Arkadaşlar yeni bombaları tek tek patlatmaya başlıyoruz henüz sadece tanıtım amaçlı olup kısa zamanda ithalatı şirketimizce yapılacaktır. Ürünün ilk fotolarını ekliyorum.
Tıklandıkça açılacak nasıl eklenir bilmiyorum çünkü. Tv si gayet güzel çekiyor ayrıca harici antende takılabliyor. En önemli özelliği TV ama bunun yanındaa TV ( Dahili antenli) 2.8 inch ekran Mp3 player. FM radyo Ses kayıt Video oynatma (avi fortama convert ediyorsunuz. 25 fps ) 15 saat ses 4 saat (Video/TV ) 2 GB/4 GB hafıza +Harici kartla genişleyebilme Max 2 gb micro sd kart ) Oyun E-book özelliği
resimler için teşekkürler arkadaşım anladığım kadarıyla cihazda cep televizyonlarında olduğu gibi tv tuneri var(anteni falan olmasaymış keşke ama cihaz güzel)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSTİ43 -- 29 Ocak 2008; 18:47:17 >
kullanılan plastiğin kalitesi çok kötü görünüyo - üstten bakılınca görünen beyaz kısım - sanırım türkçe menüde yok ama bi tv için boyutları uygun ama kişisel bi medya oynatıcı için hiç şansı olmadığı görüşündeyim
incelemek lazım. ama eminimki kaliteli bir üründür turkuaz kendi içine sinmeyen ürünü zaten getirmez. param olsa alıp bir inceleme yapardım fakat ingoo in-240ımıda satmak istemiyorum çok alıştım alete
Detaylı incelemeyazamadım henüz ama ses kalitesi olarak İngo-in240 modelimizin ses kalitesi ile aynıdır. Radyo çekimi de gayet güzel. Olumsuz önerilere de elbette saygılıyız ama ben hiçbir zaman dinlemeden ele almadan ses ve malzeme kalitesi hakkında yorum yapılmaması taraftarıyım. Ama fiyat performansın en iyisi olması tüm çabamız.