Şimdi Ara

red alert 2 sorun yardım edin kafayı yicem yaw

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün eski oyunları karıştırırken red alert 2 yi gördüm baştan bi oynuyim dedim ve oyuna başladım ama tam gelişmeye başlarken kendiliğinden her şeyim aynı anda patlıyor sebebi ve çözümünü verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 24 Ocak 2008; 20:09:26 >

• Allah aşkına bendede aynı sorun var ve oyun orjinal işletim sistemi vista yardım edin orjinal aldığıma pişman oldum

• Öncelikle temiz kurulum yaptınız mı? Cevap hayır ise, patlaması normal. Aşağıdaki yamayı kurdunuz mu? Kurmadıysanız kurulum esnasında verdiği hatayı belirtirseniz birşeyler söyleyebiliriz. Ayrıca kayıt defteri bilgileri ne alemde (çalıştıra regedit. oradan [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Westwood\Red Alert 2] yoluna). Bu yolda ki bilgiler aşağı yukarı şöyle olmalı;

"InstallPath"="E:\\Red Alert 2\\RA2.EXE"
    "FolderPath"="C:\\Documents and Settings\\All Users\\Start Menu\\Programs\\Westwood\\Red Alert 2"
    "Desktop"="C:\\Documents and Settings\\All Users\\Desktop\\Red Alert 2.lnk"
    "SKU"=dword:00002100
    "Version"=dword:00010006
    "Serial"="*****************************"

Kolay gelsin.

ftp://ftp.westwood.com/pub/redalert2/update/RA21006EN.EXE

• cdkey hatası gibi gözüküyo ama oyun orjinal diyosun nası oldu anlamadım
    orjinal diye yutturmuş olmasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

cdkey hatası gibi gözüküyo ama oyun orjinal diyosun nası oldu anlamadım
    orjinal diye yutturmuş olmasınlar

kardeş büyük bir mağazadan aldım ve oyun gerçekten orjinal mağazada çok tanınmış bir mağaza
  • aynı hata bende de çıktı napıcaz şimdi ya
  • konu biraz eskimiş fakat yinede yazayım ra2 aşkına :)) cd key girmeden bir ses size bir zaman limiti söylüyor o zaman içerisinde cd keyi girip ilerlemelisiniz kurulumda yoksa böyle patlamayla sonuçlanıyor.. garip bir durum aslında ama nezaman geç girsem bekleyerek yapsam böyle oldu ama hızlıbir şekilde girdim ve patlama yok birkaç yerdede denedik sorun böle çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin Counter 1.6
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bende de yapıyordu bir zamanlar CD Space programıyla sanal CD yapmıştım öyle kullanıyordum CD Space'den sanal CD'yi çıkartıp yeniden takınca düzeliyordu ama şimdi Crack yapınca düzelir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AMD_ATHLON*

Bu bende de yapıyordu bir zamanlar CD Space programıyla sanal CD yapmıştım öyle kullanıyordum CD Space'den sanal CD'yi çıkartıp yeniden takınca düzeliyordu ama şimdi Crack yapınca düzelir büyük ihtimal

yok hocam o işe yaramıyor yahu ben baya bi araştırmıştım ensonunda yabancı bir sitede bulmuştum tabi ra2.exe yi win 98 ve win me uyumluluğunda çalıştıracaksınız crackte yapsan yine bi işe yaramıyor yani zamanında serial girilecek böyle bir garipliği var ayrıca win 7 64 bitte sürekli oyun hata veriyor ama hata zamanı belirsiz daha çözemedim oynuyorsun ara ara save yapmakta yarar var yoksa güme gidebiliyor

• reg ayarları gitmiş , sil yükle tamamdır.
  • şimdi nerede böyle güzel oyunlar..oyunda çala mzikler bile şahaser..:D bu hata bendede veriyor tekrar oynamak istedim her defasında oyuna başlarken patlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 9 Mayıs 2011; 7:59:43 >
  • Bu hata bende de oluyordu. Korkunç bir şey
  • ben çözümü buldum..ikinci bir işletim sistemi xp yuklemek..:D zaten yukluydu şimdi deneyeceğim..
  • Arkadaşlar;

Çift ekran kartlı 2 dizüstünde de (asus ve hp) oyun açılıyor fakat oyun menüsüne gelindiğinde sekmeleri göstermiyor. Sekmelerin bulunacağı bölüme rastgele tıkladığımda bişeyler açar gibi ses geliyor fakat herhangi bir görüntü yok, alt+tabb ile çıkıp tekrar oyuna döndüğümde tıkladığım menü görünüyor.

Ne yapabilirim?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Yine çift ekran kartlı olan başka bir dizüstünde oyun sorunsuz çalışıyor.
    İşletim sistemleri win 7 home pre. 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent510 -- 2 Haziran 2012; 15:00:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.