Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Panasonic TH-42PY70F

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Panasonic TH-42PY70F Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bilgecc

25 Ocak 2008; 13:42:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Panasonic TH-42PY70F almayı düşünüyordum. Ancak bu forumda PY serisi plazlamların çok da başarılı olmadığına dair yorumlar okudum. Yurtdışı sitelerinde de bu model numarası ile yaptığım aramalardan pek bir şey çıkmadı. PY yerine PZ olarak var genelde.
Ne için kullancaksın derseniz % 60 Digiturk ( Plus Değil ), % 20 PS3 % 20 de DVD DIVX.
Son durum nedir bu TV hakkında? alan kullanan var mı bu TV yi? Tavsiye edermisiniz ?
Cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

sserin

25 Ocak 2008; 14:19:35 

Ben bu modellerin(PY=PZ) yazılımından çok yansıtmayı önleyici tabakadan kaynaklanan problemlerinin olduğunu düşünüyorum. Bu tabaka yansımayı kesinlikle önlüyor ama özellikle renk ve kontrastta zayıflamaya neden oluyor. Bu da görüntü kalitesine olumsuz yansıyor.
Bana kalırsa PY70 modeline fazla para vereceğinize PV70 modelini daha uygun fiyatla alın. Bu problem olmadığı gibi fiyatına göre oldukça iyi görüntüye sahip model. Ağırlıklı SD yayın kullanımında plasma olarak tek alternatifi Samsung Q serisi olabilir. Pioneer 7,8 serisini sıra dışı tutmak gerekir tabi.
Full HD modelde ısrar ederseniz, LCD olmalarına rağmen SD yayında da çok başarılı 3 Philips modelinden(7762,7862+100Hz,7962+ambilight) birini alabilirsiniz. Aksiyon sahnelerdeki başarıları inanılmaz iyi. Sağa-sola hızlı hareket eden sahnelerde görüntü kırılmaları(ağır çekim sahne gibi atlamalar) olmuyor. Bunu başarabilen çok az model olduğunu söylemeliyim. Bu özelliğin görüntü kalitesine etkisi tartışılmaz.

1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
bilgecc

3 Şubat 2008; 20:55:08 

Geçen hafta Dubai ye gittim oradaki fiyatları görünce burası hepten pahalı gelmeye başladı bütün plazma alışveriş hevesim kaçtı. Yenicen gelince ya gidip 2000 ytl ye philips plazma alacağım ya da 4500 ytl ye philips lcs 100 hz alacağım.

utarid58

3 Şubat 2008; 21:42:41 

42PV70F İLE 42PY70F ARASINDAKİ FARK NEDİR ARKADAŞLAR YA BİR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

utarid58

3 Şubat 2008; 22:12:15 

philby

3 Şubat 2008; 23:04:49 

42pv70 hd ready py70 full hd

erenraj_khan

3 Şubat 2008; 23:09:45 

panasonic 42pv70f ödül alan bir plazma tv dir,42py70f arasında farklar

42PY70F de

68 milyar renk desteği
sd kart girişi

5 kuruşluk adama 10 kuruşluk değer verirsen,seni 3 kuruşa satar
utarid58

3 Şubat 2008; 23:11:09 

sağolsun arkadaşlar panelleri arasında fark var mı acaba

erenraj_khan

4 Şubat 2008; 10:05:30 

paneller arasında py70 mat panel kullandığı için ışık yansıma sorunu neredeyse hiç yok,pv70 de çok azda olsa yansıma var ama yinede alınabilecek en iyi plazma tv de biridir

utarid58

4 Şubat 2008; 10:11:25 

eyvallah sağolasın kardeş py70 pahalı geldi inş pv70 i alacaım yetkili bayisinden

semsal01

4 Şubat 2008; 10:16:11 

Arkadaşlar,
Media Markt teşhirdeki 42 py70f de geniş bir yeşil şerit oluşmuştu. Nedeni pv70 deki yeşil şerit sorunu ile aynı mı değil mi bilemiyorum ama bu ürünü düşünen arkadaşların dikkatle sormalarında fayda var sanırım.

erenraj_khan

4 Şubat 2008; 10:18:19 

arkadaşlar yazıyı yanlış okumuşım k.bakmayın ben 42pv70f anladım.. 42PY70F şuan ki en iyi plazma tv dir sd kart girişi 68 milyar renk desteiği ve g10 progsesif paneli ile çokkkkkk uuzn yıllar sorunsuz kullanbileceğiniz bir tv,ışığıda diğer plazmalar gibi yansıtmaz

utarid58

4 Şubat 2008; 10:28:04 

kardeşim pv70 de yeşil şiert sorunu mu var?????????????????????????????????????????????????????? anlamadım???????????????????????

erenraj_khan

4 Şubat 2008; 10:51:56 

ben bugüne kadar panasonic'in hiç bir modelinde yeşil şerit filan görmedim eğer arkadaşın dediği yerdeki panasonic de bu sorun varsa söylerim hemen kaldırırlar,çünkü teşhirde arızalı ürün var dolayısıyla insanlar tam panasonic alacakken o arızayı görünce almkatan vazgeçer.. bu arada ben panasonic de çalışıyorum bir sorununuz varsa cevaplayabilirim

semsal01

4 Şubat 2008; 10:51:59 

quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

kardeşim pv70 de yeşil şiert sorunu mu var?????????????????????????????????????????????????????? anlamadım???????????????????????

Pv70 lerin belli bir serisinde bu probleme rastlanmıştı. Ancak daha sonra problemi giderdiler diye biliyorum.
Daha sağlıklı bilgi için Panasonic başlığın da sorabilirsin.

5150