SEG E BAKTIM İNANILMAZ DANDİK DURUYOR AMA SABA SONY KADADAR ASİL DURUYOR ACABA BU 82 CM SABA LCD Yİ KULANA BİLEN VARMI
Ufaltılmış ön izleme resmi 32"(82 ekran), 16:9 format 1366 x 768 çözünürlük 800:1 kontrast oranı 500 cd/m2 parlaklık Teletext HD Ready A2+Nicam Stereo 4:3 Görüntü Formatı seçimi Comb Filter ve Noise Reduction özellikleri Luma Peaking ve Luma Contrast Enhancer fonksiyonları Color Transition Improvement (CTI) PAT(Resim ve Teletext) & PIT( Teletext içinde Resim) PC monitörü olarak kullanılabilme özelliği 3 scart, Kulaklık, PC, SVHS, AV girişi, AV çıkışı ve DVI(Dijital Video Girişi), HDMI giriş
Profilo-Telra'nın malıdır.Türk montajlıdır yani.Profilo'nun iflas edeceği konuşuluyor,doğru mudur bilemem ama böyle olursa teknik destek bulamayabilirsiniz ileride. Kalite olarak SEG'den kesinlikle üstün bence de.Yani Profilo Vestel'den daha kalitelidir.Kullananlara sormak lazım ancak. Bir de inceleme için link koyayım,sanırım bu cihazdan bahsediyorsunuz.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarlarsa seviniriz. http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=prod_detail&pid=251
Ben SEG in lcd'leri kadar kötü bir tasarım ornegi daha gormedim zaten. Onu tasarlayan muhendise 10 yıl samsung'da staj yaptırmak gerekir. Bu urunun ise denildigi gibi kontrasti dusuk ama tasarimi fena degil.
ben lcd olarak saba 26 inç (66cm)kullanıyorum gayette memnunum ama tek eksiği hd uyumlu değil :( onun dısında gayet guzel piyadasa fazlada bulunmuyor nedense bende biraz ucuza aldım sanırım 700 ytl verdim.