Contrast 30,000:1 Panel Ömrü 100,000 hours ( bu süre sonunda ışık yarı güce iniyor tamamen ölmüyor panel ) Full 1920x1080 Native HD Resolution 160derece geniş izleme alanı Dual XD™ Engine Built-in DTV™ THX® certification Görüntü Sertifikası (THX® Ses sertifikasını duymuştum ama görüntü sertifikasını ilk defa gördüm) The Plasma unit is Joe Kane's ISF® Calibration System ready which means by using the HD DVE™ disc you can calibrate the monitor to the Post-Production standard Its HDMI 1.3 version inputs supports Deep Color™ and xvYCC™ color information where video data can be processed in higher bit rate and colors can be rendered in billions instead of millions 24P TruCinema™ technology to display film based contents in 24 frames per second True Motion 120 Hertz Technology. Video contents at 30 frames per second and translated into 60 field frames can be displayed at double the speed The unit has 4 HDMI 1.3 inputs 1 USB 2.0 input jack for viewing JPEG™ photos or listening to MP3™ music files LG SimpLink™ connectivity to control other LG SimpLink™ compatible equipment The simplified IR Remote control glows in the dark and has large and easy to find buttons. It is a learning remote control. Pressing the SimpLink™ button on the remote control reveals a list of connected audio/video devices Manufacturer's warranty is 1 year in parts and labor
Adamlar aşmış süper bir cihaz yapmışlar. 50pc51 almayı düşünüyordum ama bunu görünce fikrim değişti. Giriş Fiyatı 3000$ civarı olacakmış bence böyle bir cihaz için güzel bir fiyat. yakın zamanda satışı başlıyacak.
Bence hem lcd almak isteyenler hem plazma almak isteyenler beklesin ve bu tv yi bütçeleri yetiyorsa alsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 24 Ocak 2008; 0:43:22 >
şu anda 16.000:1 normal olarak en yüksek kontrast oranıydı ama lg nin çıkardığı 30.000:1 nerdeyse 2 katı ve en yüksek kontrast olayını kendisi sahipleniyor, birde back led lcd tv çıkarmış 120 hz ve 1.000.000:1 kontrast var oled teknolojisi kullanıyor. ama bana göre plazma daha çekici ve bu model benim aklımı çeldi tam 50pc51 alacakken kapıdan döndüm bu modeli bekliyorum , avrupada yaşadığımdan 2400 ,2500 euro civarı bir fiyat bekliyorum.
Lcd mi oled mi kullanıyormuş... Eğer oled ise, oled zaten aktif componenttir backlit led e gerek yok, değilse o zaman lcd dir ve oled olamaz.. Sanırım bir kavram karışması var....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plcmn -- 24 Ocak 2008; 9:34:21 >
valla bekleyecek arkadaşlara beklemeyi hiç tavsiye etmem çünkü bu kısır bir döngü sürekli yeni bir model çıkıyor ve sürekli bir eski ürünün fiyatı düşüyor bu yüzden de dediğim gibi sürekli bir döngüye girmiş oluyoruz yazılarında alacakları ürünleri söyleyen arkadaşlar 50PC51 ile 50Q92H modellerini almaktan vaz geçtiklerini veya düşündüklerini belli etmişler bence hiç korkacak bir durum yok öncelikle bu cihaz ne fiyat nede performans ile yeni lg modeli ile yarışamaz nede aynı konseptte olan iki farklı cihaz zaten böyle hi-end ürünler almayı düşünüyosanız piyasada LG'ye yakın olan ürünler var kontrast değerini göz önünde bulundurmassak bu yüzden o kadarda ayrıcalıklı bir ürün değil hepimiz biliyoruz herzaman teknik değerler çok yüksek olduğunda ürünlerinde çok iyi performans verdiği anlamına gelmiyor.Saygılarımla....
Mart ayında Panasonicin yeni nesil tv leri gelecek.Bekliyecekseniz onları bekleyin bence. Harika özellikleri var ama Fiyatlarıda muhtemelen öyle olacak:(