bırde drıve managerde ajdust power settıngs nedır 15mınutes yazıyor ama ne ısaretlememı onerırsınız ben never sectım ama?bu drıve manager ıcon devamlı connected uyarısı vermemesı ıcın kapatsak sag alt koseden ıptal etsek bır sorun olurmu pekı? ve ınce ayarlardan bana ıpuclarınız varmıdır tesekkurler
adjust power ı ben never da tutuyorum tabi bu kullanıma göre değişir..ben yaklaşık 8 10 saat açık tuttum hdd yi hiç bir sorun olmadı bu konuda içiniz rahat olsun.baktınız işlem yapmıyorsunuz kapatma tuşuna basılı tutun kapansın direk.ince ayar olarak çok bir ayarı yok zaten bu arada adjust power ı hangi ayara getirirseniz o ayarda otomatik olarak kalıyor yani bir daha ayar yapmaya gerek kalmıyor başka bilgisayara taksanız bile..
ASTON SLM LAR SANA KONUMUZUN DISINDA BISEY SORUCAM AMA KUSURA BAKMA SIMDIDEN SENDE VISTA VAR GORDUGUM KADARIYLA VE WIRELESS BAGLANTI PROGRAMIN VAR GORDUGUM KADARIYLA ..BUDA INTEL HERALDE YA BANA BU PROGRAMI VEREBILIRMISIN ....YADA TAM ADINI SOLERSEN BEN INDIRIRIM BI SEKILDE BULUP...TSKLER
önemli değil...yanlız sistemim vista değil xp dir.görünüm yanıltmasın wifi bağlantı olarak intelin pro wi fi 3945abg kurulum programını kullanıyorum sizin için aşağıda hem vista hemde xp için driver linkini ekliyorum işinizi görür heralde..
tesekkurler aston yardımların ıcın urun gayet guzel cok memnunum tek dusuncem bu elektrık kesıntılerınde sorun yasarmıyım anı kesılmelerde bı kac kere o ama
tesekkurler aston yardımların ıcın urun gayet guzel cok memnunum tek dusuncem bu elektrık kesıntılerınde sorun yasarmıyım anı kesılmelerde bı kac kere o ama
elektrik kesinti sadece harici hdd için değil bilgisayar içinde riskli...
Ben firewiredan bağladım, aleti kapattıktan sonra tekrar o tuşu kullanarak açamıyorum. Bu FW bağlantısı yüzündenmi başka birşey yüzündenmi anlayamadım.
Birde USB den bağladığımda bilgisayar açılış ekranında hata verip kitleniyo. Anakart ile ilgili bir problem midir bu acaba?
ben esata veya usb olarak bilgisayarıma bağladığımda 2 durum içinde açma kapama tuşu sorunsuz çalışıyor.imkanın varsa fw yi ve usb bağlantıları başka bilgisayarda dene istersen sorunun netleşmesine yardımcı olur bence