Şimdi Ara

Medieval II: Total War (Save sorunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bir arkadaşın medieval II: Total War ile ilgili bir sorunu var.

Oyunu kaydetmiş, çıkmış. Sonra tekrar girdiğinde savelere tıklamış, yüklemiş ama gene ana menuye dönmüş. Sadece autosavelerden girebiliyor. Sebebini bilen biri var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 26 Ocak 2008; 22:47:06 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • ayrıca:

bir şehir nasıl başkent yapılıyor, onuda söylerseniz sevinirim

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • o sorun bende de vardı.Sanırım genel bir sorun ama 700 küsür mb lık bi patch yayınlandı o patchle beraber sorun ortadan kalktı diye biliyorum
  • Arkadaşlar oyunu kaydetmeden power ile ya da herhangi bir nedenle oyun kapanırsa o anki saklı oyun dosyası hasarlı olur.BUnun için oyun içerisinden elimizden geldiğince elle saklama yapmakta yarar var.

2 konu başkent için;

Başkent yapmak istediğiniz şehri seçip şehir detaylarına giriyoruz.Açılan pencerede sol altta telli çalgı gibi bir simge var on atıkladık.O şehir başkent oldu

Aotusava;

Bu autosave kapanması konusunda hiç kulak aşinalığım yok ama çok faydalı olan bu özelli kapanıyorsa bile kapatmak bence yersiz.HAsar gören saklı oyunlarınız 1-2..vs tur geriden devam edebilmek için birebir.

• beyler ben b irşey sorcam halk isyna edio ama vergiler çok düşükte asker var napmalıyım???
    ikincisi aile üyesi at ama şehir sayısı fazla valisiz bir sürü şehir kaldı buralara istediğimiz bi askeri vali fln yapamıoz mu yada aile ye nasıl üye ekleriz

ayrıca o 700mb lik sorun giderme patchinin linkini biri verebilirmi??
    Age Of Empires 2 Donma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    age of empires 2 tam ekran sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.