Şimdi Ara

SAATLER (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.531
Cevap
104
Favori
3.880.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seiko daha güzel duruyor bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kafil arn
    seiko5 alternatifim



    Yahu pardon, beniml soyledigim saat asagidaki saat, demin dikkatimden kacmis

    Kesinlikle tavsiye ederim, seiko SNKF11K
     SAATLER



    http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1578&start=106&getbrand=1&getproducttype=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher6150 -- 16 Haziran 2009; 11:54:40 >




  • watcher6150 görmemiştim mesajınızı pek takip edemiyorum konuyu açıkcası. çok teşekkür ederim ilginize ben de çok sevdim SNZG15J1 saati ama uygun fiyatlı hamiltonu gördüm şimdi aklım ona kaydı bir anda.. gönül ister ki her ikisi de olsun ama pahalılar öğrenci adamım nihayetinde arada ufak tefek işlerden kazandıklarımı biriktirip saat sevdasına harcıyorum.. SNZG15J1 250 milyona falan gelecek minimum. onun yerine biraz daha verip hamiltonı almak daha güzel olur sanırım.

    seviyorum otomatikleri. SNK809k2 im var bi tane bunun bir boy ufağı çok keyifli saat severek kullanıyorum ama 38mm ufak işte, çocuk/bayan saati gibi hissettiriyor. regüle etmeyle uğraştım bir kaç gün günde 2 saniye kazanıyor daha da keyif aldım saatten. 7s26b makina çok sevdirdi kendini bana. bunun büyüğünde 7s36b makina vamış o da aynı makina sayılır. görünce almak istedim hemen. bir tane de titanyum SNA139P1 seikom var çok güzel saat ama pilli işte hiç haz vermiyor. chorono saniyesi otomatik saatler gibi akarak gidiyor beni kandıran bu oldu. ama sesi farklı hissi farklı bilmiyorum hazzedemedim bir türlü. titanyum da ayrı bir acayip metal çok kolay çiziliyor hiç hoş değil. hafif orası ayrı. kullanmıyorum bile masanın bir köşesinde duruyor öyle. almasaydım keşke diye düşünmüyor değilim..

    swiss hamilton çok uygun gözüküyor şu an için. arkadaşlar biriniz boyutunu sorabilir mi lütfen. 38mm mi 42mm mi ben tekrar aynı satış temsilcisi ile muhattab olmak istemiyorum açıkcası.. sinirlendiriyorlar insanı. ilandaki ürün diyip duruyorlar..

    SNA139P1
     SAATLER


    SNK809k2
     SAATLER




  • Kafil Arn kardesim,
    Resmini yukledigin hamiltonlar 38mm. Kronolular 42 mm.
    Eger cap acisindan sorun yoksa hamilton derim.
    Aksi takdirde seiko'ya bakmak lazim.
    Gerci hamilton isvicre ve daima daha tercih ederim ama seiko da cok iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher6150 -- 16 Haziran 2009; 12:05:15 >
  • hamilton ufak olmasaydı keşke ya.. isviçre eta 2824-2 makina için istiyordum hamiltonu. 38m seikomun otomatik makinası çok güzel ama farklı birşey de olsun istedim. ve biraz daha büyük olsaydı keşke diye düşünüp duruyordum. yani boyut önemli. 38 çok küçük. bileklerim ince olmasına rağmen çok ciddi küçük. hatta ablama benim saatimin haki renklisini hediye ettim çok yakışıyor tam bayan saati resmen. hamilton öyle durmamalı çok üzer beni.

    2824 2 eta çok övgü almış. ve hamilton en düşük versiyon ekonomi sınıfı eta 2824.2 değil bir üst versiyonu kullanıyormuş. yani her türlü uygun fiyatlı. genel olarak makina dışında da seikodan daha kaliteli olduğu kesin hamiltonun. seikonun 7s26sı ile 7s36sı permormans olarak tamamen aynı. mekanizmaya işlevsiz 2 tane fazladan jewel ekleyip birkaç çark millinin de boyunu buna göre ayarlayarak farklı kalibre isimlendirmesine gitmiş seiko. kandırıkçılık yapıyor seioko yani araştırdım baktım.

    bütçe 300 üzerine çıkmak istemiyorum açıkcası ama 42 mm olsaydı o hamiltonı alacaktım koleksiyonuma.. yani bütçe sorunu değil aslında, ihtiyacım da yok başka saate ama hastalık gibi bişey anlamadım resmen bulaştı bir kere sürekli bakınıyorum yurt dışı forumlarda otomatik saatleri makinaları falan inceliyorum. temiz okunaklı sade kadranları seviyorum. genelde military sitili oluyor beğendiğim saatler.

    SNZG15J1 ile ilgili gitti gidiyordan bir kaç arkadaşa mesaj attım ama makul fiyatlara getiremiyorlar yeni bir model ve yurt dışı satışları da pek yoğun değil. benim referans attığım sitelerden alıp bana satmaya çalışıyorlar dediğim gibi..

    SNZG15K1 var aynı saatin japonya dışında üretilmişi en kötü ihtimalle onu alabilirim 42mm (kurma kolu dahil değil iken) sade kolay okunan kadran, military stili, otomatik makina beni cezbetti açıkcası. 200 milyon tl minimuma geliyor o da. işcilik kalitesi çok aşırı farklı değil ise J1 değil de K1 e yönelebilirim.

    hamilton 42mm de olabilir hala umudumu kesmedim.. yurt dışı forumlarda aynı chronosuz hamilton saatin 42mm olanlarını da gördüm. ama memlekette deve gibi siteler var işte.. bakıyorum türkiyedeki bütün sitelerde farklı kod farklı resim hamiltonlarda. kodu uymaz, resim farklı olur, kasa boyut yok, kayış boyut yok, kalınlık belli değil, hiç birşey belli değil üstüne de bilgisiz ilgisiz satıcı.. saçmalık yani.

    hamiltonun 38mm ufak kasa olduğu kesinleşirse seikoyu kovalayacağım yurtdışından olmadı biraz beklerim mutlaka gitti gidiyorda falan yaygınlaşacak eminim. çok güzel saat çok satar eminim ki. SNK809 lar peynir ekmek gibi satılıyor çok uygun fiyatlara hem türkiyede hem yurt dışında. yeni model SNZG15 ler bir boy büyüğü en az onlar kadar satılacak eminim ki. acelem yok beklerim en olmadı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 16 Haziran 2009; 11:41:09 >




  • Kafil Arn kardesim,

    Sana asagida birkac link. Kargo 50$+ belki gumruk.
    Ama makinalar 2824, bu siteyi hergun takip edebilirsen hergun iki saatte onemli indirimler de uyguluyorlar.
    Caplar ve okunabilirlik istegine uygun. + Yaninda bir de otomatik kurma makinesi veriyorlar.

    http://upscaletime.com/20030-33swisslegendmenssportsmaticstainlesssteelautomaticbluedial.aspx
    http://upscaletime.com/40014-11swisslegendmensautomaticchantellostainlesssteelblackdial.aspx
    http://upscaletime.com/40039-blk-da02cswisslegendmensthepresidentautomatic.aspx
    http://upscaletime.com/20015-11swisslegendmensoctomaticautomaticstainlesssteel.aspx




  • sanırım dünyanın en zengin adamlarından olan,
    dünyanın en lüks yatının sahibi-chelsea klubünün sahibi abramovici herkes tanıyor

    <a href='http://img4.imageshack.us/i/article1192640054bb0a90.jpg/'><img src='http://img4.imageshack.us/img4/4513/article1192640054bb0a90.jpg' border='0' alt='Image Hosted by ImageShack.us'/></a><br/>

     SAATLER



    peki 20$lık saate dikkat ettiniz mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 16 Haziran 2009; 12:00:01 >




  • vaay çok süpermiş muhteşemsiniz. sürekli takip ederim şimdi bu siteyi. attığınız saatler hiç bana göre değil gerçi :) ama sürekli takip edeyim bakalım neler göreceğim.

    gümrük olayı da beni çok korkutuyor hiç bilmediğim bir konu. nereden bilgi alabilirim bu konuda? yurt dışı alışverişlerinde nasıl bir yol izleniyor hiç bilmiyorum açıkcası. kulaktan duyma bilgilerimle 100 dolara kadar alışverişlerde yutdışı ebayden falan hiç sorun çıkmıyor direk kapına kadar kargo ile geliyor deniliyor arkadaşlarım tarafımdan. ama hiç cesaret edemedim.. bir de gerçek limiti nedir bu işin 200 euro diyeni var resmi bayramlarda daha da arıyor deniliyor limit. yok efendim kutu içine fatura koyulacak, konulmayacak, üzerine hediyedir yazdırılmalı bir sürü bilmediğim konu nereden öğrenebilirim işin aslını? açıklamaya üşenirseniz bir yol gösterbilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler ederim




  • Ben turkiye durumlarini pek bilmiyorum ama sitede cok bilgili bircok dostumuz var sanirim onlar duruma mudahale eder ve bilgi verirler
  • eskiden biraz daha kolaydı aslında 100 dolar altı fatura gösterip veya hediye ibaresi eklettirilerek gümrükten geçirilmesi.ama gümrükçülerde artık uyandı.pek bilinmeyen markalarda yine bir sorun olmuyor da mesela seikoya adamlar çok takıyor. hatta internetten gerçek satış fiyatını araştırıp onun üzerinden vergi alanını dahi duydum.ama dediğim gibi diğer bilinmeyen markalarda (aslında saat meraklılarının çok iyi bildiği piyasa olmayanlarından söz ediyorum) bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. ama ya 100 dolar altı fatura edilsin ya da satıcıya rica edin "gift" ibaresi eklesin.
  • eyvallah, demekki 100 dolar altıymış vergiye tabir olmayan ücret ve gift ibaresi de doğruymuş..

    peki diyelim ki cronograph.comdan seikomu aldım. site normal bir şekilde yollayacaktır eminim ki. ödememi yaptım siteye. kargoladılar ürünü faturasıyla birlikte, hediye paketi olmadan. bekliyorum ürünü. ne olacak bundan sonra? kargo türkiyeye geldi. adamlar kutuyu açıp, ürüne ve faturasına bakıp fiyatı 160 dolar olarak gördükten sonra kutuyu tekrar kapatıp, 160 dolar üzerinden atıyorum yüzde 18 kdv mi talep edecekler benden? hadi diyelim ki bu şekilde olacak. bu süreç nasıl işliyecek? yani beni telefonla arayıp arkadaşım ürünün geldi gümrükte (orası neresi onu da bilmiyorum) bekletiyoruz gel vergini öde al mı diyecekler? yoksa kargo benim kapıma getirecek ürünü bir çeşit vergi evrakıyla, ben daha sonra bankaya falan mı ödeyeceğim? ürün bana gelir mi yoksa ben mi alacağım gümrükten? eğer öyle ise nereye gideceğim almak için. bir de süründürüler mi çok o da meçhul. bandrol sertifika tse belgesi falan garip garip hikayeler duymuştum. en kötü durum senoryosu ne olur? kutu paramparça olur, saat zarar görür, ürün kayıp oldu dışında :)

    bu kadar riskli bir işse gitti gidiyordaki satıcılara kar ödeyerek almak daha mantıklı olacak gibi.. yoksa ben mi senaryo yazıyorum? alan nasıl alıyor ggdeki adam nasıl alacak da bana satacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 16 Haziran 2009; 12:20:32 >




  • @watcher1650
    bahsttiğin seiko yu Türkiyede satan bir yer varmış.Saati bende çok beğendim.
    Sana sormak istediğim resimlerdeki ikinci seikonun kadranı çok temiz ve sade.
    Senin aldığın model olan seiko SNKF11K nin kadranıda ikinci saat gibi mi (saatin resminden kadranın yapısı belli olmuyor)

    http://www.konyalisaat.com.tr/onlinestore/SEIKO-SNKF11K-saat-a-bD%2080%201%20SNKF11K-c4-d

     SAATLER

     SAATLER

     SAATLER




  • quote:

    Orjinalden alıntı: austun1975

    @watcher1650
    bahsttiğin seiko yu Türkiyede satan bir yer varmış.Saati bende çok beğendim.
    Sana sormak istediğim resimlerdeki ikinci seikonun kadranı çok temiz ve sade.
    Senin aldığın model olan seiko SNKF11K nin kadranıda ikinci saat gibi mi (saatin resminden kadranın yapısı belli olmuyor)


    Benim aldigim saatin kadrani birinci resimdeki ama sanirim resim oldukca flu cikmis, aslinda kadranin temizligi ve parlakligi ayni ikinci resimdeki gibi, aralarindaki tek fark sayilarin konumu ve dizilimi. Yoksa birinci resimdeki siyah fon ayni ikinci resimdeki gibi derin ve parlak.
  • alttaki temiz kadran daha güzel bence.. öbürünün kadranı daha kirli :) aslında benim beğendiğim seikonun da kadranı çok da temiz sayılmaz. bir sürü yazı yazmış seiko --seiko 5 sports automatic 23 jewel 100m-- bir sürü bişey yazmış çok kirletmiş kadranı hiç gerekli değil keşke olmasaymış.. üzerini boyayası geliyor insanın. ama gene de sizinkinden daha hoş bence :) sizinkinin bezel tabir edilen kristal cam çevresindeki yuvarlak metal halkadan haz etmedim..

    bir de sizin SNKF11K kocaman bir saatmiş. 44mm (47.5mm kurma koluyla birlikte) 13mm kalınlıkta. sizinki parlak çelik sanırım.
    bu ise 42mm ve kasası mat fırçalanmış çelik titantyum gibi gözüküyor. ve daha az dikkat çeken bir model.

     SAATLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 16 Haziran 2009; 14:10:29 >




  • BIRKAC ILGINC SAAT HABERI

    - Tissot, yeni bir seri olan Couturier modeli cikariyormus, quartz'dan otomatik ve kronolu otomatige kadar degisik versiyonlari olacakmis, fiyat kalite acisindan cok iddialilarmis, tamamiyla made in suisse olacakmis, otomatiklerde fiyatlar 250 eurodan baslayacakmis, tissot sitesine giderseniz bilgiler var.
    2009 haziraninda isvicrede, 2009 ekiminde dunya piyasalarina sureceklermis.

    - Swatch yeni bir kronolu otomatik piyasaya surmeye hazirlaniyor, makine isvicre ama hangisi olacagi belli degil, fiyati 250 euro civari olacakmis. 2009 sonlarina dogru piyasaya girecekmis.

    - ETA swatch grup, hem disariya makine vermeme konusunda baslattigi yeni politikalari nedeniyle hem de kriz nedeniyle ellerinde ciddi olcude stok sismis, fiyatlarda ciddi indirime gitmeye baslamislar ama buyuk markalar bu politika yuzunden ya baska yerlere ya da in house uretime yoneldikleri icin pek ilgi gormuyormus, bu nedenle sabredersek yakinda eta makineli ucuz fiyatlara kucuk markalarda bol miktarda saat gorebilecegiz gibime geliyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kafil arn

    eyvallah, demekki 100 dolar altıymış vergiye tabir olmayan ücret ve gift ibaresi de doğruymuş..

    peki diyelim ki cronograph.comdan seikomu aldım. site normal bir şekilde yollayacaktır eminim ki. ödememi yaptım siteye. kargoladılar ürünü faturasıyla birlikte, hediye paketi olmadan. bekliyorum ürünü. ne olacak bundan sonra? kargo türkiyeye geldi. adamlar kutuyu açıp, ürüne ve faturasına bakıp fiyatı 160 dolar olarak gördükten sonra kutuyu tekrar kapatıp, 160 dolar üzerinden atıyorum yüzde 18 kdv mi talep edecekler benden? hadi diyelim ki bu şekilde olacak. bu süreç nasıl işliyecek? yani beni telefonla arayıp arkadaşım ürünün geldi gümrükte (orası neresi onu da bilmiyorum) bekletiyoruz gel vergini öde al mı diyecekler? yoksa kargo benim kapıma getirecek ürünü bir çeşit vergi evrakıyla, ben daha sonra bankaya falan mı ödeyeceğim? ürün bana gelir mi yoksa ben mi alacağım gümrükten? eğer öyle ise nereye gideceğim almak için. bir de süründürüler mi çok o da meçhul. bandrol sertifika tse belgesi falan garip garip hikayeler duymuştum. en kötü durum senoryosu ne olur? kutu paramparça olur, saat zarar görür, ürün kayıp oldu dışında :)

    bu kadar riskli bir işse gitti gidiyordaki satıcılara kar ödeyerek almak daha mantıklı olacak gibi.. yoksa ben mi senaryo yazıyorum? alan nasıl alıyor ggdeki adam nasıl alacak da bana satacak?



    şimdi genelde iki tip kargolama olayı oluyor. 1- normal ups, fedex gibi şirketler 2-bizim ptt gibi ülkelerin kendi posta servisleri

    ben 2. seçenek ile alışveriş yapmıştım ve kapıma kadar gelmişti. eğer takılma durumu olsaydı bildiğim kadarıyla istanbulda bunların bi merkezi var oraya gidiyosun orda vergilendirme falan yapıyorlar ama bazen sadece cüziii bi ambar parasıyla da yırtabiliyorsun.
    diğer 1. seçenek ise hem daha kolay hem daha zor. kolaylığı eğer bi problem olmaz ise direk kapına kadar hem de daha hızlı bir şekilde geliyor. ancak problemle karşılaşman halinde direk olarak havalimanı gümrüğünde takılıyor ve anlatılanlara göre o gümrükten bişeyi almaktansa geri göndermek daha mantıklıymış.ben bilmiyorum hiç yaşamadım. havalimanı gümrüğü vergisi falan değişikmiş ama tam vakıf değilim o konuya.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kafil arn

    alttaki temiz kadran daha güzel bence.. öbürünün kadranı daha kirli :) aslında benim beğendiğim seikonun da kadranı çok da temiz sayılmaz. bir sürü yazı yazmış seiko --seiko 5 sports automatic 23 jewel 100m-- bir sürü bişey yazmış çok kirletmiş kadranı hiç gerekli değil keşke olmasaymış.. üzerini boyayası geliyor insanın. ama gene de sizinkinden daha hoş bence :) sizinkinin bezel tabir edilen kristal cam çevresindeki yuvarlak metal halkadan haz etmedim..

    bir de sizin SNKF11K kocaman bir saatmiş. 44mm (47.5mm kurma koluyla birlikte) 13mm kalınlıkta. sizinki parlak çelik sanırım.
    bu ise 42mm ve kasası mat fırçalanmış çelik titantyum gibi gözüküyor. ve daha az dikkat çeken bir model.


    ikisini de gormek lazim bence




  • evet haklısınız görmeden, kolda nasıl durduğunu bilmeden zor işler.. ama kocaman ya saat benim bileğime büyük gelecek komik gözükecek kesin diye çamur atayım dedim :)

    ------------------------------------------------------------

    cronograph com ups ile free yolluyormuş, isteğe bağlı fedex hızlı kargo da mevcutmuş.. hediye ibaresi olmadan ve faturada oynama yapmadan gönderilecek ise, riskli iş mi diyorsunuz yani? alınmaz mı saat yurtdışı siteden? üzülmeye başladım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kafil arn

    evet haklısınız görmeden, kolda nasıl durduğunu bilmeden zor işler.. ama kocaman ya saat benim bileğime büyük gelecek komik gözükecek kesin diye çamur atayım dedim :)



  • quote:

    Orjinalden alıntı: watcher6150

    BIRKAC ILGINC SAAT HABERI

    - Tissot, yeni bir seri olan Couturier modeli cikariyormus, quartz'dan otomatik ve kronolu otomatige kadar degisik versiyonlari olacakmis, fiyat kalite acisindan cok iddialilarmis, tamamiyla made in suisse olacakmis, otomatiklerde fiyatlar 250 eurodan baslayacakmis, tissot sitesine giderseniz bilgiler var.
    2009 haziraninda isvicrede, 2009 ekiminde dunya piyasalarina sureceklermis.

    - Swatch yeni bir kronolu otomatik piyasaya surmeye hazirlaniyor, makine isvicre ama hangisi olacagi belli degil, fiyati 250 euro civari olacakmis. 2009 sonlarina dogru piyasaya girecekmis.

    - ETA swatch grup, hem disariya makine vermeme konusunda baslattigi yeni politikalari nedeniyle hem de kriz nedeniyle ellerinde ciddi olcude stok sismis, fiyatlarda ciddi indirime gitmeye baslamislar ama buyuk markalar bu politika yuzunden ya baska yerlere ya da in house uretime yoneldikleri icin pek ilgi gormuyormus, bu nedenle sabredersek yakinda eta makineli ucuz fiyatlara kucuk markalarda bol miktarda saat gorebilecegiz gibime geliyor.

    Tissot sitesinde Couturier bulamadım,
    Ellerinde makine kalmış, vah vah ziyadesiyle üzüldüm uygun fiyattan verirlerse alırız.
    Eh rahat insana batarmış.Tüm dünyaya makine veriyorlardı kaşındılar işte,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 16 Haziran 2009; 13:29:37 >




  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.