Beyler Hakkını yemeğin bence bu kasa forumda sergilenen kasalara Havada Karada Fark atar bariz anlamıyan arkadaşlar için söylitim wolfestein 2. dünya savası havasını yansıtmak için secilmiş bi modifiye Bu yüzden Konusuna bakarak düşünürsek .. Daha iyi olur birde Sözüm meclisten dışarı bir şey vermeden olanı eleştirmek pek akıl karı değil
Beyler Hakkını yemeğin bence bu kasa forumda sergilenen kasalara Havada Karada Fark atar bariz anlamıyan arkadaşlar için söylitim wolfestein 2. dünya savası havasını yansıtmak için secilmiş bi modifiye Bu yüzden Konusuna bakarak düşünürsek .. Daha iyi olur birde Sözüm meclisten dışarı bir şey vermeden olanı eleştirmek pek akıl karı değil
Elinde 3 kuruş para olsa bunun 10 katı güzellikte kasa yapacak birçok insan var bu forumda.Millet öğrenci harçlığı ile mod yapmaya çalışıyor,biz hakkını yemiyoruz,sadece bi kasaya yakışmamış dedik o kadar.
Mod var,Allah var güzel emek harcamış adam ama kasaya yakışmamış dedik yani yorum yaptık hepsi bu.
AMD AthlonXP 2500+ @ 4200+ [1833MHz @ 2723Mhz @2502Mhz Günlük] 1M=37sn El Yapımı PWM - NB - SB Soğutma Abit AN7-XT Eheim 2000lt/h 35W Pompa EA El Yapımı Bakır Soğutma Bloğu 15x30 Bakır Radyatör Aopen 800~2400rpm 12cm Rad. Fan 2x512MB Patriot XBLK 2-2-1-1 @ 400MHz NzXT Guardian Gümüş MSI X1950Pro AGP @ 575/1375 Tagan 2-Force II 800W Revoltec Kırmızı CCFL 2x30cm Revoltec Mavi CCFL 2x10cm TT Mavi 12cm Fan 3x T&T 8cm Siyah Fan Sunbeam 8cm Fan Seagate 250GB Sata2 16MB Seagate 500GB PATA 16MB Philips SNA-6500 Kablosuz Modem LG Flatron F700B 17"Ümit Özyürek DC12V Oto Ampli Besleme Sistemleri İçin PM Atınız! [15A~120A] / Arızalı PSU'larınız alınır... :)
Elinde 3 kuruş para olsa bunun 10 katı güzellikte kasa yapacak birçok insan var bu forumda.Millet öğrenci harçlığı ile mod yapmaya çalışıyor,biz hakkını yemiyoruz,sadece bi kasaya yakışmamış dedik o kadar.
Mod var,Allah var güzel emek harcamış adam ama kasaya yakışmamış dedik yani yorum yaptık hepsi bu.