Şimdi Ara

[BOMBA]XP ram yetmeyenler denesin MUTLAKA!!(Flash disk ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Bilgisayarında RAM yetersiz kalan ve Flash Disk'e sahip olanlar eBoostr 1.1 isimli programı
    denesin mutlaka,kesinlikle pişman olmyacaksınız!

Açıklama: RAM miktarı az olan bilgisayarlarda, işletim sistemi,Sabit disk üzerindeki bir alanı
    (takas dosyası) RAM olarak kullanmaya başlıyor.
    Sabit disk erişim ve transfer hızları çok daha düşük olduğu için,
    sistemin genel performansı çok düşmektedir.
    Bu program sayesinde, bilgisayardaki USB 2.0 yuvaların bir tanesine takacağımız flash diskimizi, bilgisayar
    RAM gibi kullanmasına izin vereceğiz.
    Flash disklerin, aktarma hızları sabit disklerden daha yuksek olduğu için, sistemin performansını inanılmaz derecede arttırmaktadır.

Şöyle ki, Örnek:
    1GB RAM'E sahip bir bilgisayarla, oyun oynarken, geçici olarak windows masaüstüne
    dönüp mail okumaya çalıştığımda, sistemin masaüstüne dönmesi 10-12 saniye sürüyor
    ve Internet tarayıcısın açması yaklaşık 15sn sonra açıp inanılmaz derecede kasılmalar oluyor.
    2GB bir flash disk ile eBoostr 1.1 isimli programı kurduktan sonra,
    aynı işlemleri,sistem hiç zorlanmadan hızlı bir şekilde anında yanıt veriyor.
    Hatta, zorlamak için, açık olan oyun ile birlikte bir oyun daha açıyorum ve tekrar
    masaüstüne çıkıp tarayıcyı rahatla çalıştırıyorum.(Kullandığım Flash disk "SanDisk Cruzer Micro 2GB")

Kullanılacak olan eBoostr 1.1 isimli programı aşağıdaki linkten indirin ve kurun.
    Daha sonra Flash diskinizi USB 2.0 destekleyen yuvaya takın ve programın Flash Diskinizi kullanmasına izin verin.
    Programı türkçe olarak da kullanabilirsiniz, "Language" menusunden "Türkçe"'yi seçin.
    İyi başarım olması için, en az 1GB boyutunda Flash kullanılması tavsiye edilir. Daha buyuk boyutlu Flash Disk'iniz varsa, programın Flash Diski'nizden kullanacağı miktarı ayarlayabilirsiniz.
    Başarılar, kolay gelsin. (açıklama tarafımdan yazılmıştır, alıntı değildir)

http://www.bestsoftware4download.com/download/t-free-eboostr-download-slrckdfl.html

[BOMBA]XP ram yetmeyenler denesin MUTLAKA!!(Flash disk ile)

İlave : Aynı özellik, READY BOOST adi ile VISTA içine doğrudan entegre edilmiş olarak çalışmaktdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 26 Ocak 2008; 10:22:26 >

• güzel bir paylaşım

iyi bir programa benziyor
  • ben dizüstü kullanıyorum ram yetersiz kalıyor

şimdi ben ram alacağıma 2 gb flash disk alsam mantıklı olurmu ?
  • bi saattir önbellek dosyası ayrılıyor diyor...

Bir kaç dakika sonra bitti....ama hiç hızlanma göremedim....

flash diskim kingston 1gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 26 Ocak 2008; 15:40:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

ben dizüstü kullanıyorum ram yetersiz kalıyor

olmaz tabiki....

flash diskler ramlardan çok daha yavaş donanımlardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baron11
    olmaz tabiki....
    flash diskler ramlardan çok daha yavaş donanımlardır...

Ama sabit disklerde de çok daha hızlılar !!! alakasız konuşmayalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata
    ben dizüstü kullanıyorum ram yetersiz kalıyor

En az 2GB ve hızli (ucuz değil :) ) bir fd almanızı tavsiye ederim.
    USB2.0 ile kesinlikle performans artışı alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram yerini tutmaz ama yinede geçici bir çözüm olabilir.sağol tanıtım için
  • anladığım kadarıyla harddisklerin anlık erişim hızları(mikrosaniyeler cinsinden) flash disklere göre dahadüşük. Bu yüzden taşınabilir harddiskleride(önbellek oluşturulabildiği halde) bilgisayarın hdd'sinden daha iyi bir katkı yapamayacağını düşünüyorum. Kaldıki bilgisayarın hdd'si usb gibi sınırlı bir yerden bağlanmyacağı için çok daha hızlı cevap verebilir. Doğru mudur bu anlattıklarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 28 Ocak 2008; 7:02:54 >
  • bende denedim deneme sürümünü arkadaşın pc de çopk etkili olduğunu gördüm mecburen ilacını arayıp bulduk
  • simdi işin espirisi fd in hızında yattıgına gore ben ready boost ozellikli bir fd almak yerine yazma ve okuma hızı yuksek olan bir fd alarak bunu xp de kullanabilir miyim ?
  • U3 smart özelliği olan bir flashdisk alın derim ben aldım toshiba 2gb u3smart süper çalışıyor hız olarak ayrıca sandisk in 1 gb sd kartı var laptopta READY BOOST olarak gösterdim vistanın ram puanı 4.6 iken 4.9 oldu güncelleme yaptıktan sonra bu da kesinlikle işe yaradığının kanıtı oldu bana. tavsiye ederim ram yetmediği anda anında devreye giriyor.
  • 1 gblık kingston bellekle denedim. Ve fena değil. Makine çok hızlanmıyo ama hiç yoktan iyidir. Ayrıca Vistaya geçmeyeceğimi göz önene alırsak baya işime yarayacak bu program.
  • indiriyorum bakalım deniyecem
  • Denedim ama hiçbir etki göremedim. Ama benim bellek kingston'un en ucuz olanlarından 1gblık belki de okuma yazma hızı yavaş olduğundandır.
  • ucuz olanlarla olmaz ne demişler 3 kuruşa 5 köfte olmazzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: profenid

Ya arkadaşlar ben bu programın full olanını buldum yani c...cklı olanını yükledim fakat control panelden baktığıım zaman yüklü aygıt bulunamdı diyor ayarlar normal görünüor bende bide siz deneyin diye upload ediyorum deneyip sonuçları yazarmısnız eğer becerebilen varsa tarifini nasıl yaptığınıda paylaşırsa çok hayriye geçer
    http://.....

Crackli paylaşım yasak.

• Evet bu program Vista Ready Boost un boşluğunu XP de doldurmaya çalışıyor. Hızlı bir flash belleği veya yüksek hızlı hafıza kartı olanlar için ideal. Ancak sırf bu programı çalıştırmak için flash bellek almak hiç akıllıca değil. Çünkü Vista Ready Boost da bu da gerçek RAMin yerini tutamaz. Yani RAMi yetmeyenler yine en mantıklısı ve ucuzu RAM almalıdır. Ama tabiki flash diski olanlar için kaçırılmayacak bir program. Bu arada diskinizin hızı ne kadar iyi olursa o kadar performans alırsınız.
  • çok sağol dostum prostreet oynarken çok işime yarıcak
  • ya anlamdım benim şimdi 1 gb ram var dielim bunla beraber üstüne 2 gb alıRsam pcim crysis gibi oyunları daha çabukmu çalıştıracak?bir açıkLama yapaRsaN...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.