Şimdi Ara

ağdan chat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben ağdaki bilgisayarlarım arasından eş zamanlı chat yapabiliceğim we uyarı gönderebiliceğim bi program arıorum.ben önceden bi prog kullanıyordum ama ismini unttum benim yazdıım msj ağdaki arl ımın PC sinde windows un çıkardığı bi uyarı msj ı olarak görüntüleniyordu ama bi türlü prog un ismini hatırlayamadım benim işime yarayabilicek güzel bi prog biliyorsanız benimle paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler

hatirladigin program windowsun icinda hali hazirda varolan mesajlasma programi. komut yazilarak mesaj gonderilebiliyor. Ama her bilgisayarda ag icinde calismasi icin bagzen ilgili servis kapali oldugundan windows ta ayar yapmak gerekebiliyor.

XP:
    her kurulan xp nin icinden, ag icinde yazismak, konusmak, kamera icin net meeting isimli bir program yukludur. (modifiye xp lerde yer kaplamasin diye silinebiliyor). (C:\Program Files\NetMeeting) NetMeeting in bilinen bir kusuru yuzunden sag alt kosede surekli calismasi hayirli olmadigindan kullandiktan sonra kapatmak gerekiyor, bu da islevselligini bozuyor.

Vista:
    Sonunda mikrozort XP de yenilemedigi Netmeeting'i vistada da yeniledi, ag icinde konusmak icin guzel bir program cikardi, vista ultimate kurdugumda paketten cikmisti. Windows Meeting Space, ilk kurdugunuzda kaydolayim mi diye soruyor, hayir deseniz bile ag icinden rahatlikla yazisabilmek gerekir. Daha denemeye firsatim olmadi. Tabi iki kisidede vista olmasi lazim.

Duzgun calistigini bildigim ve bir donem uzunca bir sure kullandigim program:

LAN Chat E n t e r p r i s e

her bilgisayarda duzgun calisacak netmeeting gibi bir program arayisim halen devam etmekte. LAN Chat E n t e r p r i s e yazismak icin gayet guzel ve yeterli, tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: black.rain

slm arkadaşlar ben ağdaki bilgisayarlarım arasından eş zamanlı chat yapabiliceğim we uyarı gönderebiliceğim bi program arıorum.ben önceden bi prog kullanıyordum ama ismini unttum benim yazdıım msj ağdaki arl ımın PC sinde windows un çıkardığı bi uyarı msj ı olarak görüntüleniyordu ama bi türlü prog un ismini hatırlayamadım benim işime yarayabilicek güzel bi prog biliyorsanız benimle paylaşırsanız sewinirim şimdiden teşekkürler

Bahsettiğin programın adı sanırım "winmessenger"

Ancak bundan çok çok daha iyi ve işlevsel olan "Borgchat" programını kullanmanı tavsiye ederim.

Tanıtım:
    BORGChat, bağlı bulunduğunuz ağdaki bilgisayarlarla konuşabileceğiniz onlara resimler gönderip komut verebileceğiniz bir yazılım.

BORGChat'in Özellikleri:

# Bağlı bulunduğunu ağ bilgisayarları ile konuşma yapabilme.
    # Mesaj panosu.
    # Dosya gönderme, gönderme hız kontrolü, dosya gönderimini engelleme.
    # Resim gönderme.
    # Kullanıcılara ses uyarısı gönderebilme. (tüm kullanıcılar ya da tek kullanıcı)
    # Ağınızdaki bilgisayarların paylaşımdaki dosyalarını görüntüleyebilme.
    # Ağ haritası çıkarabilme.
    # Popup şeklinde kullancılara mesaj gönderebilme.
    # 80'den fazla animasyonlu resim gönderebilme ve ekleme özelliği.
    # Html yazı tipi özelliklerini kullanabilme.
    # Basit mesaj kısayolları F1....F12.
    # Komut gönderebilme, yardım, kapat ve yeniden başlat gibi komutlar.
    # 3 farklı Chat modu (Meşgul, Sistemde, Dışarıda)
    # Bütün mesajlarmayı engelleyebilme ya da izin verebilme.
    # Mesaj filtresi.
    # Sisteme gelen kullanıcılar konusunda tüm bilgisayarlara sistemde uyarısı gönderebilme.
    # Kullancılar hakkında bilgi (Hangi işletim sistemini kullanıyor? gibi.)
    # Türkçe dahil 25 farklı dil desteği.
    gibi özellikleri bulunuyor.

Eğer bir ağınız varsa ücretsiz olmasının yanında ödüle boğulmuş bu programı denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
    Programın aldığı ödüller;
    http://borgchat.softnews.ro/

Programı indir;
    http://www.borgchat.as.ro/BORGChat-Inst.zip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.