Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: taksici1000
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: TÜRKİYEDE İLK ( TV'Lİ İLK MP4 PLAYER İNGOO'DAN) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MarjinaL_Kirpi

9 Ağustos 2008; 18:31:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

sayın yetkili ekran 262 k mı 65 k mı acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz

262K QWGA ekrana sahiptir.

yedikeresekiz

10 Ağustos 2008; 17:28:37 

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

sayın yetkili ekran 262 k mı 65 k mı acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz

262K QWGA ekrana sahiptir.

teşekkürler

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
krcn

10 Ağustos 2008; 17:54:03 

ya arkadaşlar kenardaki yazılar silinio ve ekranın içinde tozlanma oldu ne yapmalıyım

denon

11 Ağustos 2008; 8:02:29 

yazıların silinmesine karşı hiç birşey yapamazsın. İstersen vernik atabilirsin ama tuşlar yapışır bu seferde. toza karşı da kılıfı kullanmanı tavsiye ediyorum. özellikle büyük çantaların ve cebine koyarken mutlaka kılıfla kaldır.

krcn

12 Ağustos 2008; 19:26:12 

kardeş zaten ben hep kılıfla kaldırıorum gerçi içinde 1-2 toz tanesi var bu göze çarpıo okadarda büyük bir sorun deil ama yazılar hem görünüş açısından kullanış açısındanda kötü oluo :(

mhmtpkr

13 Ağustos 2008; 23:22:44 

arkadaşlar size tavsiyem ilk aldığınızda ekranda ve arkada bulunan plastik koruyucuları atmamanız. ben özellikle ekranın üstündeki koruyucu tam ekrana göre kestim ve kaliteli bir bant ile hoparlör kapanmayacak şekilde yandan ve üstten tuşları da kaplayacak şekilde bantladım. yazılardan öte ekranın zarara görmemesi gerekir, çünkü ekran bu ürünün olmazsa olmazlarından. Bir de uyarım var tv izlerken antenin yönünü değiştirirkn bunu saat yönüne doğru yapın ters yönde yaptığınızda anten gevşeyebiliyor. şu ana kadar performanstan gayet memnunum işimi çok iyi görüyor :) maşallah diyeyim.

DELL 6400 INTEL CORE DUO 1.66 2 GB 667 MHZ RAM ATI X1400 256 MB EKRAN KARTI
krcn

13 Ağustos 2008; 23:34:34 

kardeş keşke bu yöntemi başta söleseydin :)

mhmtpkr

13 Ağustos 2008; 23:59:23 

valla ben nasıl olsa sökülür falan diye düşündüm, söylersem deli dersiniz diye korktum :) aslında bazı telefoncularda ekran koruyucusu diye yapışkan plastikler satılıyormuş, daha sağlamdır onlar bulursam onlardan da alacağım. açıkçası ben çok çaresiz kalsaydım şeffaf koli bandını ekran boyutunda kesip yapıştıracaktım. çünkü ekran çizilmeleri en çok moralimi bozan olay, geri dönüşü neredeyse imkansız :)

krcn

15 Ağustos 2008; 16:36:00 

yok abi nie deli dielim aslında uzun süre kullanmak için yapılacak en iyi yöntem:) ama yetkililerden bi çözüm yolu istiorum...

mhmtpkr

15 Ağustos 2008; 16:41:43 

bundan 3 sene creative marka video oynatan mp3 player aldıydım, yanında şeffaf kılıfı vardı, hala kullanırım onu. bir gün kılıftan çıkarttım, arkadaşlar hayırlı olsun yeni mi dediler. demek istediğim buna uygun şeffaf bir kılıf bulmamız lazım :) anten için deliği olmasa bile deleriz :p

krcn

15 Ağustos 2008; 20:28:24 

arkadaşın dediği doğru dağıtıcı firma bunla ilgili bir çalışma yapabilirmi çünkü ürün çok güzel bir ürün uzunca bir süre kullanmak istiorum...

hakangumus

16 Ağustos 2008; 22:07:37 

Selam,

IN T-500'ü HB'den dün aldım, kullanıcı arayüzü piyasada benzer fiyatlara satılan cihazlara kıyasla çok çok başarılı.
TV için yalnızca otomatik kanal araması mı yapılabiliyor? Otomatik arama sırasında yeşil arama göstergesi sonuna kadar ulaşmıyor ve en fazla 29 kanal bulabiliyor, normal mi? Forumda 60 kanal bulduğunu söyleyen arkadaşlar var, kanal arama sonrası Play/Stop tuşu ile kapattım ancak değişen bir şey olmadı, sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. TV kanalları için el ile ayarlama yapılabilyor mu? Bu arada ingoo.biz sayfasındaki yazılım ve kullanım kılavuzu linkleri 180 dışındakiler için çalışmıyor. Şu an oyunlar altında bir oyun mevcut, ileride yeni yazılım sürümleri ile oyunlar eklenecek mi yoksa uyumlu oyunları indirebileceğimiz bir site mevcut mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

krcn

17 Ağustos 2008; 14:28:17 

arkadaşın sorularına ve sorunlarına katılıyorum :)

huseyin83800

18 Ağustos 2008; 14:06:08 

iyi günler ben bu ürünü adlım yanlız bataryaları çıkarabilecğim bir yer bulamadım yardım ederseniz sevinirim

p35platinum /intelcore2duo e 6750 /2gb ddr2 800mhz geil/
palit 8800gt /epsilon 600w güç kaynağı/kasa enermax chakra
denon

18 Ağustos 2008; 14:16:39 

quote:

Orjinalden alıntı: hakangumus

Selam,

IN T-500'ü HB'den dün aldım, kullanıcı arayüzü piyasada benzer fiyatlara satılan cihazlara kıyasla çok çok başarılı.
TV için yalnızca otomatik kanal araması mı yapılabiliyor? Otomatik arama sırasında yeşil arama göstergesi sonuna kadar ulaşmıyor ve en fazla 29 kanal bulabiliyor, normal mi? Forumda 60 kanal bulduğunu söyleyen arkadaşlar var, kanal arama sonrası Play/Stop tuşu ile kapattım ancak değişen bir şey olmadı, sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. TV kanalları için el ile ayarlama yapılabilyor mu? Bu arada ingoo.biz sayfasındaki yazılım ve kullanım kılavuzu linkleri 180 dışındakiler için çalışmıyor. Şu an oyunlar altında bir oyun mevcut, ileride yeni yazılım sürümleri ile oyunlar eklenecek mi yoksa uyumlu oyunları indirebileceğimiz bir site mevcut mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.mympxplayer.org/ buraya üye olursan oyun indirebilirsin. ama çok fazla oyun çeşiti yok.

denon

18 Ağustos 2008; 14:39:53 

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin83800

iyi günler ben bu ürünü adlım yanlız bataryaları çıkarabilecğim bir yer bulamadım yardım ederseniz sevinirim

bataryayıçıkarman için arka kapağı açman lazım. arka kapağı açarsan garantisi biter. bişeyi merak ettim bataryayaı neden çıkarmak istiyorsun.?

huseyin83800

18 Ağustos 2008; 15:33:27 
<