slm arkadaşlar bu başılığı birazda toshibadan ne kadar memnunsunuz onu ögrenmek için yazdım özellikle A200 serisinden
yeni bir laptop alacak olsanız tekrar toshiba mı alırdınız?? neden??
BU 3.notebookum--
1-TOSHIBA M70-160 2-TOSHIBA A100-003 3-TOSHIBA A200-1LA SELECT MODEL
sanırım yazının başlığındaki soruya verebileceğim en net yanıt bu......
TOSHIBA DA tabiiki her marka elektronik cihaz gibi arıza verebilir.Adı üstünde elektronik.Birde seri imalat esnasında illaki montaj kaynaklı hatalar olabiliyor.bu çok normal.
Ama bildiğim bir şey var ki yinede diğer markalr içinde en az arıza veren ve Türkiye genelinde çok yaygın bulunan yetkili servisleri ile çalışan güçlü kaliteli bir markadır.
ayrıca diğer bazı markalr gibi çok başlı değildir.Türkiye deki tek ithalatçısı TNB BİLGİSAYAR VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ DİR.
toshiba almazdım çünkü iyi modelleri çok pahalı. tavsiyem için imzama bak.
toshiba ile acer ın kasa kalitesini ve satış sonrası desteğini bir tutamazsın. Evet,aynı paraya toshiba'ya göre daha özellikli olsada acer,kaliteleri aynı değil.toshiba alanlar yalnızca özelliklere değil aynı zamanda kaliteye de para öderler ve pişman olanı çok azdır
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 18 günü kaldı.
25 Ocak 2008; 17:36:15
Ben acer 5920g kullanıyorum,sebebi piyasada şuanda fiyat/performans olarak lider ve dış görünüş olarak da iyi...ama aynı fiyatta ve aynı özelliklerde toshiba olsa kesinlikle toshiba derim...
aaaahhh.aaaaaah sırf 17 inç ağır olur diye son anda vazgeçtim.X200-15K dan. a200-1LA select aldım. tamam benimkide çok iyi ama X200-15K yanında lafı edilmez..
Param yeterse sony olmazsa ikinci tercihim toshibadır.15 aydır kullanıyorum bir tek sorun çıkarmadı.üstelik ürün desteği,yanında gelen kendine has programlar malzeme kalitesi kendini belli ediyor.bu tip konularda bi daha asla fiyatı özelliğine göre düşük cihazları almam.akıl var mantık var firmalar aptal değil size üstün özellikli bir cihazı ucuza versin, yada sırf marka diye dandik bi bilgisayarı size pahalıya satsın.marka dedin mi sadece isim olarak düşünmek yanlış.ne kadar para o kadar köfte
sağolun arkadaslar cevaplarınız için bende HP den toshibaya geçmek üzereydim hala HP forumu sallanıyor bu yüzden
Top bir bende bir HP servisinde oluyor şuanda 2-1 öndeler ama herşey pazartesine kaldı merak edenler HP forumunda "servise gittim ve yaşadıklarım" adı altında konuyu okuyabilirler SAYGILAR