Anakart : İntel dp35dp 1333 fsb mainboard İşlemci : İntel Dual Core 2140 1.6 Ghz Ram : 2 X 1 Gb 800 Mhz Ekran K.: Hıs Hd 2900 Gt 256 Mb 256 Bit ekran kartı Lcd : Samsung 960 Bg 4 Ms. Parlak Ekran Hdd : Samsung 320 Gb Sata 2 16 Mb Cash Bellek Ses K. : Creative Audgy Value Dwd Rw: Lg ve Samsung Dwd Rw Kasa : Feel Hurricane Psu : Frisby 500 W Tak çıkar kablolu
Modda Kullandığım Parçalar
İşlemci Fanı : Thermaltake Blue Orb Fx Flash 12 cm Egzos Fan : Thermaltake 12 cm Flash Fan Kapak Fan : Nanoxia 8 cm yeşil uv Ide ve Sata Cable : Akasa mavi uv duyarlı kablo Fan kontrol : Cooler master cooldrive 4 Boya : Duck Henkel Mavi ve Turuncu Uv Neonlar : 4 adet rewoltec 31 cm uw neon Neon Işıklar : 2 adet coolermaster 31 cm sese duyarlı neon
BİR ZAMANLAR BÖYLEYDİ BİLGİSAYAR KASAM İLK BÖYLE BAŞLADIM SONRA BİR KAÇ EKLENTİ İŞLEMCİ FANI UV BOYA VE UV IŞIKLARLA BU HALE GELDİ SONRA UV BOYA İLE KASAMI TAMAMEN BOYADIM SONUÇTA BÖYLE BİR ŞEY ORTAYA ÇIKTI VE EN SON OLARAK UYUMSUZLUK SAĞLAYAN FAN KONTROL ÜNİTESİNİ BOYADIM VE 2 UV NEON DAHA EKLEDİM ÇÜNKİ UV BOYA YETERİNCE PARLAMIYORDU YAN KAPAĞADA STİCKER YAPTIRDIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 26 Mart 2008; 14:30:19 >
ya benim imkanlarım kısıtlı kırıkkale gibi bir yerde bunları yapman çok zor bunu yapabildim sadece zaten bu ürünleri bulana kadar ömrümden 10 sene gitti