çok temiz bir iş çıkarmışsın,helal olsn arkadaşm,güle güle kullan
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Dostum çok teşekkür ederim yorumların için tabiki yardımcı olurum ama benim tavsiyem bu kasaya modifiye yapma hurricane 2 al derim sana veya yan plexi büyültmen daha iyi sonuçlar çıkarır tam anlamıyla içi gözükmüyor feel hurricane kasa modelinde
Dostum çok teşekkür ederim yorumların için tabiki yardımcı olurum ama benim tavsiyem bu kasaya modifiye yapma hurricane 2 al derim sana veya yan plexi büyültmen daha iyi sonuçlar çıkarır tam anlamıyla içi gözükmüyor feel hurricane kasa modelinde
yok dostum buna yapmak ıstıyorum :) diger modeli sevmedim o yuzden almadım onu :D
yada daha klas bisimi alsamda onamı modifiye ceksem
yani aklımda kasa falan almayı hic dusunmedim sadece elimde olan kasayı biraz modifiye etmek istiyorum o kadar
ama tabi ne gerekli nerden ne kadara alınır bilmedigim icin su an askıda
valla dostum türkiyede mod ürün bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişi bulduklarınla yetinmelisin ben bu kadar bulabildim bu kadar yapabildim elimden gelen budur sende öyle yapmalısın bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 8 Şubat 2008; 21:41:06 >