iyide g800 bunlarla yarışacak türden değil ayrı kulvardalar tamam belki 5 mp kamerası var ama hala emininmki samsungun genel oyun program yükleme işgencesi bundada vardır benim oyum de n95
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
w810i +1 ;) şaka bir yana apple iphone kullanmış biri olarak ; telefon özellik olarak çok boş duruyor ama kullanması gerçekten çok zevkli ve basit bir telefon , gerçekten hoş anılarım oldu Benden de apple hanesine 1 ekle hocam.
Size şunu söylemeliyim ben iPhone daha önce kullandım özellikleri pek çok telefondan iyi ama özellikleri konusunda N95'le yarışması zor. Fakat ekran özellikleri, extra özellikler(ekranın dönmesi, ful dokunmatik olmak, görüntü efecktleri vb.) hoparlör sesi, geniş hafıza ve özellikle karizması bakımından en iyisi iPhone.
N95 ise kamera, wi-fi, navigasyon vb. temel özellikler ele alınınca en iyisi denecek düzeyde bir telefon. Ama karizması pek yok ve telefon biraz kaba.
G800 ise yarışamaz demişsiniz, ama pek çok özelliği N95 ve iPhone'la eşit. Karizmada var, özellikleride güzel. Pek çok açıdan N95'lede iPhone'lada yarışabilir.
İPhone; ekran ve kullanım arayüzüyle ön planda. Onun dışında özellik olarak çok da iyi sayılmaz. Teknik özelliklere önem veriyorsan N95 8 GB öneririm. N82'de alabilirsin daha iyi bir alternatif.
D.B.A.Ö, bence G800 hiçbir konuda gece fotoğraf çekimleri de dahil N95'le yarışamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeBeto18 -- 25 Ocak 2008; 14:41:17 >