Şimdi Ara

SAATLER (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.887.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cokoy

quote:

Orijinalden alıntı: WpTürkiye

http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25009

linkdeki otomatik hamilton hem çok şık hemde indirim kodu girilerek 1024 lira yerine 440 liraya alınabiliyor, bu fırsaatı kaçırmasın alacaklar

indirim kodunu nasıl gireceğiz?

Akşama Pm atarım size kodu.

• Şu an orient saatlerde %45 indirim var. fiyatlar 69 TL den başlıyor. İlgilenenlere.

SAATLER

link

(NOT: Markafoni üyeliği olmayanhttp://www.markafoni.com/user/registration/register/code/ adresinden icaymis@gmail.com mail adresimi referans göstererek hemen üye olabilir)

SAATLER

• ARKADAŞLAR SAATİMİN CAMINDAKİ ÇİZİKLERİ NASIL GİDEREBİLİRİM.

SAATÇİYE GİTMEDEN.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_gurkan

ARKADAŞLAR SAATİMİN CAMINDAKİ ÇİZİKLERİ NASIL GİDEREBİLİRİM.

SAATÇİYE GİTMEDEN.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Saatinizin camı hesalit ise gg de polywatch isimli mucizevi bir solüsyon var.
    Ama saatinizin camı bildiğimiz cam ise saatçiye gitmeden, saati bir arkadaşınızla saatçiye yollayabilirsiniz. Onun da bir şey yapacağını sanmıyorum. Bazıları camcıya yollayıp sildirebiliyor.
  • SAATÇİ BANA TEMİZLENMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA BEN İNANMADIM UĞRAŞMAK İSTEMEDİ HERHALDE O YÜZDEN SAAT ÇİYE GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM

SAATİN CAMI İSE HARDLEX KRİSTAL CAM

O DEDİĞİNİZ POLYWATCH BU CAMA UYGUNMUDUR ACABA
  • quote:

SAATÇİ BANA TEMİZLENMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ AMA BEN İNANMADIM UĞRAŞMAK İSTEMEDİ HERHALDE O YÜZDEN SAAT ÇİYE GÖTÜRMEK İSTEMİYORUM

SAATİN CAMI İSE HARDLEX KRİSTAL CAM

O DEDİĞİNİZ POLYWATCH BU CAMA UYGUNMUDUR ACABA

Saatçi doğru söylemiş, hardlex kristale birşey yapamaz. Doğubank'ın yanındaki pasajın altına giderseniz orada değiştirebilirler.
    Polywatch sadece hesalitler için kullanılabilir.
  • Gitti gidiyorda
    SEIKO SPORTURA SNA481 açık artırmayla 425 TL ye bana kaldı. (Hemen Al fiyatı 690 TL)

ama gg den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve açıkçası tırsıyorum. Bu yüzden birkaç sorum olacak.

1) Saatin orjinalliğini nasıl anlayabilirim?
    2) Satıcı iade garantili diye belirtmiş. bu ne ölçüde doğrudur? Aldığımda bir seiko bayiine gidip orjinalliğini ve fonksiyonlarını kontrol ettirebilirmiyim? (adam beni döver mi:) Ankara' da bunu nerde yaptırabilirim?
    3) Bir de malum garantisi olmadığından herhangi bir arıza durumunda pahalıya mal olur mu?

Bu arada 2 gün içinde almam lazım ürünü

SAATLER

• Arkadaslar alışveriş saatinden çok hesaplı bir ürünü indirim kodu ile dahada hesaplı alan oldumu.... belirtirseniz sevinirim. Aldığınız üründe sorun çıkarsa teknik destek vermiyor distirbütöre yönlendiriyor. ben uygun fiyat ile magazadan aldığım bir ürünü 2 ay sonra geri götürdüm ama ilgilenmediler. fakat habire indirim mesajları geliyor artık iyice kıl oldum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamizazo

Gitti gidiyorda
    SEIKO SPORTURA SNA481 açık artırmayla 425 TL ye bana kaldı. (Hemen Al fiyatı 690 TL)

ama gg den daha önce hiç alışveriş yapmadım ve açıkçası tırsıyorum. Bu yüzden birkaç sorum olacak.

1) Saatin orjinalliğini nasıl anlayabilirim?
    2) Satıcı iade garantili diye belirtmiş. bu ne ölçüde doğrudur? Aldığımda bir seiko bayiine gidip orjinalliğini ve fonksiyonlarını kontrol ettirebilirmiyim? (adam beni döver mi:) Ankara' da bunu nerde yaptırabilirim?
    3) Bir de malum garantisi olmadığından herhangi bir arıza durumunda pahalıya mal olur mu?

Bu arada 2 gün içinde almam lazım ürünü

SAATLER

satıcının ismini yazarsanız daha iyi olur...

• satıcının ismi "eskici yenici"
    49 işlemde %96 olumlu puan almış
    5-6 tane saat satışı var ve 1 tane olumsuz puanı var onu da aşağıda belirttim

EMPORIO ARMANI HEMEN TESLİM SIFIR ORJİNAL
    Israrlı sorularım karşısında ürünün orjinal olmadığını söyledi.Paramın iadesinde sorun yaşatmadı ama saat imitasyondu....

olumsuz bir referan sanırım
  • ARKADAŞLAR OTOMATİK SAAT ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

400-600 TL Yİ AŞMASIN NE OLUR.
  • quote:

ARKADAŞLAR OTOMATİK SAAT ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Dün önerdiğim otomatik hamiltonla ilgilenmediniz sanırım, indirim kodunu başka bir arkadaşa verdim forumdan.
  • arkadaşım almak istediğim otomatik saatin yuvarlak olmasını istiyorum

kasa ve kordonun çelik olmasını istiyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda resmini eklediğim saat (Seiko SNA743P1) hediye geldi bana fakat üzerindeki alarm özelliğini bir türlü anlayamadım.

Mesela saat 09:20 iken alarmını 09:30'a getirdiğimde alarm kısmıda saatle birlikte ilerliyor sürekli, aradaki 10 dk tam koruyarak saatin 10 dk önünde devam ediyor.

Diğer bir sorum da internetten baktım ama bu saate uygun deri kordon satan bir yer bulamadım, sizin bildiğiniz bir yer var mı?

SAATLER
  • Yav bende okulda takabileceğim şık, sade fazla abartı olmayan, takım elbisede güzel duran bir saat bakıyorum. Önerisi olan varmı? (Fazla uçuk olmasın fiyatı)
  • ARKADAŞLAR OTOMATİK MAKİNEYLE KİNETİK MAKİNE ARASINDA NE FARK VARDIR
  • Hiçbir fark yok kelimeler farklı anlam aynı, her ikiside pil ile değilde kol hareketiyle çalışan mekanizma demektir.
  •  SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: muzeg

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda resmini eklediğim saat (Seiko SNA743P1) hediye geldi bana fakat üzerindeki alarm özelliğini bir türlü anlayamadım.

Mesela saat 09:20 iken alarmını 09:30'a getirdiğimde alarm kısmıda saatle birlikte ilerliyor sürekli, aradaki 10 dk tam koruyarak saatin 10 dk önünde devam ediyor.

Diğer bir sorum da internetten baktım ama bu saate uygun deri kordon satan bir yer bulamadım, sizin bildiğiniz bir yer var mı?

SAATLER

Bu saatlerde alarm ve gmt (yani başka bir ülkenin saati) fonksiyonu içiçedir. Siz alarmı ayarladığınızı zannediyorsunuz ama aslında Gmt yi ayarlıyorsunuz.

• quote:

ARKADAŞLAR OTOMATİK SAAT ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Pm ile yolladım.
    Çelik kordon olarak GG de çok güzel çeşit çeşit Seiko 5 ler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 3 Mart 2010; 13:45:24 >
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.