Geçtiğimiz gün Radeon HD 3400 ve 3600 modellerini duyuran ve kullanan AMD-ATi cephesinde kuşkusuz pek çok kişinin gözü kulağı Radeon HD 3690 modelinde. HD 3850 modeline güç veren RV670 Pro grafik işlemcisinin bellek veri yolunun 256-bit'den 128-bite düşürülmesi ama diğer pek çok özelliğinin korunması ile hazırlanan özel bir gpu varyasyonunu kullanan ve sahip olması muhtemel 120-130$'lık iddialı fiyat aralığı ile dikkat çeken Radeon HD 3690 modelinin sadece Çin pazarında kullanıma sunulabileceği de iddia ediliyor. Zira pazara göre yüksek fiyatları ile HD 3850 ve 3870 modelleri Çin'de açıkçası ciddi miktarlarda satışa sunulmamıştı. AMD-ATi bu boşluğu doldurmak içinn Radeon HD 3690 modelini Çin'de kullanıma sunacak. Ama bir şekilde belli miktarda kartın Avrupa pazarına da girebileceği gelen diğer bazı iddialar arasında.
ben bu kartın testlerini beklıyorum acıkcası iyi ve güzel (parasına göre) performans verirse bu kartı almayı düsüncem anakartla işlemciye daha cok para yatırmayı düşünüyorumm hiç deilse şöle 1 2 yıl götürse beni yeter
haber için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tımestop -- 25 Ocak 2008; 10:00:00 >
ati bu kartı tüm piyasalarda satışa sunmalı. çok yüksek satış rakamlarına ulaşması garanti olan bir kartı sadece çin piyasasıyla sınırlandırmak pek akıllıca değil...
ati bu kartı tüm piyasalarda satışa sunmalı. çok yüksek satış rakamlarına ulaşması garanti olan bir kartı sadece çin piyasasıyla sınırlandırmak pek akıllıca değil...
Böylle bir hata yapacağını düşünmüyorum kısıtlı da olasa bazı üreticilere kartı verecektir.
Adamlar zaten yüksek satış için Çin e götürüyor. 1,5 milyar nüfusun binde biri alsa yeter.
ASUS M3A78 - AMD ATHLON X2 7850 BE @ 2700 mhz- HIS 4830 - KINGSTON 2GB DDR2 800 - SEAGATE 2X 160GB + 80 GB + 120GB EXTERNAL LG 4163 DVD RW - AOPEN 350W ACER 17" LCD - ASUS CASE Honda Civic Performas Açık hava filtresi + Clarion DXZ 785 + hpmininote + M audio fasttrack pro+ RCF W300 +Vifa XT25TG30 + scanspeak discovery R2604 8320 +Hertz HV 200 + Helix A4 + DLS A7 + DLS A3 Dual Mono + Techlink Interconnect . Audison sigorta ve şase dağıtıcı + Helix 4 AWG kablo
çinde satılmasın demiyorum ki. dünyanın 3/1'i çinde yaşıyor. çin'i öncelikli pazar olarak görmesi doğal ama sadece çinde satışa sunması aptallık olur. ayrıca çin nufüsunun binde birine de satamaz o kartı; sanmıyorum. 1.5 milyon gibi bir rakam tek model için biraz fazla...
Adamlar zaten yüksek satış için Çin e götürüyor. 1,5 milyar nüfusun binde biri alsa yeter.
Sadece Çin'de satması saçmalık olur.İlk hedef Çin olabilir fakat Avrupada iyi rakamlar elde etme ihitmali yüksek bir kart , bana gerçekleşmez gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilinsan -- 25 Ocak 2008; 13:45:33 >