Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N81 8GB mı N82 mi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Cevap: N81 8GB mı N82 mi ? Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metalinca

26 Mayıs 2008; 0:21:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cybershock

Arkadasim sen iyice karar vermissin ama bence bidaha dusun,n82nin kart siniri 4gb falan degil.ben 6120 kullaniyorum bu 8gb microsdler cikinca cok arastirdim ve forumlarda alip 6120de 7700kusur mb verdigini gordum.hemde kasmiyormus.zaten n82 kasilacak gibi degil.gg de 8gb sandiskler var hem hizlilar hem ucuz.70ytlye kadar hatirliyorum ama 90da olabilir sonucta sen bu n82-8gb sahibi olacaksin.kulaklik icinde gittigidiyordan sahte senheiser cx300 oneririm.20ytl.garanti falan yok ama ses ayni,urun ayni orjinal.creative ep 630 da olur sana 15ytl hemde orjinalden daha iyi bile cikabilir.boylece hafiza ve kulaklik sesinde durumu esitledik,hatta n82 one gecti.sanirim kararini cok etkilerim cunku dediklerimi yaparsan cok mutlu olacaksin gibi hissediyorum

bunlara aynen katılıyorum.. bende alırken ikisi arasında kalmıstım .. ama iyice düşününce aradaki fiyat farkının n82 den vazgemeye yetmiceğini düşüyorum.. n81 görünüş olarak bazı arkadaslara daha sık gelebilir ama bu göreceli bi kavram mesela ben bar tipi telefonları seviyorum. cok önemli bir özellikten kimse bahsetmemiş .. GPS .. bu bile tek basına bir tercih sebebi olabilir...office belgelerinide görüntüleme özelliğide artı.. ve forumlardaki yorumlardan bildiğim kadarıylada çünkü diğer telefonlarda denemedim wi-fi özelliğinin kalteside diğer telefonların üstünde .. ve tabi bunlara ek olarak cidden kaliteli birde kameran olacak ... aslında fiyat farkını pek takmıyorsan geriye cok düşünecek bişi kalmıyor

:)) N82

Mori

26 Mayıs 2008; 11:50:53 

quote:

Orjinalden alıntı: metalinca

quote:

Orjinalden alıntı: cybershock

Arkadasim sen iyice karar vermissin ama bence bidaha dusun,n82nin kart siniri 4gb falan degil.ben 6120 kullaniyorum bu 8gb microsdler cikinca cok arastirdim ve forumlarda alip 6120de 7700kusur mb verdigini gordum.hemde kasmiyormus.zaten n82 kasilacak gibi degil.gg de 8gb sandiskler var hem hizlilar hem ucuz.70ytlye kadar hatirliyorum ama 90da olabilir sonucta sen bu n82-8gb sahibi olacaksin.kulaklik icinde gittigidiyordan sahte senheiser cx300 oneririm.20ytl.garanti falan yok ama ses ayni,urun ayni orjinal.creative ep 630 da olur sana 15ytl hemde orjinalden daha iyi bile cikabilir.boylece hafiza ve kulaklik sesinde durumu esitledik,hatta n82 one gecti.sanirim kararini cok etkilerim cunku dediklerimi yaparsan cok mutlu olacaksin gibi hissediyorum

bunlara aynen katılıyorum.. bende alırken ikisi arasında kalmıstım .. ama iyice düşününce aradaki fiyat farkının n82 den vazgemeye yetmiceğini düşüyorum.. n81 görünüş olarak bazı arkadaslara daha sık gelebilir ama bu göreceli bi kavram mesela ben bar tipi telefonları seviyorum. cok önemli bir özellikten kimse bahsetmemiş .. GPS .. bu bile tek basına bir tercih sebebi olabilir...office belgelerinide görüntüleme özelliğide artı.. ve forumlardaki yorumlardan bildiğim kadarıylada çünkü diğer telefonlarda denemedim wi-fi özelliğinin kalteside diğer telefonların üstünde .. ve tabi bunlara ek olarak cidden kaliteli birde kameran olacak ... aslında fiyat farkını pek takmıyorsan geriye cok düşünecek bişi kalmıyor

:)) N82

doğru sözlere ne denir...

N95 8GB & Canon İxus75 & Punch P2 38cm
efe574

15 Haziran 2008; 20:53:09 

n 82 bence yenilik herzaman önde gelir

N 73 Me 2 gb kingston v.4.0812.4.2.1
emreyildirim94

21 Haziran 2008; 23:13:48 

2sini de al beğenmediğini bana ver

K750i>>>>w800i tdci
CAM DRİVER:lifecam v1
ACOUSTİC:ByAcidBuRN - No Hiss
PATCH:21 ELF:4 TANE
frt-_-ctn

22 Haziran 2008; 0:33:02 

quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirim94

2sini de al beğenmediğini bana ver

bu arada konu ocak ayına ait gerisini siz düşünün derim

Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 0:36:15 

ocağa aitte bosh almadı hala telefeon almadı mahkeme parasını vermiyo

''Harry Kewell-Cassio Lincoln -Milan Baros''
The DeviL Trio
B o S c H

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ağustos 2008; 21:13:24 

Teknosa sürekli mahkemeyi erteletiyor. Bu yüzden yeni duruşma günü yani 3. duruşma günü 23 eylül 2008 de. Son durumdan haberdar edeceğim.

( Nokia N70 ) 25. YIL
Orite EMP 1800 MP4 Çalar İncelemesi
Blok Listemdekiler: Reis-i Eagles (SEBEP: Türkçemize Hakaret Etmek)
Méxes

14 Ağustos 2008; 21:14:32 

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Teknosa sürekli mahkemeyi erteletiyor. Bu yüzden yeni duruşma günü yani 3. duruşma günü 23 eylül 2008 de. Son durumdan haberdar edeceğim.

teknosanın Allah belasını versin emi N81 in modası geçicek sana daha paralarını vermediler nasılsın kanka

The DeviL Trio
umutech

14 Ağustos 2008; 21:26:14 

illa 2 sinden birini alacaksan n82 al derim ama n95 8 gbta fiyat çok düştü bana kalsa n95 8gb alırdım aldımda zaten

B o S c H

14 Ağustos 2008; 22:22:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

teknosanın Allah belasını versin emi N81 in modası geçicek sana daha paralarını vermediler nasılsın kanka

iyiyim fazla kafaya takmıyorum.

Uzun zamandır foruma giremiyorum. Seni çıkartamadım. Nick mi değişti ?

Vavuli sen misin yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 14 Ağustos 2008; 22:21:37 >

( Nokia N70 ) 25. YIL
Méxes

14 Ağustos 2008; 23:21:13 

quote:

quote:

quote:

Vavuli sen misin yoksa

ayıp ettin hacu tabiki benim imzasında galatasaray logosu olan başka kankan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Méxes -- 14 Ağustos 2008; 23:19:45 >

The DeviL Trio
B o S c H

16 Ağustos 2008; 16:23:50 

quote:

quote:

quote:

quote:

Vavuli sen misin yoksa

ayıp ettin hacu tabiki benim imzasında galatasaray logosu olan başka kankan varmı

( Nokia N70 ) 25. YIL
BreakBeaT

17 Ağustos 2008; 21:28:59 

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Nokia N81 malzeme kalitesi iyi değil sallayınca sanki içinden parçalar ayrılmış gibi ses geliyor

Yine N81 ile mesaj veya yazı yazarken tuşlardan çatır çutur sesler geliyor ki acayip derecede can sıkıcı

Dokunmatik tuşları her zaman istediğiniz gibi çalışmıyor çok kolay hata yapıp başka tuşlara basabilirsiniz bu da dezavantaj

Tek avantajı hoparlör ses kalitesi ve oyun için adanmış tuşları ...bugüne kadar dinlediğim en kaliteli hoparlör sesi bu telefonda (ses yüksekliği olarak 6233'den 1-2 basamak aşağıdır belki ama çok berrak ....ancak yine de bassları tam olarak verebilen bir telefon yok piyasada)

Kulaklık ses kalitesi olarak N81 N82'yi eziyor demiş arkadaşlar... buna kesinlikle katılmıyorum ...tamam N81 bassları iyi veriyor ama N82'nin kulaklık performansı da gayet iyi daha önceden N93 ve N95 8GB kulaklık performansı hakkında bilgisi olanlar bunu bilir

Eğer kulaklık performansı çok önemli ise N91 hala kral çünkü onun kadar yüksek verebilen yok sesi ve basslarda ve ses derinliği olarak ben N91'i en başarılı buluyorum

N82'nin N81'e göre dezavantajı minik tuşlar... hem mesaj yazmayı hem de nette dolaşmayı işkence haline getiriyor

Yerinde olsam kesinlikle N82 alırdım ....

bass mı dedin sanırım w810i akustikle hiç dinlemedin

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
berkay3005