Teşekkürler dört gözle Nokia'nın beni aramasını ve ücret iadesini yapmasını bekliyorum. Birazdan Nokia shopa gidip son fiyat durumu nedir onu öğreneceğim.
N 82 yi inceledim. 1)Ekranı çok net ama ışığı sonuna kadar açmama rağmen aydınlatması zayıf gibi. 2)Tuş takımı N91deki gibi çok küçük ve kullanışsız. Hadi ekranı idare eder ama tuş takımı gerçekten can sıkıcı. Tuş takımı yüzünden telefonun fiyatı çok düşer diye tahmin ediyorum. Ki zaten yeni çıkmasına rağmen fiyatı hızlı düşüyor..
Geri kalan herşeyi güzel. Menü hızlı. Kasa çok hoş.
Kulaklık olarak aralarında pek fark yok ama sen bilirsin yine de. İnternet kullanımı olarak, video oyun performansı olarak N82 daha iyiydi ama yine de şimdiden hayırlı olursun. ama şunu bil ileride keşke N82 alsaydım diyeceksin
Kulaklık olarak aralarında pek fark yok ama sen bilirsin yine de. İnternet kullanımı olarak, video oyun performansı olarak N82 daha iyiydi ama yine de şimdiden hayırlı olursun. ama şunu bil ileride keşke N82 alsaydım diyeceksin
N82 nin videosu çok güzel ama zaten çok az kullanacağım bu özellik için diğer özelliklerden olmak istemiyorum. özelikle aradığım pil ve müzik performansıdır. Bu durumda en uygunu N81 8 GB oluyor. Ayrıca bugün tekrar Nokia shopa uğradım ama fiyat hala aynı 950 ytl peşin.
Taksitle oluyor 1045 ytl
Bu sebepten Teknosa bana daha uygun ... 12 ay taksitle 999 ytl.
Belki Telecity'den de alabilirim orada 10 ay taksitle 939 ytl civarı.
Kulaklık olarak derken müzik performansından bahsediyorsan bariz fark var.
Ondan bahsediyor ama telefonu tam bilmediği belli o yüzden onun mesajını önemsemedim.
Ben telefonu mağazadan alan birisiyim. Elime almadığım telefonu satın alma prensibim yoktur.
Ondan bahsediyor ama telefonu tam bilmediği belli o yüzden onun mesajını önemsemedim.
Ben telefonu mağazadan alan birisiyim. Elime almadığım telefonu satın alma prensibim yoktur.
N81'den müzik dinledim ben yeni N82 kullanıcısıyım ve arada pek fark göremedim