözün aloşınca en iyisi senin ki olacak.Bu arda eğer receiver in next SUPER PLUS ise kesinlikle yuv bağlantı yap görüntün mükemmel olacaktır.