"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir (yeterlidir)."
PS3 ve Xbox versiyonu hemen çıkıyor ama pc versiyonu neden aylar sonra çıkarılıyor. Bir tür pazarlama taktiğimidir nedir. Ekimde çıkacağı söyleniyor 3 ay var nasıl sabredeceğim.
Sizin orda kahin mi var. O kahine söylesene Gran Tourismo nun pc ye ne zaman çıkcakmış . Resmi açıklama yok, ortada birşey yokken milletin söyletinlerine göre haraket etmeyin.Ekimde çıkacağına dair elimizde somut birşey yokken fazla umutlanmayın.
oyunun pc'ye geleceğini ama geç geleceğini duymuştum daha önce bildiğim kadarı ile konsollara olan ilgiyi arttırmak için rockstar ile böyle bir anlaşma yapılmış. yani bu arkadaşlara göre pc kullanıcıları gta4 için gidip konsol alacak ve pc'yi bırakacaklar MIŞ
GTA hakkında sürekli dava açan kişi kimdir?? Bu sorunun cevabını blen var mı acaba?
Napıcan suikast mi düzenleyecen
ABD'nin New Mexico eyaletinde, 16 yaşındaki bir çocuğun (Cold Posey) önce babasını, sonra üvey annesi ve üvey kardeşini başından ateşli silah ile vurarak öldürmesi üzerine, çocuğun amcası ve üvey annesinin babası tarafından dava açmıştı. Olayla ilgili Cold Posey'in, cinayeti işlemeden önce birkaç ay boyunca GTA: Vice City'i oynadığı ileri sürülmüştü.
Bundan başka gta birde 600 milyon dolarlık başka bir dava daha yemişti.
GTA hakkında sürekli dava açan kişi kimdir?? Bu sorunun cevabını blen var mı acaba?
ABD'nin New Mexico eyaletinde, 16 yaşındaki bir çocuğun (Cold Posey) önce babasını, sonra üvey annesi ve üvey kardeşini başından ateşli silah ile vurarak öldürmesi üzerine, çocuğun amcası ve üvey annesinin babası tarafından dava açmıştı. Olayla ilgili Cold Posey'in, cinayeti işlemeden önce birkaç ay boyunca GTA: Vice City'i oynadığı ileri sürülmüştü.
Böyle saçmalık mı olur ya oyundan etkilendiklerini nerden biliyolar?? Hadi diyelim oyundan etkilenip böyle bi halt yedi, Rockstar mı dedi çocuğa git ananı babanı kardeşini vur diye...
Böyle saçmalık mı olur ya oyundan etkilendiklerini nerden biliyolar?? Hadi diyelim oyundan etkilenip böyle bi halt yedi, Rockstar mı dedi çocuğa git ananı babanı kardeşini vur diye...
ÖRNEK Polis Şef_demek dün babasını öldürdürmiş hııı o zaman sizce hangi gta serisini suçlayalım polis2 Joey Manson_bence 4 çünkü en çok satılan oyun polis3 Mike collay_hayır 3. seriden san andreas polis4_Niko Jack- bence benim oyunu suçlamayalım polis2_Joey Manson-senin oyunun mu polis_4'teki adamın adı da benim gibi Niko ya 12 yaşımdaki oğlum oynarken görüştüm de.. polis3 Mike collay_Adınla ne alakası var sanki seni tutuklacaklar? polis4_Niko Jack_ondan değil şimdi tele...bilmem ne olayı var ya.... gazeteler dava açtıkları oyunu(gta4) polislerin çocukları da oynuyor diye manşet açarlar TümPOolisler_HAHAHAHHAHAH Polis Şef_Joey'in fikri güzel bu davayla kazandıklarını kaybedecekler HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHHAHA
artık böyle bir duruma geldik eğer spiderman bir oyunu gta 4 kadar tutsaydı Tarih=Hziran 2011 Çocuğum dün Spiderman 4_Rise OF Carnege diye bir oyun oynuyordu ve bizim ordaki iplere asılıp yere yapıştı bu oyuna dava açıyorum çocukları kötü örnek oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 25 Haziran 2008; 18:38:17 >
Week 1: 5,762,887 units Week 2: 1,622,502 units Week 3: 800,685 units Week 4: 517,745 units Week 5: 346,653 units Week 6: 221,790 units Total through week 6: 9,272,262
6 hafta sonunda GTA 4 konsol satışları 9.3 milyon kopyayı geçti...
GTA : SA da ise 6 hafta sonunda sadece PS2 versiyonu 8 milyon satmıştı.
ve GTA : SA ın PC için yapılacağı 7. haftada açıklanmıştı.
görüldüğü üzere 10 üzerinden 10 alan GTA 4 beklenenin altında sattı.
6. hafta satışlarına bakarsanız 200.000 lere kadar gerilemiş durumda...
kısa zamanda GTA : 4 PC versiyonu açıklanır diye ümit ediyorum...
Az mı sattı.10 Milyon gibi bir rakamdan söz ediyoruz yahu.San andreas ps2 ye çıktığında 100 milyon civarında ps2 vardı.GTA4 de iki konsolu toplasan 30 milyonu geçmez.Bence çok çok iyi sattı gta4
Valla PS3 teki gibi çıkacaksa PC'ye hiç çıkmasın kontroller iğrenç ve bug dolu bir oyun. Örnek veriyim ne kadar yavaş da gitsen motorla ufak bir çarpışta adam 1 km uzağa uçuyor. Kontroller zaten tam bi karın ağrısı hedefi doğrultamıyosun bi yere bu oyun mouse olmadan oynanır mı?