Şimdi Ara

3870 x2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
11.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Kadikoy Eksaya gecerken bir ugradim ve ne gordum tahmin edin 3870 x2!!!
    Hemen aldim bir tane pesin fiyati 510usd +kdvye.
    Gelsin simdi keyif

3870 x2

Burada da biraz once aldigim 1680x1050 cozunurlukte Crysiste aldigim 2 adet screenshot.
    Diger testleri yarin gonderirim

Son driverlarla yapılan testi lütfen inceleyin 8800 g92 GTS 512 ye fark atmış resmen birçok oyunda

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3209

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 3 Şubat 2008; 2:17:36 >

• Oooooo Hayırlı Olsun,Testleri Bekleriz
  • HAyırlı olsun, incelemeyi bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

Bugun Kadikoy Eksaya gecerken bir ugradim ve ne gordum tahmin edin 3870 x2!!!
    Hemen aldim bir tane pesin fiyati 510usd +kdvye.
    Gelsin simdi keyif

http://i37.photobucket.com/albums/e93/whemian/SANY0027.jpg

Büyük hata yapmışsın 9800gtx i bekleyip alsaydın daha avantajlı olurdun

• hayırlı olsun test sonuçlarını bekliyoruz
  • hayrlı olsun
  • heleşukur ya:) hayırlı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD RADEON RX 6500 XT [XFX]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sagolun arkdaslar testler en kisa surede gelecektir Bu arada bu karti begenmeyenler lutfen su son ATI driverindan sonra Crysisteki performans artisina bir baksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 29 Ocak 2008; 21:31:41 >
  • hayırlı olsun testleri bekliyoruz biraz kart hakkında yorum yapsaydın kutu içeriği şöle kart şöle soğutma filan foto moto herkese 600$ lık kart nasip olmuyor :d
  • hayırlı olsun...gule gule kullan

AMA bence acele bir secim olmus
  • Arkadaşlar belki erken olabilir ama bakalım Nvidia piyasaya kaç paradan çıkacak, tabi söylentiler Nvidianın daha iyi olacağı yönünde. En azından forumda ilk alan arkadaşımız oldu bu ürünü. Tekrar hayırlı olsun
  • hayırlı olsun sen başkalarının dediğine bakma parası olana ucuz bile bu kartgüle güle kullan testleri sabırsızlıkla bekliyoruz
  • hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan darısı bizim başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz_1983

kutu ve kendısı bek bi yakışıklı çıkmış

of ne demezsin gözlerim kamaştı son kullanıcının da eline geçtiğine göre bu x2, mesut çevik hocamız kartı test etmek için geç kaldı ozaman
  • exa nın sitesinde göremedim, kaç tane vardı karttan stok durumu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenova -- 29 Ocak 2008; 21:41:30 >
  • hayırlı olsunda biraz pahalı geldi bana ama şampiyon bu kart
  • 8800 GTX varmış sanırım daha önce yani arkadaş için kartın fiyatı önemli değil
  • crysis very high testi yapda bu kavuşma hüzüne dönsün biraz.
  • hayrını gör makinanda paralansın bu kaartta türkiyeye geldiyse 8800 gt ler artık baya bir ucuzlar söyle 200 m civarlarına düşsede su emektar 8600 gtsyi değiştirip bir 8800 gt alsak darısı bizim başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

hayrını gör makinanda paralansın bu kaartta türkiyeye geldiyse 8800 gt ler artık baya bir ucuzlar söyle 200 m civarlarına düşsede su emektar 8600 gtsyi değiştirip bir 8800 gt alsak darısı bizim başımıza

gt nin fiyatı daha düşmez öyle düşünüyosan daha çok beklersin

bu arada kart hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.