Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Inanılmaz bir Plazma LG 50PG60 THX® Sertifikalı,1080p,120HZ,30.000 Kontrast,100,000 saat panel ömrü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Inanılmaz bir Plazma LG 50PG60 THX® Sertifikalı,1080p,120HZ,30.000 Kontrast,100,000 saat panel ömrü Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ulwi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Ocak 2008; 23:05:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Contrast 30,000:1
Panel Ömrü 100,000 hours ( bu süre sonunda ışık yarı güce iniyor tamamen ölmüyor panel )
Full 1920x1080 Native HD Resolution
160derece geniş izleme alanı
Dual XD™ Engine
Built-in DTV™
THX® certification Görüntü Sertifikası (THX® Ses sertifikasını duymuştum ama görüntü sertifikasını ilk defa gördüm)
The Plasma unit is Joe Kane's ISF® Calibration System ready which means by using the HD DVE™ disc you can calibrate the monitor to the Post-Production standard
Its HDMI 1.3 version inputs supports Deep Color™ and xvYCC™ color information where video data can be processed in higher bit rate and colors can be rendered in billions instead of millions
24P TruCinema™ technology to display film based contents in 24 frames per second
True Motion 120 Hertz Technology. Video contents at 30 frames per second and translated into 60 field frames can be displayed at double the speed
The unit has 4 HDMI 1.3 inputs
1 USB 2.0 input jack for viewing JPEG™ photos or listening to MP3™ music files
LG SimpLink™ connectivity to control other LG SimpLink™ compatible equipment
The simplified IR Remote control glows in the dark and has large and easy to find buttons. It is a learning remote control. Pressing the SimpLink™ button on the remote control reveals a list of connected audio/video devices
Manufacturer's warranty is 1 year in parts and labor

Adamlar aşmış süper bir cihaz yapmışlar. 50pc51 almayı düşünüyordum ama bunu görünce fikrim değişti. Giriş Fiyatı 3000$ civarı olacakmış bence böyle bir cihaz için güzel bir fiyat. yakın zamanda satışı başlıyacak.

Bence hem lcd almak isteyenler hem plazma almak isteyenler beklesin ve bu tv yi bütçeleri yetiyorsa alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 24 Ocak 2008; 0:43:22 >

THX

23 Ocak 2008; 23:08:00 

Türkiye fiyatı 7.000 dolardan aşağı olmaz

balkesli

23 Ocak 2008; 23:55:00 

Hakkaten süpermiş. Bence mayıs haziran gibi düşer piyasaya. Tabi Avrupa pazarında da hitap edecek bir ürünse...

ozogul4

24 Ocak 2008; 0:15:53 

ya off 3000 dolar dedin aklıma girdin tamda 50q92 alacağım sırada hemde. beklesemmi acep ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozogul4 -- 24 Ocak 2008; 0:16:13 >

AMD 64 BIT 2,8 GHZ,512 DDR500 DUAL CHANNEL, POWERCOLOR 9600XT 128MB, ASUS DVD WRITER, ASUS EPOX 8KDA3J ANAKART
.ZeuS.

24 Ocak 2008; 0:19:39 

Kontrast oranı bir Plazma'ya göre düşük değil mi? Yoksa ben mi yanılıyorum.

Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
THX

24 Ocak 2008; 0:30:57 

Çok düşükmüş 30.000:1

ulwi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008; 0:40:46 

şu anda 16.000:1 normal olarak en yüksek kontrast oranıydı ama lg nin çıkardığı 30.000:1 nerdeyse 2 katı ve en yüksek kontrast olayını kendisi sahipleniyor, birde back led lcd tv çıkarmış 120 hz ve 1.000.000:1 kontrast var oled teknolojisi kullanıyor. ama bana göre plazma daha çekici ve bu model benim aklımı çeldi tam 50pc51 alacakken kapıdan döndüm bu modeli bekliyorum , avrupada yaşadığımdan 2400 ,2500 euro civarı bir fiyat bekliyorum.

plcmn

24 Ocak 2008; 9:34:05 

Lcd mi oled mi kullanıyormuş...
Eğer oled ise, oled zaten aktif componenttir backlit led e gerek yok, değilse o zaman lcd dir ve oled olamaz..
Sanırım bir kavram karışması var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plcmn -- 24 Ocak 2008; 9:34:21 >

Zamanın varsa, her şey gelir geçer,
Her şeyin varsa, zamanın gelir geçer
ulwi

Sisteme Gözat

24 Ocak 2008; 10:07:09 

quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Lcd mi oled mi kullanıyormuş...
Eğer oled ise, oled zaten aktif componenttir backlit led e gerek yok, değilse o zaman lcd dir ve oled olamaz..
Sanırım bir kavram karışması var....

bende tam anlamadım sanırım ikisinden birini kullanıyor ama kontrast 1.000.000:1 olarak geçiyor. şu anda en fazla 500.000:1 olarak samsungda vardı şimdi bu model ile samsungu 2 ye katlıyor.

kcldrum

24 Ocak 2008; 10:38:09 

valla bekleyecek arkadaşlara beklemeyi hiç tavsiye etmem çünkü bu kısır bir döngü sürekli yeni bir model çıkıyor ve sürekli bir eski ürünün fiyatı düşüyor bu yüzden de dediğim gibi sürekli bir döngüye girmiş oluyoruz yazılarında alacakları ürünleri söyleyen arkadaşlar 50PC51 ile 50Q92H modellerini almaktan vaz geçtiklerini veya düşündüklerini belli etmişler bence hiç korkacak bir durum yok öncelikle bu cihaz ne fiyat nede performans ile yeni lg modeli ile yarışamaz nede aynı konseptte olan iki farklı cihaz zaten böyle hi-end ürünler almayı düşünüyosanız piyasada LG'ye yakın olan ürünler var kontrast değerini göz önünde bulundurmassak bu yüzden o kadarda ayrıcalıklı bir ürün değil hepimiz biliyoruz herzaman teknik değerler çok yüksek olduğunda ürünlerinde çok iyi performans verdiği anlamına gelmiyor.Saygılarımla....

hdkara

24 Ocak 2008; 13:10:33 

yok yok bekleyemem pioneer pdp 4280 xd alıp geçeceğim karşısına 1 hafta kaldı parayı göreyim öleyim.

.ZeuS.

24 Ocak 2008; 14:12:36 

quote:

Orjinalden alıntı: THX

Çok düşükmüş 30.000:1

LCD olsa neyse ama Plazma'lar için 30.000 düşük bir rakam.

Xbox 360 Elite, Playstation 3 80GB, Nintendo Wii, PSB Synchrony One Speaker System, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
universteli
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

24 Ocak 2008; 17:40:49 

1- 42-inch 1080p LCD HDTV Slim Design (Slim Module) Model: 42LG60
ÖZELLİKLERİ
FULL hd
120 Hz
Extra ince sadece 1.7 inch

LG nin çıkardığı ve yakında bizim ülkemizde olacak olan lcd tv nin en göze batan tarafları

resmini bi türlü yükleyemedim.anlayamadığım bir problem var bakıyorum.sorunu hallettiğimde resmini de koyarım.Saygılar
loko

26 Ocak 2008; 3:36:41 

Mart ayında Panasonicin yeni nesil tv leri gelecek.Bekliyecekseniz onları bekleyin bence. Harika özellikleri var ama Fiyatlarıda muhtemelen öyle olacak:(
sadays