Şimdi Ara

1.1.3e geçip sorun yaşayan acemilerin izlemesi gereken yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ HER SORUN BULUNMAKTADIR BU BENİM YARDIM İSTEME KONUMDU KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ HER SORUN VAR KONUNUN ORJİNALİTESİNİ BOZMADIM HER MESAJ ÇOK ÖNEMLİYDİ
    evet başlıktandan anlaşılmadığı gibi 1.1.3 e yarım yamalak geçmiş bulunuyorum
    şimdi iphone da sadece BSD Subsystem version 2.0 ve installer versiyon 3.0b10 u bıraktım dier herşeyi sildim
    1.1.3 jailbreak dev team i kullanarak update e başladım
    bie 20-30 dk sonra iphone a baktığımda yüklemenin bitmediğini takıldığını ve wiifiinin kesildiğini gördüm
    hard reset attım ve masaüstüne gelince notice geldi simgelerin yerlerini deiştirebiliceimi söyledi
    ama simgelerin yerlerini deiştiremedim
    ondan sonra iphone dan baktım versiyon 1.1.3 olmuş
    itunes a bağladım versiyon 1.1.3 gözüküo
    google map e baktım deişmiş
    tekrardan 1.1.3 ailbreak devteam i kullanmak istedim 1.1.2 jailbreak e ihtiyacım olduunu söyledi ERROR verdi

sorum şu iphone um 1.1.3 oldumu eğer olmuşsa simgelerin yerlerini nasıl deiştirebilirim olmamışsa ne yapmalıyım

(yeni konu açmamın sebebi 3-4 yere sormam ve cevabın gelmemesi ve böyle bir problemle ilk benim karşılaşmam)

BUNDAN SONRA 1.1.2 ye indirdim fakat aşşaıda verdiim resimler çıkıyor ve 1.1.1 e fln indiremiorm hiç bişe yapamıorm.......

[/1.1.1 e indirdim fakat 1.1.2 unlock yapamıorm acil aramada #301*# aramasını yapınca SIM KARTIM LA İLGİLİ BİR SORUN VERİYOR AŞAAĞIDAKİ MESAJLARDA ANLATILDI !!!! (KINGSIM LI TURKCELL SİM KARTIM VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 30 Ocak 2008; 15:27:34 >

• Sizin deyiminle yarim yamalak oldu. Cozum icin restore 1.1.2 yapip ayni islemleri tekrarlayin.
  • teşekkürler birde şu wiifii den emin olamıorm bi gidip bir geliyor 1.1.3 çıkarma rehberindeki işlemde çok uzun yapabileceim daha kolay bir işlem varmı ?

birde restore 1.1.2 yi nasıl ypaıcam ?? restoreye tıklıyınca sanırsam 1.1.3 restore yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 28 Ocak 2008; 23:43:39 >
  • 1.1.2 dosyanizi kendi bilgisayariniza indiriniz. Oradan (shift+restore) ile yukleyin.
    WIFI kesilmesine care yok, kablosuz modemin yakinina gidin sansinizi yukseltirsiniz.
  • 1.1.2 yi nereden indirebilirim
    shift restore derken dosyayı alıp shit e basılı tutup restoreyemi basmamı söytlediniz
    1.1.2 restore yaptıktan sonra 1.1.2 yi jailbreak yapmam gerekecekmi ???
  • 1.1.2 dosyasi BURADA

Is bitminde tabiki bu forumdaki kilavuzlari izleyeker jailbreak yapacaksiniz.
  • 1.1.2 dosyasını indirdikten sonra nasıl kullanıcaımı da söylerseniz süper olucak
  • Ust konularda yaziyor. Okuyun.
  • tmm teşekkürler anladım 1.1.2 paketi yüklensin deniycem
  • 1.1.2 ye restore ettim
    böyle bir pencere karsıma çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 29 Ocak 2008; 1:41:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

dosyayi yükledim restore ettim 1.1.2 restore oldu itunes a bağlandığımda AT&T bölümü çıkıyor ve itunes un yeni versyonunu indirin diyor ama bnmki en yeni versyonu

Simdi itunesu kapayip (helper dahil)
    Jailbreak 1.1.2 ile kiracaksiniz.
  • çok rahatsız ettim kanka ama bi önceki mesaja tekrar bakarmısın deiştirdim şmdi

birde jailbreak yapınca
    this utility can only be used if you have already run OktoPrep before uptading to 1.1.2
    diye bir failed sayfası karşıma çıkıyor
  • xman in soledikleri son derece yeterli

onun solediklerini uygularsaniz telefonu tekrar eski versiyonuna sorunsuzca dondurursunuz
  • bi daha baksanız??
  • Sizin sim kartin pin kodu varmis. Onu yaziyor.
  • bu seferde böyle oldu

napıcaımı aşamalı bi şekilde yazabilirmisiniz lütfen

1.1.2 jailbreak gene olmuyor aynı hata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 29 Ocak 2008; 2:05:32 >
  • karsima bu tip bir ekran gelmedi ama soyledigi PIN numarasini girmek

arti itunes in yeni bir surumunu yuklemeyi tavsiye etmis

itunes yolu ile direk guncelleme yapmamak disinda kurcalayin , halledilir..

guncelleme yapmamaya dikkat edin

nasisa 1.1.3 tu , yine 1.1.3 yukler duzeltirim dusuncesine kapilmayin

modem firmware yukselirse olaylari duzeltmek zorlasir
  • öyle bi düşünceye kapılmam ama olmuyo olmuyo olmuyo itunes zaten son sürüm ....

son durumumu anlatıorm 1.1.2 ye indirdim ve sim card la ilgili problemler yaşıorm resimlerde görüldüğü gibi.......

napıcaımı bilmiorm 1.1.1 e düşürebilsem yapıcam ama iphone u itunes a bağladıımda yukardaki resimler çıkıyor hiç bşi yapamıorm yardım lütfenn

(bu arada içinde kingsim var aletin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 29 Ocak 2008; 2:31:26 >
  • Telefon orijinali 1.1.1 mi 1.1.2 mi?
  • 1.1.2
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.