bu modifiyeyi yaparken çok fazla para harcamak istemedim. Monitör Kasa Ve klavye hepsi modlanmış durumdadır. Elimden geldiğ kadarınca en iyisini yapmaya çalıştım. Yorumlarınızı, eleştirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Az para harcayarak çok iş yapmaya çalıştım.. Şimdiden teşekkürler..
Koltuğummmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadawra055 -- 26 Ocak 2008; 17:56:18 >
benim floppy nin kapağıda aynı seninki gibi şekil olarak ama aşağıda bende lcd panel takamadım oyüzden ama sende takacak bir yer var lcdyi 2. sırdaki 5.252lik bölüm cdroom un altı oraya bi lcd panel ii gider
benim floppy nin kapağıda aynı seninki gibi şekil olarak ama aşağıda bende lcd panel takamadım oyüzden ama sende takacak bir yer var lcdyi 2. sırdaki 5.252lik bölüm cdroom un altı oraya bi lcd panel ii gider
evet orasıda olabilir. Ama Floppynin oraya cuk diye oturtuyorlar. Buraya yerleştirmek zor olabilir. Hazır alma taraftarı değilim pek para harcamadım bu modu yaparken bi 3310 ekranı bulabilsem uraşsam yaparım galiba. ama bi sorun daha var benm kasanın arkasında paralelport yok
ama sende paralel port yoksa uğraşma derim kısmet napalım ozaman floppy ordan beyaz beyaz sırıtıyo onu da siyaha yada kırmızıya boya derim sadece en öndeki gözüken yeri boyasan yeter nasıl!!!???
ama sende paralel port yoksa uğraşma derim kısmet napalım ozaman floppy ordan beyaz beyaz sırıtıyo onu da siyaha yada kırmızıya boya derim sadece en öndeki gözüken yeri boyasan yeter nasıl!!!???
arkadaşım aslında haklısın ama artık floppy devrinin geçtiğine inanıyorum o da zaten bağlı deği duruyo orda. onu sökü oraya 4-5 tane kırmızı veya mavi Led sıralamayı düşüdüm nasıll!
arkadaşım aslında haklısın ama artık floppy devrinin geçtiğine inanıyorum o da zaten bağlı deği duruyo orda. onu sökü oraya 4-5 tane kırmızı veya mavi Led sıralamayı düşüdüm nasıll!
valla ne yalan söyliyim aynı fikir şimdi benim aklımdan geçiyodu... bence harika olur hatta oraya ledli vu metre (neco abinin projesi) yapıp koyabilirsin yada karaşimşek devresi gerçekten çok hoş olur