walla hocam cidden hoş olmuş:) devamını bekleriz ilki buysa bende en yakın zamanda başlayayım şu mod işine
Teşekkür ederim tabiki dewam edeceğim sadelikten vazgeçme abartma sakın çok kötü oluyor o zaman sade ve şık olmasına dikkat et yardımcı olurum sana renk konularında uzmanımdır kolay gelsin
bende bugun bu kasanın grisini aldım bir arkadaştan,,
gercekten cok güzel yapmıssın, benimde yapasım geldi ama bukadar uğrasamam dostum baya da para gitmiştir, sanırım
bana 2 tane cubuk şeklinde uv ışık kaynağı tavsiye edermisin? hangi renkler gider suan kasamda arka egzos 12lık mavi, ön tarafta mavi, plexide de 8lık mavi fan var,,
bende bugun bu kasanın grisini aldım bir arkadaştan,,
gercekten cok güzel yapmıssın, benimde yapasım geldi ama bukadar uğrasamam dostum baya da para gitmiştir, sanırım
bana 2 tane cubuk şeklinde uv ışık kaynağı tavsiye edermisin? hangi renkler gider suan kasamda arka egzos 12lık mavi, ön tarafta mavi, plexide de 8lık mavi fan var,,
Gri renk üzerinden kırmızı ile git bence güzel durur revoltec uv neonlar var fire ball da oradan alabilirsin ama uv boya kullanmayacaksan bi anlamı yok derim onun yerine kırmızı neon alırsan daha iyi duracaktır kırmızı çok yakışacak kasana eminim Kırmızı fan al yan tarafa veegzos fana muhteşem bir görüntü olur senin açından
harika bir kasa bence yaptığın her işi sindire sindire, yavaş ve kararlı bir biçimde yaptın şimdi benim başlama üzere oludugun moda da yardım edeceksin senin klavuzluğunda bende böle güzel bir kasa yapmak istiyorum başarıların devamını dilerim
harika bir kasa bence yaptığın her işi sindire sindire, yavaş ve kararlı bir biçimde yaptın şimdi benim başlama üzere oludugun moda da yardım edeceksin senin klavuzluğunda bende böle güzel bir kasa yapmak istiyorum başarıların devamını dilerim