* Network: GSM 900/1800/1900 MHz * Boyutlar: 90 x 48 x 16 mm * Ağırlık: 93 gr * Pil: 9 saat konuşma, 410 saat bekleme süresi * Ekran: 128x160 pixel, 65536 renkli TFT ekran * Ek Ekran: 32x90 pixel siyah beyaz OLED ekran * Kamera: 1.3 megapixel çözünürlük, video, dijital zoom * Multimedia: FM/AM radyo, video player * Bağlantı: USB, Bluetooth
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
malzeme kalitesi ve 128x160 piksel çözünürlüğündeki(emin değilim 3x3 menü stili öyle söylüyor) ekranına bakılırsa tr fiyatı 300 ytl nin altında olacak gibi.kahinlik yapıp 270 ytl demek istiyorum. bu ve w350 bir an evel gelse iyi olacak.gerçekten güzel telefonlar. sony ericssonun ses kalitesi, hızı, kullanım kolaylığı malum.birbirinin aynısı abuk modeller yerine neden bunlar gelmiyor bilinmez.yanlış görmediysem üzerinde 2 adet hoparlör var.uygun fiyata farklı bir deneyim bizi bekliyor yoksa biz mi onu