TEKNİK ÖZELLİKLER: 32” / 81 cm Ekran Boyutu XD Engine 852 X 480 Çözünürlük 1800:1 Kontrast Oranı 550 cd/m2 parlaklık Piyano Siyahı Kaplama 3D Komb Filtre 10Wx2 Ses Çıkış Gücü Resim İzleme Oranı Düzeltme Resim Yapışması Önleme 2 HDMI PC Girişi, PC Ses Girişi 2 Skart, Komponent Değişken Ses Çıkışı Stantsız Boyutlar: 820(G)x554(Y)x78(D) mm Stantlı Boyutlar: 820(G)x600(Y)x242(D) mm Stantsız Ağırlık: 15.2 kg Stant Dahil: 17.3 kg
şu resim ekleme olayı neden problemli dostlar.bilen var mı acaba? ne yaptıysam kabul etmiyor.resimler çok önemli o resimler herşeyi anlatıyor.bu tv nin kalitesine şaşıracaksınız.tabi şu problemi aşıp sdizlere gösterebilirsem
Resimlerin pixel sayısını ve dosya boyutunu iyice düşürün faydası oluyor. Buna rağmen olmuyorsa bazen forum sunucularında da problem olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
şu resim ekleme olayı neden problemli dostlar.bilen var mı acaba? ne yaptıysam kabul etmiyor.resimler çok önemli o resimler herşeyi anlatıyor.bu tv nin kalitesine şaşıracaksınız.tabi şu problemi aşıp sdizlere gösterebilirsem
Dostlar karşılaştırmalı fotoları yerlş bir kaynaktan bulmuştum fakat sunucularında bi problem olsa gerek.bir türlü o kaynaktan foto ekleyemiyorum.yoğun araştırmalardan sonra yabancı bir kaynaktan resimler elde ettim.onlarıda beğeneceğinizi umuyorum.Saygılar
unutmadan şunuda göndereyim arkadaşlar.fotolar çok büyük olabiliyor.bu bir avantaj çünkü çok ince ayrıntıları bile kısım kısım inceleyebilirsiniz.Saygılar.