Burn up the asphalt and reign over underground racing!
Asphalt 3: Street Rules is rocketing onto your mobile device! The third installment of the most famous mobile phone racing game throws you right into the heart of the underground racing world. Take the wheel of your dream car or bike and make a name for yourself at the four corners of the world in amazing 3D surroundings. Force your opponents off the road and avoid the police roadblocks to attract TV helicopters filming your exploits live!
Kurulumda ilk önce sis dosyasını yüklüyorsunuz daha sonra hafıza kartındaki private klasörüne diğerki dosyaları kopyalıyoruz hepsi bukadar. toplam boyut 33 mb civarı.
N-Gage kullanan arkadaşlar bilir bu oyunu. 3D zevkli bi oyundur n-gage de oynadığımız oyunun aynısıdır. Oyunu oynamanız için İNTERNET bağlatısı lazım. normalde sadece sis dosyası kurulup oynanıyor, oyunda ilerledikçe internete bağlanıp parça parça bölümleri indiriyor.Sunduğum oyun full indirilmiştir.
Oyun sadece internet bağlantsı istiyor bişey indirmiyor 1 saatte 6-7 kontör yedi okadar. msn'e bağlı kalıyormuş gibi düşünün..
Güzel paylaşımlar. Umarım daha çok oyun paylaşımı yapılır. Bundan sonraki N serisi telefonların hepsi büyük ihtimalle tüm bu oyunları destekleyecektir.
Dostum n gage nın sitesinde 2008 in baslarında cıkıcak dıyolar ama ne zman cıkıcagı kesın deil tam tarıh wermıyolar umarım arayı fazla uzatmazlar cunku cok kalıtelı oyunlar yapıyolar
Arkadaslar artık nokia yenı versiyonlarında n gage secenegınıde werıcek n73 me için werilen 4.750.... update surumu geri çekildi yenı gelıcek olucak surumde n gage secenegıde olucak zaten bildiginiz gibi n95 de bu verılmıstı artık yenı n serılerınde bu olacagını zannedıyorum sabırsızlıkla yenı surumu beklıyorum oyunlar içinde bu surumu beklıyo olabılırler yanı oyunlarda yakın zamanda cıkabılır ...