Dün bir dilekçe örneği vermiştim ancak şimdi yayınlayacağım dilekçe örneği daha sağlam ve masrafsız.
Sabir ücretle ilgili yüksek mahkemenin aldığı bir karar bulunmakta ve mahkeme kararları sonuç olarak Yüce Türk Milleti Adına alınmaktadır. Ancak Telekom denilen daha da üst kurum! bunu uygulamamaktadır.
Aşağıda verdiğim linkin bir çıktısını alıp ilgili yerlere gönderelim. İnanın birşey kaybetmezsiniz.
Dün bir dilekçe örneği vermiştim ancak şimdi yayınlayacağım dilekçe örneği daha sağlam ve masrafsız.
Sabir ücretle ilgili yüksek mahkemenin aldığı bir karar bulunmakta ve mahkeme kararları sonuç olarak Yüce Türk Milleti Adına alınmaktadır. Ancak Telekom denilen daha da üst kurum! bunu uygulamamaktadır.
Aşağıda verdiğim linkin bir çıktısını alıp ilgili yerlere gönderelim. İnanın birşey kaybetmezsiniz.
irish dostum kesinlikle sana katılıyorum ve destekliyorum elimden gelenide yapmaya çalişicam. Hani bi zamanlar kpss ye ilk okul mezunuları giremiyordu ve biz 1000 kişi imza ve yazi ile mahkemelere gittik ve kazandık .. EĞER BEN BU VATAN İÇİN ASKERLİK YAPMIŞ VE VERGİMİ ÖDEYİP BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ TEHDİT ETMİYORSAM BENİM DE KPSS YE GİRİP DEVLET MEMURU OLMA HAKKIM VARDIR ARKADAŞ DEDİK VE KAZANDIK . Bu olayda ona çok yakın ve benzer madem bizim vatanımız madem tüketicisi sadece biziZ bizim dediğimiz ve istediğimi şekile MECBUREN SOKACAKLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikoglu -- 29 Ocak 2008; 15:06:14 >
Link çalşıyor arkadaşlar. Ancak rapid linkleri gözükmediği için direkt link olarak veremiyoruz. O yüzden kopyalıp adres kısmına yapıştırmanız gerekiyor.
.M3RT.
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
29 Ocak 2008; 15:37:34
Sevgili Hükümetimiz Telekomu satarken ses çıkartmıyoruz,Fakat internet Fiyatları Tavan yapınca Birden Vatansever kesiliyoruz.Sizce de Çıkarcılık değilmidir bunun adı?
gerekli yerleri doldurup ilgili makamlara elden vericez sadece bu dimi
Aynen öyle.. Sadece Telekom'a verdiğinizin bir kopyasına veya ayrı bir kağıda Teleekom'dan bir yetkili tarafından "aslını elden aldım" şeklinde imzalı bir ibare alınması gerekiyor.