Şimdi Ara

(SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİYAT : 80 YTL OLDU . Daha da fiyatı indirmem çok makul fiyat.

Troy'daki char 65 Lv full str glavier , %77 exp 66ya az kaldı yani.Skilleri de iyi durumda.Charın giysilerinin hepsi bluedur en düşük +3 tür , +5 itemleri de vardır.Ayrıca elinde "64+7 Crit 10 FULL BLUE GLAVIE" i vardır.İki tane wolfu vardır birisi 65 birisi 63 lvl.Kasasında net 15mil para vardır , onun dışında bi sürü element , elixir , birkaç blue +3 +4 item , 2 tane wolf , ve element çöpleriyle yapacagınız elementleri de katarsak kasasının değerini hesaplayın artık.Sırf +7 glavie i zaten 55-60 m arasında.Charın guildi vardır , guildi de 3 lvldır ve guild gpsi %100ü hayli geçmiştir isteyen 4 lvl yapar isteyen guildi satar.Ayrıca guild kasasında da az miktarda bişiler var elixir element çöpleri elemet falan.

Ve resimleri sonunda ekledim buyrun ;

C - Karakter:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Heuksal:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Cold :  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Cold2:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Heuksal2:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Light1:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Fire1:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Light2 : [simage]http://img212.imageshack.us/img212/7159/sro2008031104584995sr7.jpg[/simage]

Fire2:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Görünüm:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

+7 Glavie ve kasa1:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Kasa2:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Kasa3:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Kasa4:  (SSLER EKLENDI) 80 YTL ! ŞOK ! 65 Lv Glavier SADECE 80 YTL !!!

Not:İstanbul içi elden satabilirim.İstanbul dışı havale ile satış yapılır.(Önce para sonra char bilgileri).Önce char şifresini var bakıyım ben para gönderirim şeklinde yapılan çocukca pmler cevaplanmayacaktır.Forumun 2.el alanında yaptıgım alışverişlerim referansımdır.(Bknz 2.el imza).Ciddi olmayan alıcılar lütfen pm atmasın.Saçma tekliflerde de bulunmasınlar.Fiyat da sondur daha indirim olmaz.Artık silkroad oynamıyorum diye bu kadar iyi fiyata satıyorum.

İlgilenenler PM ile iletişim kurabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 15 Mart 2008; 11:19:58 >

• Guıld İsmi Güzelmiş.

Hayırlı Satışlar.

edit :Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL -- 28 Ocak 2008; 23:48:18 >
  • itemlerinin fotoları skıllerın fotolarını koyda bi bakalım +7 var diyorsun elinde +3 var bi resimleri koy bakalım 80 ytl fazla bişey deqil.. üstelik clerıccı yapmıs yapcanı dikkat str ınt buff basılı
  • abi 5 aydan uzun süre derken char kapanmış olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Guıld İsmi Güzelmiş.

Hayırlı Satışlar.

GUİLD ADI NE Kİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: abana42

quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Guıld İsmi Güzelmiş.

Hayırlı Satışlar.

GUİLD ADI NE Kİ

fatal_army
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord deniz

abi 5 aydan uzun süre derken char kapanmış olabilirmi

Hehe , öyle bir durum yok tabi ki :)
    Zaten geçen gün sitesinden login oldum , sorun yok.
  • @lord deniz

Sana pm attım cevaplar mısın...
  • cleric str int bufflarıyla almışın SS'i

çakal seniiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

cleric str int bufflarıyla almışın SS'i

çakal seniiii

adam zaten belirmis senin bu dedklerini

cok ayip
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

cleric str int bufflarıyla almışın SS'i

çakal seniiii

Benim konuda belirtmeme ve senin gibi aynı şeyi söyleyen kişiye de cevapla söylememe ragmen aynı şeyi diyorsun ya , helal olsun valla
    Okumadan yorum yapmayın post kasmak için.
  • 5 aydır oyuna girmiyosan cleric skillerinin ne işi var sende anlayamadım

• ve de yeni patch i çekmeyle uğraşamadıysan nasıl var bide skill bar nasıl var? anlayamadım lütfen anlatta açıklık kazansın büyük ihtimalle bi bit yeniği var bu işte
  • Phy balanceyi yüksek göstermek için str bastırmsın yoksa 109 olmaz phy balance
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightDevil

5 aydır oyuna girmiyosan cleric skillerinin ne işi var sende anlayamadım

Bu 5 ay önce çekilmiş bir foto ozman legend 1 gelmişti değilmi?yoksa gelmemişmiydi?

• quote:

Orjinalden alıntı: mıchella_17

itemlerinin fotoları skıllerın fotolarını koyda bi bakalım +7 var diyorsun elinde +3 var bi resimleri koy bakalım 80 ytl fazla bişey deqil.. üstelik clerıccı yapmıs yapcanı dikkat str ınt buff basılı

quote:

ve de yeni patch i çekmeyle uğraşamadıysan nasıl var bide skill bar nasıl var? anlayamadım lütfen anlatta açıklık kazansın büyük ihtimalle bi bit yeniği var bu işte

İlan sahibi arkadaşım, çok fazla soru işareti var ilanında, ya bunlara açıklık getirmelisin yada bu işte doğru olmayan birşey var deyip forumu uyarıcam!

• LÜTFEN BENİM HAKKINDA DOĞRU DUZGUN KONUŞUN , BENİM İLANIMDA Bİ BİT YENİĞİ FALAN OLMAZ.BENİ TANIMADAN YORUM YAPMAYIN.AKSİ TAKDİRDE KIRICI SÖZLER SARFETMEK ZORUNDA BIRAKACAKSINIZ

quote:

5 aydır oyuna girmiyosan cleric skillerinin ne işi var sende anlayamadım

5 ay öncesini hesapla bakalım.Şu an 31 Ocak , Şubat ayında sayılırız 1 gün var çünkü Şubat'a.5 ay öncesi Eylül'e denk geliyor değil mi ? Peki legend 1 ne zaman geldi haberin var mı ? Herhalde sen bu cleric skillinin son update ile geldiğini sanıyorsun.Git araştır bakalım ne zaman gelmiş bu Europe charlar ve update'i.

quote:

ve de yeni patch i çekmeyle uğraşamadıysan nasıl var bide skill bar nasıl var? anlayamadım lütfen anlatta açıklık kazansın büyük ihtimalle bi bit yeniği var bu işte

Bahsettiğin skill bar da yine Europe Charların eklendiği update ile gelmişti.Benim bahsettiğim yeni patch de ayrı , legend 2 mi ney tam olarak bilmiyorum yeni bir patch gelmiş işte 1 GBlık.Sizin bilmeniz lazım siz oynuyorsunuz.Ama oynamanıza rağmen , neyse...

@AburCubur
    quote:

İlan sahibi arkadaşım, çok fazla soru işareti var ilanında, ya bunlara açıklık getirmelisin yada bu işte doğru olmayan birşey var deyip forumu uyarıcam!

Lütfen , lütfen ve lütfen , şikayet butonunu kullanıp beni şikayet et.Bakalım kim haklıymış.
    Sizin birşeyden haberiniz yok ilanda çok fazla soru işareti var diyorsunuz.
    Ben char boş boş durmasın paraya çeviriyim diye ucuz fiyattan veriyorum , siz bu işte bi bit yeniği var , bu phy balance niye böyle falan diyorsunuz.

Arkadaşlar sadece resime bakarak yorum yapmayın sıkıldım artık..Bi topicde 3 kişi phy balance yüksek gözüksün diye buff bastırmışsın demiş.YAHU OKUYUN ŞU KONUYU ORDA YAZMAMIŞ MIYIM "RESIMDE BUFF OLDUGU İÇİN %109 GÖZÜKÜYOR , NORMALDE DAHA DÜŞÜKTÜ DİYE" !

Böyle kaliteli bir forumda olmaması gereken şeyler yaratıyorsunuz.
    Konuma mesaj yazmadan önce 2 kere düşünmenizi tavsiye ediyorum.

• UP...
    Bu arada konumda saçmalayan arkadaşlar aldıkları kapak sonucu kendilerine gelmişlerdir herhalde
  • TAKAS OLURMU??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.gmc -- 3 Şubat 2008; 14:30:29 >
  • KARDEŞ EĞER SATILMADIYSA BEN TALİBİM İSTERSEN TAKASDA YAPABİLİRZ SU AN O KADAR PARAM YOK AMA CHARLARIMI SATARSAM OLUR İSTERSEN DİREKT TAKAS YAPARIZ HANGİSİ İŞİNE GELİYOSA AMA CHARLARI SAMAK İÇİN BİRAZ ZAMAN LAZIM

CHARLARIM 43 LVL 4 PARÇA SOS LU 10 M İTEMLERLE BRABER 30 M Lİ PERSİADA FULL STR FİRE GLAVİE

İTEMSİZ 42 LVL istersen bunlarla senin charı itemsiz (glavie hariç:D) takas yaprız ben sana ikisini veririm sen bana itemsiz seninkini verirsin MSN İM ozntunertr@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.gmc -- 3 Şubat 2008; 14:41:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.