Nvidia'nın 14 Şubatta lanse edilmesi beklenen 9.jenerasyon GeForce ailesinin ilk temsilcis olacak GeForce 9600GT için yeni bir erteleme söz konusu. Satışa hazır bazı kartlarda yaşanan voltaj sorunu nedeni ile kartların lansman tarihinin 21 Şubat'a kaldığı iddia edilirken Nvidia'nın durumu düzeltmek için çalıştığı da bildiriliyor. Tabi Nvidia'nın asıl amacı Çin'in yeni yıl bayramında önce kartları pazara sunmaktı ama Çin'deki fabrikaların 18 Şubat'a kadar kapalı kalacak olmasının da etkisi ile GeForce 9600GT lansmanı 21 Şubat'a kalmış gibi gözüküyor. Bu arada GeForce 9800GX2'nin muhtemelen Mart ayına sarkabileceği de speküle ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 23 Ocak 2008; 12:34:56 >
Adamlarda pazarlama stratejisi on planda, musteri memnuyeti sanirim en son plan da kalmis gibi! ne demek cini bekliyolar? bizi adamdan saymiyolar mi?. Cinden daha da guclu alim gucu iyelesmis pazarlar varken bunlarin yaptiklari ayip! sabirsizlikla 9600gt i beklerken yaptiklari ise bakin yahu bu da atiye pazar kaymagini yalatmak olucak nvidia icin! voltaj sorunu da varmis buyur burdan yakin
Tabi Nvidia'nın asıl amacı Çin'in yeni yıl bayramında önce kartları pazara sunmaktı ama Çin'deki fabrikaların 18 Şubat'a kadar kapalı kalacak olmasının da etkisi ile
Üretici tatil yapınca sizde otomatikman tatil yapmak durumunda kalıyorsunuz :)
Üretici tatil yapınca sizde otomatikman tatil yapmak durumunda kalıyorsunuz :)
Tek Bir yerle anlasmamak bnce en iyisi.neden derseniz eğer;tatile girmisler bütün millet tatili mi bekleyecek,2000 adetlik seriyi baska yerden üretseler ne zararları olacak? hem deneme açısından da iyi olmuş olur bence...
haha bi 3850 ye rakip çıkartamadı allahtan ati kötü gününde dikkatimi çekti nvidia çok fazla üretim sorunu yaşamaya başladı ilk önce 8800gt şimdi bu resmen atiye gelde beni geç diyor eee bu kadar rehavete kapılırsan olacağı bu
Brawoo.... Bizim milletten korkulur...14 şubattan 21 şubata alındı diye yapılan yorumlara bak...NVIDIA bocalıyor...Rehavete kapılıyor...NVIDIA nın çöküşü başladı..Bu kart beklenmez tabii canım 14 şubattan 21 şubata kadar kim bekleyecek...Kartları başka yerde üretseydi o zaman falan filan....
quote:
Orjinalden alıntı: 1nvdr
1-2 hafta ertelendi diye nerdeyse nvidiayı batırdınız hll
Voltaj sorunu diyor acaba nvidia voltajı fazla kaçırıp mükemmel oc olan kartlar ürettide piyasaya vermekten vazmı geçti acaba
Ben zaten kararlıyım 8800gts işimi görmeyene kadar kullanacaım yoksa değiştir değiştir sonu yok
e6750 2.66@3.7 cooling by big typhoon/ ocz reaper hpc 800mhz@1140 mhz/sparkle 8800gts 500/1600@648-2080/ga-p35c-ds3r/seagate 320gb/creative inspire m2600/TT Kandalf/fsp epsilon 600 watt/Samsung 226bw s panel/ASUS DRW-1814BLT/A4TECH KX-2810 game master/ 3d mark 06:12513 3d mark 01:65550
ATI 'nin ekmeğine yağ sürüyorlar bu erteleme sayesinde ATI buyuk satış rakamlarına ulaşabilir hele bide erteleme mart ayını geçip nisan aylarına sarkarsa o Zaman ATi 'yi kimse durduramaz
Herkez ati yi sucluyordu ama şimdi nVidia yapıyor aynısı 8800gt az üretilmesi şimdi bu gecikme bi süre sonra ati nvidanın önüne gecer bu 2 sene devam eder daha sonra biz simdi SÖYLEDİKLERİMİZİ nvidia ya söyleriz eyvah batcak sonra bisey olur ati geriler nvidia gecer kısır döngü seklinde devam eder Biz tükecilerde akıllı olup duygusal değil mantıklı davranmalıyız bU söZümü yineliyorum
ATI NVIDIA KALLEŞ TÜKETİCİLER KARDEŞ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennzi -- 23 Ocak 2008; 16:25:40 >
haha bi 3850 ye rakip çıkartamadı allahtan ati kötü gününde dikkatimi çekti nvidia çok fazla üretim sorunu yaşamaya başladı ilk önce 8800gt şimdi bu resmen atiye gelde beni geç diyor eee bu kadar rehavete kapılırsan olacağı bu
nvidia nin uretim sorunu yasamasi normal cunku amd den bile daha buyuk bir firma cok fazla satis yapiyor o yuzden cok fazla uretimi var buyuk basin derdide buyuk olur normal yani ayrica rehavete kapildigini sanmiyorum sonucta bizim gibi geyigine muhabbet etmiyorlar adamlar pazara hukmediyor her adimlarini 1000 hesapliyorlar
Güneşli bir günü,hoş bir kadını,kibar insanı,büyük arabaları,parayı,elektronik cihazları,gülüşmeyi,gökkuşağını,akıllı adamları.bilgisayarımı,arabamı severim. Üst katımda oturan hayvanları,ortalıkta küfür edenleri,rahatımı bozanları,beni tren sananları,lafımı üstüne alınanları,ukalaları,ezik insanları,mavi ekranı sevmem.
şimdi atı x2 lerin fiyatını martta kadar ciddi anlamda düşürmez gibime geliyor
Bir ihtimal olabilir sana katılıyorum. Ancak 3870 x2 daha önce piyasada olacağı için eğer birde sürücü sorununu da iyice hallederse iyi bir satış grafiği yakalar. Tabi 9600 x2 çıktığında ise ati bir fiyat indirimine giderse o zaman daha da güzel olur.