Şimdi Ara

SAATLER (1177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
29.531
Cevap
104
Favori
3.880.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wenger İsveç değil, İsviçre malıdır.

    Hiç bilgim yok ama kötü olduklarını sanmıyorum. Kısa süre önce Victorinox Wenger'i satın aldı ve bünyesine dahil etti. Victorinox'un saatleri oldukça kalitelidir. Wenger'in de Victorinox'tan çok aşağı kalacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfeoK


    quote:

    Orijinalden alıntı: drakyuz

    çapsız bir saat o alınmaz

    Ciddi misin hocam neden alinmaz dedin ?

    pantolon gömlek yapar çunku saat yapamaz:)) ustadları kızdırma.. boşver moda markalarını...çin malı kalitesi şeyler bunlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drakyuz


    quote:

    Orijinalden alıntı: EfeoK


    quote:

    Orijinalden alıntı: drakyuz

    çapsız bir saat o alınmaz

    Ciddi misin hocam neden alinmaz dedin ?

    pantolon gömlek yapar çunku saat yapamaz:)) ustadları kızdırma.. boşver moda markalarını...çin malı kalitesi şeyler bunlar..

    Sagolun pardon ustadlar




  • 140 150 ye yabancı sitelerden (ör: skywatch) otomatik seiko bulabilirsin..aynı sitede 300 tl civarı ecodrive citizenler var...
  • Aydin Saat'e git bak.Gerci ben gideli uzun sure oldu ama gittigimde senin resmini koydugun Seiko 5 vardi.200 lira gibi bir etiketi vardi.
  • Ya baska saat ne onerecem arkadasim bir git bak.Sen ona bile useniyorsun.Ne kadar cok Seiko 5 modeli var, ama kacini saatcilerde bulabilirsin.Internetten alisveris secenegi olsa hani bir derece.Begendiklerine git bak.Sonra baskasina bakarsin.
  • Seiko 5 serisine google gorsellerden bakmak cok mu zor?Hem netten alma gibi bir sansin da yoksa elin mahkum gideceksin bakacaksin.Git bak once.Elinde model var bakalim gittiginde onlari bulabilecek misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duratec

    Wenger marka isveç saatleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

    Bu marka hakkında detaylı bilgiye sahip olan biri varmı ?


    Wanger İsveç değildir

    Swiss tir ve askeri tarzda daha çok orduda kullanılan kalite saatler üretmektedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 5 Ağustos 2011; 19:37:54 >
  • 150-160 liraya anca Seiko 5, Swatch belki Orient'in birkac modelini bulabilirsin.Koydugun resimler de Seiko 5'in oldugu icin oyle dedim.Ama netten alisveris yapma sansin yoksa gezmeden saat alamazsin.
  • Lorus 10 sene önceydi artık tarih oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyz1995

    Peki netten hangi site iyidir konyalısaat deme fiyatlar 200 den başlıyor


    Gittigidiyor'a bakabilirsin
  • Bunlar maliyeti dusuk saatler oldugundan sahte cikacagina ihtimal vermiyorum.Sahsen benim Seiko 5 Military saatimi gittigidiyor'dan almistim.
  • bugün bir yerde (nerde gördüğümüde unuttum) power balance bilekliğe benzer saat gördüm bilgisi olan var mı? çok başarılı duruyordu.
  • Saat iste.Fazla kaliteli olacagini zannetmiyorum.Sonucta bir kot markasi saatten ne kadar anlayabilir ki ?
  • Kati dusunce demeyelim.Soyle soyleyeyim.Ona o parayi verecegine ustune biraz daha koyarak mesela Swatch'tan, Seiko'dan bir saat alsan cok daha iyi bir secim olur diyorum.Tabi son karar senin.Ben ne diyebilirim ki.




  • Tabi secim senin.Benim sectiklerim daha buyuk capli, tercihen celik kayisli.Kolunda daha iri durabilecek tarzda saatlerdi.Bu senin begendigin ise daha ufak onlara gore.Biraz daha butceni yukseltebilirsen siddetle
    http://cgi.ebay.com/Seiko-5-Sports-Automatic-Watch-200M-Compass-SKZ211K1-/390333425742?pt=Wristwatches&hash=item5ae1af684e

    bakmani tavsiye derim.Googlede Seiko 5 Atlas diye aratarak daha fazla resim bulabilirsin.Saatin capi yaklasik 47mm olmali.Yani buyuk bir saat.
  • Merhaba,yaklaşık 2 senedir Movado yu takip ediyorum ama uzaktan:) nihayet almaya karar verdim ve beğendiğim modelin linki, en uygun fiyatlı burada buldum.Bu modele benzer bir model daha vardı ama ne yazıkki bulamıyorum. Eğer daha uygun bulabileceğim İstabulda bir satıcı varsa yardımcı olursanız sevinirim.
    Movadonun en hoşuma giden yanı sadeliğin yanısıra şıklığı ve HAFİFLİĞİ . Alternatif 1000 tl civarı tavsiyeleriniz varsa memnun olurum.
    http://www.alisverisium.com/Movado-0605987-Erkek-Saati_45167.html#2
     SAATLER




  • yaaa bana çok saçma gelıyor ona o kadar para vereceğine uzerıne bıraz daha koy da sunu al onermelerı,o paraya daha kalıtesını onereceksek onerelım eyvallahda,daha cok para verıp daha kalıtelı almayı herkes akıl eder heralde,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b_sevki

    yaaa bana çok saçma gelıyor ona o kadar para vereceğine uzerıne bıraz daha koy da sunu al onermelerı,o paraya daha kalıtesını onereceksek onerelım eyvallahda,daha cok para verıp daha kalıtelı almayı herkes akıl eder heralde,


    Daha pahali saat daha kaliteli diye bir kaide yok ki.Hem de bence 200 lira ayirmis birine butceni arttir, su markanin cok tutan, kaliteli bir saati var diye 250 liralik bir saat gostermek bence cok normal.
  • 
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.