Şimdi Ara

Forumdaki BozkurtH (hakan) isimli sahis hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ögrencim dante* (tolga) adli kisiyi ortaklik vaadiyle kandirmis akaradaki itemlerini calmistir, (en cok uzuldugum nokta karakter sahibinin gece gunduz ve benim(az da olsa) bu itemler icin emek harcamasi)

forumda bundan once dante* nin actigi topic bozkurth in itemleri geri verecegim sozu nedeniyle editlendi (bunu da soyleyeyim ek olarak.)

kendisi ile msn konustum. itemleri vermeyecegini soyledi engelledi ve ben de geregini yapacagimi soyledim.

BozkurtH (asil ismi hakan) bu sahisla alisveris veya takas yapmayi dusunen arkadaslarin dikkatli olmasini tavsiye ederim.

ayrica bu sahsi reel den taniyan arkadaslar bana pm veya msn yoluyla ulasirsa sevinirim hic olmazsa beni bu sahsi arama zahmetinden kurtarirlar.(karsiligini dert etmeyin ister gb ister char ister ytl olarak alirsiniz karsiligini)

adalet sisteminin bu gibi konularda yetersiz oldugunu biliyorum adli yollar birsey yapamam, ama dua et bozkurth seni reel de bulmayayim,

rushhourz@hotmail.com dan veya pm den ulasabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 29 Ocak 2008; 1:53:03 >

• BozkurtH 'a

• Aslinda Bende Topic Açmiştim Sonra Bana Dedi Çok Pişmanim Beni Forum'Dan Birisi Kışkırttı Öyle Aldim İtemlerini.
    Çok Pişmanim Dedi İtemlerini Geri Göndericem Dedi Bende Açtiğim Topic'i Sildim Şaka Yapmiş Süsü Verdim Rezil Olmamasi İçin Yine Af Etmiştim Onu
    Sonra Baktim Ses Yok Hocam'da Anlamişti Halimden Oda Sinirlendi Onunda Yardimiyla Yapmiştim İtemleri Neyse. Diycek Başka Birşeyim Yok Gerekilen Yapilsin Başkalari Kandirilmasin Bu Şekil
    İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 29 Ocak 2008; 1:58:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı:

Bildigim kadariyla yanlisin var. Itemlari kasaya koymustu saka yapmak icin en azindan oyle demislerdi konu da sonra yeniden olduysa bilemem.

yanlisim yok, itemleri geri verme sozu nedeniyle onceki topic editlenmis. bozkurth ile msn de de konustum tatli dilden ama anlamiyor, insan gibi anlasamiyorsak baska yollarda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 29 Ocak 2008; 2:57:47 >
  • çok geçmiş olsun ..1 hafta felan önce bende soyuldum güvendim diye.. böyle insanlar şereflerini 3 kuruşluk oyun itemi için satarlar..inş bulursun ve gerekeni yaparsın.. bundan sonrada herkese güvenme her foruma charım yok ortaklık arıyorum insanlık arıyorum diyene güvenirsen böyle soyarlar seni edebiyat yapmak kolaydır klavye sonuçta.. gerçekten chara ihtiyacı olan gelipte konu felan açmaz kendisi kasar ama sesini çıkartmaz.. tekrar çok geçmiş olsun cezasını bulacaktır elbet o üzülme bir oyun için üzülmeyede degmez zaten..
  • geçmiş olsun bir oyun için yapılan işlere bak yazık ya...
  • geçmiş olsun ne diyeyim.İsterseniz Dilek,öneri,şikayet topic ine durumu bildirip İP taranması ile yerini tespit edebilirsiniz.İStediği kadar modemine reset atsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

geçmiş olsun ne diyeyim.İsterseniz Dilek,öneri,şikayet topic ine durumu bildirip İP taranması ile yerini tespit edebilirsiniz.İStediği kadar modemine reset atsın

basvurdum kardeş
  • Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda hakkettiği cezayı bulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda hakkettiği cezayı bulur

eywallah sağol kardeşim
  • BozkurtH Yani Hakan'ı Real Den Taniyan Varsa Adresini Bilen Biri Varsa Bana Söylesin Yeter.
    O Söyliyen Kişiyede Hem Akarada'ki Charimi Vericem Hem Onun Benden Aldigi İtemleri Vericem
    Hemde Logosta 74 LvL Full İtemli Warrior Vericem
    Sözüm Söz Olsun Tutmayan BozkurtH Gibi Olsun
  • Ortaklık konusunda bana pm atıp level 35 warriora ortak olmak istediğinde niyetini anlamıştım. Ortak olma konusunda konuşalım msn ekle dedi bana. Bende 35 warriora mı ortak olmak istiyorsun dedim. cevap olarak gelen pm item var mı sorusu oldu. Bende heralde item peşindesin dedim bana "Dostum itemLer kitLi oLcak ve ben gizLi soruyu biLmiycem biLip biLmeden konusma istersen ok? " diye dumanlı bir pm atmış. Sonra kendi topiğine açıklama yapmış aynı şekilde.
    quote:

Orjinalden alıntı: BozkurtH
    arkadasLar itemsiz char tercih etmiyorum
    en azından işe yarıcak itemLerin oLması tercihimdir
    ßazı arkadasLar item peşinde oLdugumu düşünebiLir ve düşününen arkadasLarımızda var
    ßenim istedigim itemLer kitLi oLcak ve item kiLit acma şifresini ben biLmiycem
    ÖyLe düşünen arkadasLarımın fikirLeri değişmiştir insaLLah.

• BİDE ORTAKLIK İÇİN BUYRUN GİBİ Bİ TOPİC AÇMIŞ BİDE BUNA YATAKLIK EDENLER VAR SANIRIM .... ÇOK GÜVENİLİR ARKADAŞ ÇOK SAĞLAM BİR ARKADAŞ DİYENLERE SÖZÜM ....
  • Son 2 ayda 20 den fazla benzer olay yaşandığını hatırlatarak bu tarz işlerin artık kabak tadı verdiğini ortaklık uygulamalarının artmasınında buna çanak tuttuğunu belirtmek isterim. Neye veya kime güvenerek tanımadığınız bir insana charınızı itemleri kitli değilken emanet edebiliyorsunuz? Tamam geçmiş olsun ama buna meyil vermemek lazım.
  • Ona Referans olanlar nerede ?
  • yazik yazik....

BozkurtH
  • Geçmiş Olsun Reelden Araştırın Bulunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Mustafa|

Ona Referans olanlar nerede ?

Aynen ; neredeler?
  • görün beyler
  • kardeşim çocuğun soyadını biliosan gir tt net e il de biliosan gir bi yaz soyad ı falan filan ev tel no çıksın sonra yiyosa vermesin ara babasını hadi bakalım kolaysa vermesin biz aynı şeyi yapılmıştı bizde öle almştık bknz : .MstF. şimdi uslu hnm hnm cık oğlan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.